hej hej Kobitki
jesteśmy żyjemy ja myślałam że jak przez ponad tydzien nie zaglądam to tu ze sto storn będzie a tu coś malutko malutko ale tak już będzie dzieci coraz bardziej absorbujące
U nas wszystko po staremu hihih ale to brzmi

Jeremi pi jak spał całą noc teraz nawet do późniejszej godziny , czasem w nocy postęka ale to czasami jak brzuszek boli lub prykanie.
W dzień również śpi ładnie jak wyjdzie Mama z Nim na spacerek to potrafi ze 3 godziny spać jak zabity. Gada na głos samogłoski składa nieraz to jak w kojcu sobie leży bawi sie zabawkami to na głos gada jak stary
i chyba baba mówi

a przedrzeźnia maluda jeden jak ktoś zakaszle to patrzy na niego poważnie po czym udaje kaszelek
Małz był wczoraj z Jeremim u lekarza i rehabilitantki Za miesiac i dwa ponowna kontola ma juz wtedy pełzać i raczkować, mamy z Nim ćwiczyc bo ma też asymetrie kręgosłupa w dalszym ciągu coś tam nie tak jest.
Ale Jeremi to leniuszek, Pani z Nim ćwiczyła 2 razy pieknie zrobil cwiczenie za trzecim spojrzał na nią i zrobił a za czwartym to spojrzał i sie położył
Nie wiem ile ma wzrostu ale coś powyzej 74 ale waga ....uwaga:9400

Lekarka stwierdzila ze nie ma mięsni tylko piwny najwiekszy

AAA i chyba znaleźliśmy nianię. Jutro ją wyprubuję ale jakoś cienko to widzę ma przyjeżdżac do nas do domu ale coś mi w środku mówi ze to nie to i mam w zanadrzu drugą ale wtedy będę wozić Małego , ale babeczka bardzo fajna. No i koszt nie tak wielki jak na Poznań bo tylko 800zł a nie 1600 jak sobie życzą
No dobra buziam Was miłej nocki i weekendu my mamy gości więc jutro imprezka:-):-)