A
ada04
Gość
DZień dobry!!!
U nas dziś nocka super...ej żeby większść taka była...mój mały wczoraj bunt nie chciał jeść obiadu ni deserku ale mliczko żłopał i soczek....
pewnie zęby bo widać prawa jednyka się przebija ciekawe jak długo się będzie przebijać...mam nadzieję,że nie pół roku
:-):-) a ogólnie spokojny jest nawet jak na ząbki:-)
KAROLA gratki 2 zębola:-)i jaka imponująca waga aż 11 kg wow masz co dźwigać:-) mój to chuchro przy twoim:-)
ANEKHA Nitka fajowo na zdjęciach wygląda siuper:-)
U nas dziś nocka super...ej żeby większść taka była...mój mały wczoraj bunt nie chciał jeść obiadu ni deserku ale mliczko żłopał i soczek....
pewnie zęby bo widać prawa jednyka się przebija ciekawe jak długo się będzie przebijać...mam nadzieję,że nie pół roku
:-):-) a ogólnie spokojny jest nawet jak na ząbki:-)KAROLA gratki 2 zębola:-)i jaka imponująca waga aż 11 kg wow masz co dźwigać:-) mój to chuchro przy twoim:-)
ANEKHA Nitka fajowo na zdjęciach wygląda siuper:-)
:-)

nie ma jeszcze wyrażnych gu-gu ga-ga ale i tak fajnie to brzmi :-)
jak jutro bedzie to samo to moze do lekarza isc? poradzcie bo widze ze u was tez dzieciaczki smarkaja i kaszlają, co wy robicie? Ruda - ty chyba masz jakies domowe sposoby? Strasznie mi to nie wygląda a nie chce żeby mi np. niepotrzebnie przepisala antybiotyk. Natalce wpsikuje wode morską, gruszką wogóle nie daje sobie oczyscic noska i tak mi sie wydaje ze przez to budzi sie w nocy i placze.
poki co zakladam jej cienki zolty kombinezonik a potem jak bedzie zimniej to do grubszego przejdziemy...