reklama

Kwietnióweczki 2008

HEJJJJJJJJ!!!!!!!!!

U nas ostatnie nocki są super więc się wysypiamy...
mały zaczyna dużo rzeczy jeść i jest ok więc liczę że alergia jest tylko na mleko krowie i to liczę że przejdzie....

AN ja kupuje chrupki kukurydziane takie długie pałki....one są bez żadnych dodatków bo niekóre mają dodatki orzechó arachaidowych...

ANEKHA:-):happy: ucałuj marude;-):-)

reklama
Hej
Ala - już sie tłumacze, mnei mało bo zajęta niunią, która ostatnio strasznie wymaga mojej uwagi, miedzy czasie szukanie pracy, obiad, ulubiony serial, ogarnięcie domu, spacer, itp. wiec czasem tylko zajrze podczytac
An - powodzenia z niania! mam nadzieje ze jakas fajna sie znajdzie :tak: ja to nawet nie sprawdzalam chrupek, kupilam jakie byly i daje, małabardzo lubi je dziumgać :-) A jeremi fajny chłopak, to kiedy następna randka z Natalką? :-p
Natalka bardzo polubila granie w piłke :-) wogóle taka zabawna jest, jej minki, jak sie mocno cieszy, albo jak cos sie nie spodoba to taka podkówka hihi sweet
Lucy - nie pamietam czy to ty pytałas o nasz rozwój, w każdym razie Natka to ogólny leniuszek i narazie ani sie nie przewraca, ani nie staje na nóżkach, ani nei siedzi sama :sorry2: a co do gadania to typowego gugania też nei ma jedyna zbitka głosek to "ej" albo "hej" :-) poza tym eeeeeee aaaaaaa a ostatnio ma manie specjalnego piszczenia iiiiiiiiiiii to jest to wytrzymania ale zaczyna robić yyyyyyyyyyyyyy takie marudne to już troche czasem denerwujące :dry::rofl2:

witam laski

u nas nocka standardowa czyli małe przebudzonko o 5 ale nie daje już mleczka :tak:tylko pogadamy i dalej kimka do 7 :-)

wczoraj Natiemu pojawił się ząb - nie cały tylko mała część
więc wielka radość :-D
ale dziś mu zaglądam a tam go nie ma - dacie wiarę :baffled:

Nati przez ponad 2 tygodnie dzielnie się bronił przed chorobą - bo Kapi i mąż byli chorzy - ale wczoraj zaczął mi kaszleć :-(
jednak nie idę jeszcze do lekarza - na razie leczę na własną rękę
bo już nie mam zaufania do lekarzy i jak dam radę to sama mu to zaleczę :tak:
wydaje mi się że złapał coś bo os 3 dni nie był na spacerze - bo cały czas padało :tak: teraz wiem że to błąd mogłam chociaż wyjść z nim na krótko - jakby troszkę zmókł - nic by mu się nie stało :tak:

An pytałaś o chrupki ja kupuję zwykłe kukurydziane bez żadnych dodatków
ciastka z hippa te od 7 miesiąca daje
ryż preparowany taki zwykły jak jest w sklepie
biszkopty o smaku waniliowym

Nati nie ma żadnych dolegliwości od tych moich eksperymentów więc jest ok :-)

Buziam wszystkie i miłego dzionka :-)

Czesc Dziewczyny1

U nas nocka dupiasta gorsza od wczorajszej maly ciagle glodny ostatnio zjadl mi az 270 ml sinlacku gestego an noc.... szok i ciagle jest glodny je zsa 10-ciu... i pije litrami herbaty!!! dzis w nocy znowu sie zalal bula nie z tej ziemi... wiec przebieranie i maly bez snu... co za noc ale milion kroc wole chodzic niewyspana niz mial katarek :) wiec nie nazekam hihihi tylko opowiadam :P

Iwonka An ciezko bedzie ja szukam niani ktora u mnie bedzie malego pilnowala ale za 700 zł od pon do patku hihihi

Iwonka wiem wqiem i teraz je za dziesieciu mial dzis normalnie 6 karmien mega karmien ciesze sie chlop mi rossnie juz osiem kilo wazy :) w ciagu tygodnia przytyl 280 gram :) jest git tylko jeszcze te noce nieprzespane nam zostaly!!!!!!

dobranoc lece spac bo wiecie same jak u mnie kolroowo nocami :)

Witam dziewczyny

Mały chory cały dzień marudził jak nigdy - aż nie poznawałam swojego dziecka a za to nocka cała przespana
dziwne to przy chorobie :szok:
na razie podaję syropki i zobaczymy jak to będzie
ma taki strasznie mokry kaszel - katarku jak na razie nie ma

ja za chwilę jadę na groby ale Natan chyba zostanie z mężem w samochodzie :tak:
nie będę go targała po cmentarzach żeby się bardziej nie podziębił

potem jak to w święto zmarłych zwala się do mnie cała rodzina na ciasto i obiad więc luknę do was z wieczorka :-)

miłego dnia życzę :-)

hej
ja tylko na chwile dzis bo zaraz lecimy na groby...wiadomo,swieto takie...

aaallleee sie pochwale... MAMY PIERWSZEGO ZĄBKA!!!!!!
pewnie niebawem będzie nastepny

nocka normalna...znaczy standard kilka budzen...hehehe

Ruda
zdrówka dla szkraba

Lady
jak u Was nocka?

Pozdroeczka!!!!

reklama
Anekha - gratki za zębola :tak:
my nie mamy do kogo pójść w Poznaniu, ale planujemy i tak spacer jak sie ściemni bo pewnie ładny widok będzie, jak tyle zniczy sie zawsze świeci.
wczoraj Natalka obudziła sie po 23 i strasznie wrzeszczała i nic nei pomagało tylko przytulenie, ale jak odkładałam do łóżeczka to znów wrzask, nei wiem może ząbki :baffled: ale za to jak juz zasnęła to za pół godziny sie obudziła z bananem na buźce i chciała sie bawić :szok::rofl2: nakarmilam, pobawiła sie jeszcze sama u siebie w lozeczku, pogadała do zabawek i zasnęła :tak: za to ma czasem probem zeby zasnac w dzien i już mi od 12 taka śpiąca a nie da rady zasnąć i marudzi i płacze :dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry