reklama

Kwietnióweczki 2008

czesc

Anrtha wiesz co a ja bym przerwala te lzkowanienie kilka dni i znowu podchod ale jak sie przeglodzi hahahhha.... choc niuni nie glodz hahahahaha zaskoczy napewno ktoregos dnia musi! :) trzymam kciuki bo to nerwy jak cholera......

Karola wiesz co jak on sie tak Ci meczy to moze przejdz sie do lekarza chicaz daj obsluchac czy wszystko ok...... biedny tak sie meczy........

Adus a plesniawy nie ma????? czasem dzieci maja tak na zaboki czasem na plensiawe a czsem jeszcze jak uszka bola.... a moze trzeba smoka wymienic w butli juz??????

U nas?? dominik goraczkowal strasznie od niedzieli az do rana odpukac goraczka minela ale bylam z nim wczoraj u lekarza i ma angine cholerna angine... gardlo go strasznie boli...alke antybiotyki juz dzialaja on]d malego ma byc z dala ale sie ta nie da wiec tylko czekac az cos sie pojawi a juz mi sie zdaj ze sebcio ma katar cuGLW NOSEM ZACIAGA ALE JAK CHCE FRIF\DA SCIAGNAC TO NIC NIE MOGE....

reklama
witam się z wieczorka:-)

mały znowu cały dzień nie spał teraz dopiero zasnął :-(
jeszcze troszkę i się wykończę - cały dzionek mam w rozsypce :wściekła/y:

chyba ten drugi ząbek będzie mu wychodził bo ślinotok ma straszny cały czas tylko go przebieram
bo śliniaki są beeeeeee - tak je mocno ciągnie że ma całą szyję podrapaną

Alicja no właśnie się waham z tym lekarzem bo się boje że mu da antybiotyk tak na wyrost jak ostatnio Kapiemu
a u ciebie znowu jakaś angina ? :wściekła/y: wrrrrrrrrrrr

Aga jak się coś mądrego dowiesz od pediatry to nam tu donieś co z tymi ząbkami i kaszlem :tak:

ok lecę bo muszę troszkę odpocząć ;-)

buziam wszystkie papa:-)

Czesc dziewczyny......

Ale tu cicho u Was entuzjazm widze wam opadl czy jak chwile mnie nie ma i nasz watek kwietniowy fgdzies tam gine ;/

Ja szykuje sie wlasnie do spowiedzi jedziemy kolo 18 bo jutro pogrzeb mamy babci meza.... wiec zamieszania jest... obupulnie jest ok...

Sebek zakatarzony ale to juz u niego norma...tydzien przerwy i katar.;/znowu od nowa lezeczenie tym samym co ostatnio....

Sebastian juz z dnia na dzien coraz mozniej odbija sie od ramienia do siedzenia i prawie mu wychodzi tylko ze przegibuje sie zawsze na bok :)spi juz na dole bo chwyta sie lozka wiec od nieszczescia niedaleko....a jak juz mwa o nieszczesciu to polecial mi dzis na kafle glowa myslalam ze zawalu dopstane ale pokrzyczal nie po[plakal sie moze go nie bolalo ale sie wystraszyl i to dzialo sie tak szybko ze szok mialam go w chodziku a tu chwila moment i wywrotka byla!!! nawet nie zdazylam.....

z nowosci nic juz nie ma mowi czesciej maaaaaaa maaaaa ale nie na zawolanie tylko jak mu tam wyjdzie......

bylam dzis u kosmetyczki i mnie wysyla do dermatologa bo mowi ze mam jakius stan zapalny skory.... bo mi sie cos luszczy i naczynka pekaja teraz nie sa takie widoczne jak mowi ja tam ich wcale nie widze ale za kilka lat dadza znac wiec mowi ze warto podrasowac sie maciami juz..... tylko czasu narazie nie bardzo jak...

Dominik czuje sie juz lepiej bol gardla przeszedl mu ale widzicie za to Sebek kater ma.....

co tam u was???? nawijac?????

Witam Was drogie mamusie.
Ostatnio nie mam czasu jakoś do Was zaglądać...wiadomo,dom,praca i oczywiście moja najdroższa Nicula ;-) Muszę się pochwalić,że pozazdrościłam Iwonce,tego,że Milenka klaszcze i zleciłam mojej siostrze nauczenie klaskania Nicoli,i Nica od tygodnia klaszcze :-D

Witam!!!!!!!!!!:-)

ALUNIA masz rację pusto się zrobiło nie to co kiedyś:blink:...ale taka kolje rzeczy...

mały wykąpany usypia i ja też mykam spać...

DOBRANOC:happy:

Czesc Laski ja juz po mszy i przed pogrzebem cala na czarno choc koszula troche srebrzysto czarna.... jeju jak ja nie lubie pogrzebow...... i od rana wszedzie zalobny na stroj........

Jak tam wasza nocka????????

Moja jak zwykle przesrana maly ma katar jak cholera ciezko wyciagnac i zaciga nosem nie mial czym doychac musialam w nocy pryskac mu do nosa czesto i sciagac... znow to pieklo......... ale zaczelismy sie leczyc tylko teraz czekac na efekty????

Reszta niun zdrowa????

buziamk!!! milego dnia Anetha co sie dzieje where ale You????

Karola jak Nati lepiej juz???? Iwonka znalazlas juz prace Nianie????????

An jak tam dajesz rade bez tesciowej????czy moze tesciowej juz przeszedl foch?????
Firanka heja to fajnie jak nas maluszki zaskakuja :)

Ada jaka kolej rzeczy :) poki dzieci kwietniowe sa nas tu braknac nie powinno :) no chyba ze juz wszystkim ten watek nie w piec i nie w dziuesiec?!\

Dzień dobry:-)

dziewczyny się zaszyły i uciekły:-)

ALUNIA zdówka dla Sebcia niech mu ten katarek przejdzie szybko:-):tak:

dziś u nas nocka super mały stękał ale nie musiałam wstawać do niego:cool2:;-):-)

Miłego dnia:happy2:

Hej,
my zdrowe, choc mała coś ostatnio budzi sie z wrzaskiem w nocy i strasznie wrzeszcząco płacze, uspokaja sie po dłuższym przytuleniu i nie wiem o co chodzi :baffled:
ja dalej na etapie szukania pracy, bylam na rozmowie, ale strasznie mało płacą bo 1000 bruto, to już naprawde śmieszne, przeciez ledwo bym nianie opłaciła :wściekła/y: najgorsze jest to że nie mówią przez tel ile sie zarabia, trzeba isc na rozmowe. z jednej zrezygnowalam po co sie okazało to sprzedawanie perfum (a fimra sie oglaszala ze szuka do pracy w dziale handlowym i istnieje jako firma budowlana) i tez przez tel oczywiscie nie mowia o co chodzi ale jakos sie dowiedzialam. poza tym od 21 do 1 w nocy dzwonie przez voip do usa i proponuje tanie polączenia do Polski, ale wogóle i to sie okazuje po pierwsze ze nikogo nie zapisuje (czyli nic nie zarabiam) a mała sie ciągle budzi jak jak gadam :no: no wiec ogolnie rewelacji nie ma, takze szukam dalej i w zasadzie jestem zdziwiona ze po dwoch tyg tylko dwie odpowiedzi :-(no ale pocieszam sie ze czasami w firmach procesy rekrutacji trwają dłużej :-D
firanka - no to super że nicola klaszcze :-) Natalka już robi "papa" :-):-) a no i sie nauczyła cmokac tak jak sie cmoka jak puszcza sie oczko (tylko jeszcze nie umie puszczac oczka) ;-)

WITAM SIĘ

U NAS NOCKA OK:-)

ALE NIC DZIWNEGO JAK NATAN NIE ŚPI W DZIEŃ :-(

ALICJA DZIĘKUJĘ JUŻ TROSZKĘ LEPIEJ ALE JAK DO PONIEDZIAŁKU NIE PRZEJDZIE MU NA CACY TO IDE DO LEKARZA
ZDRÓWKA DLA SEBCIA:-)
PS. JA TEŻ NIE NAWIEDZĘ POGRZEBÓW ALE TAKA KOLEJ ŻYCIA :-(

IWONA NIE ZRAŻAJ SIĘ ŻE NIE ODDZWANIAJĄ TAK JAK PISAŁAŚ CZASAMI TO TROSZKĘ TRWA ALE POWODZONKA ŻYCZĘ:tak:

A MALUTKA TAK JAK NATAN ROBI PAPA ALE MÓJ JESZCZE NIE KLASZCZE ALE ZA TO KLONKA CZY JAK TO SIĘ TAM MÓWI NAŚLADUJE KONIKA BUZIĄ

NO I NA POTĘGĘ MNIE WOŁA MAMA MAMA
CZASAMI JAK SIEDZĘ W KUCHNI A ON W POKOJU JAK SIĘ WYDRZE TO SZOK
NO I ZACZĄŁ BABA MÓWIĆ

A TATA COŚ NIEEEE
A PAMIĘTAM PIERWSZE SŁOWO KAPIEGO TO WŁAŚNIE TATA

A TERAZ UCZYMY SIĘ JAKIE DOBRE I TAKI DUŻY :-)

FIRANKA BRAWO DLA NICOLKI ZA KLASKANIE :-)

CO TAM U RESZTY MAM SŁYCHAĆ ?

BUZIAM WSZYSTKIE I MIŁEGO DZIONKA :-)

reklama
Dzień dobry...wieczór( prawie) hehe
ostatnio się opuszczam w zaglądaniu tu...wybaczcie... młody teraz ma próby z zerówy w domu kultury bo przedstawienie będą tam wystawiać i latamy o dziwnych porach na próby..w między czasie tona innych zajęć przy małej to wiecie same jak to bywa...

noo co ja tu czytam klaskanie????
moja jeszcze nie klaszcze...
coś na kształt "papa"to machnie rączką...i bam bam uskuteczniać w mamusię lubi...hehe
wczoraj jej sie wyrwało tata...tak ni z gruszki ni z pietruszki...ciiisza...a ona"TATA" i dalej cisza...haahha ale sie uśmialiśmy:-D
a tak to dalej swoje trele morele...czasem mama...ale jeszcze nie regularnie...
co tam jeszcze..no na kolanach tsoi na czworaka bo wcześniej to tylko leżala na brzuchu a nóżki jak żaba rozjechane z tyłu...a teraz na kolanka się podciągnie i sie cieszy...no a ja razem z nią;-)

no ok,zmykam...zakukam jutro jakoś...Pozdrawiam wszystkie!!!!
Miłego wieczorku zyczę!!!!!!!:-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry