reklama

Kwietnióweczki 2008

Czesc

My na cmentarzu nie bylo bo korki jedzie sie chyba z poltora godziny szybciej pewnie autobuse wszedzie drogi zamkniete a moj maly nie cierpi jazdy w aucie nie uspypia w nim podczas jazdy jak inne dzieci tylko wyje i wrzeszczy cala droge i nawet w foteliku nie usiedzi tam tylko na kolanach musi potem uspokoji sie i w foteliku laduje dopiero.......

Agnes gratuluszki dla Anitki za zabalka :) ja mojemu zagladam codziennie i nic nie widac a slinotoku dostal ze hej ...apetyt nie[poskromniony chleje picia tyle ze w nocy byla na maksa zalany jak cholera i cosziennie w nocy tra go przebierac..... je tak duzo ze sama sie dziwie ale jedzie na sinlacku po prostu nie dojadsa i tyle.....

Karmie go co 3 godziny juz a nie co 5 jak kiedys bo on kuzwa ciagle glodny i ciagle pic mu sie chce hahahahahaha rosnie mi w oczach :)ciesze sie ze zdrowitkiv;)

Sra jak najety chyba z 10 zbitych kupek dzis bylo przez caly dzien!!!! az dupe ma odparzona./....

Karola zdrowka dla Natusia!!!!!

Agnes no wlasnie jak sie juz Anitka ma???? zaniklo juz wszystko bo nic nie piszesz na ten temat......

A nasz nocka tak jaka zawsze byla poszedl spac kolo 21;20 a wstal o 22;20 godzina co do minuty i jeczal i poplakiwal a to na bok a to smok a to picie i tak niesety do rana do 4 az wzielam go do siebie i tam mi zasnol pokrecil sie i zasnol to do 6 pospalam twardo.....

Sorki ze takimi wielkimi literkami ale i tak malo piszecie wiec nadrabiam za was hahahahah

Wpierdzielilam dzisiaj 6 golabkow az wielkich golabkow przez moja mame bo wciskala je we mnie a byly takie pyszne ze sie nawet nie opieralam i pewenie dwa kilo do przodu a i sie wazylam bo ma wage elektroniczna to wiecie ile juz waze????oczywiscie przed tymi golabkami???? 63 kilo :) jeszcze 3 kilo i bedzie git czujecie????juz prawei dwadziescia kilo zrzucone hahahah jeszcze 3 :) sukces az tak mnie to zmotywowalo ze odliczam dni az pojedziemy z mezem na zakupy tralala lala jakies ciuszki trala lalla lallallaaaa :)

ok pewnie sie juz zadna nie pojawi wiec mykam spac ... bo noc ciezka napewno przede mna milej nocki do jutra papa

reklama
Dzień dobry
cisza jak makiem zasiał jeszcze na cmentarzu siedzicie:sorry2::-)

KAROLA jak Nati lepiej???

ANEKHA a jak właśnie Nitka przeszła już na Nutra całkowicie znikło jej uczulenie lepiej się czuję i gratki zębol:-);-):happy:my dalej bezzębni jesteśmy ale ślina cieknie,że młody wsio na około zalewa:sorry2::rolleyes2:

ALUNIA ty żarłoku 6 gołąbków ładnie ale dwa za mnie były i widzisz waga leci ja też na diecie waga idzie po mału ale mit o jeszcze trochu zosatało najważniejsze,że idzie:tak::cool2::wink:no i ciesze się,że Seba lepiej i je i zdrowy:-)a ze spaniem cóż woli być z mamą to i spać mu się nie chce samemu...;-):happy:

a gdzie reszta kwietniwoej bandy??????????:happy2:

hej
ja tak na chwile
bo cos mi odbilo i robie od rana przemeblowanie w domu...hahahah
ale ja jestem powalona...jutro się ruszać nie będę mogła:-p

Lady Ada
no to tak...przeszła na nutra...taaaa....sra na zielono i cuchnie to jak diabli,jutro idziemy do lekarki w tej sprawie...
ząbek wyszedł..ale ślinotok pozostał...hahah
śpi...w dizeń wydłużyła sobie drzemki zamiast 3-4 drzemek po 30 min robi sobie 2-3 po 1,1,5 godzinki....
w nocy...hahah..bez zmian...3 budzenia to standard...czasem wiecej
je..no coś tam je...robię jej zupke ze słoiczka pół na pół z nutramigenem i w butle... i tak 100ml zjada...lepsze takie coś niż wcale..no nie?a że z butli...trudno...potem będzie czas na łyżeczkę:-p
co tam jeszcze... poza tym w zasadzie samo mleko i herbatka...bo soki są bleee..deserki też....kaszki nie za bardzo chce...tylko sinlac na noc...i to nei cały tylko 100ml zjada...no ale jest lepiej niż było

dobra zmykam kochane bo dzidzi sieniecierpliwi jak mnei przy kompie widzi dziś:-D

miłego dnia...zakukam jutro:happy:

aaa Lady
widze kolejna rzecz podobna....
moja nie cierpi tez jazdy w foteliku samochodowym...hihihi...ostatnio darła sie tak ze tesc stwierdzł ze ja zaraz bedzie wiózł za samochodem,tylko kółka zamontuje do fotelika...haha...nie wszystkie dzieci widac lubia podrzowac
za to wozek w miare polubila...cale szczescie

milego dnia,pa ;)

Czesc laski ja po wizycie dentysty :) skruszyl mi sie zabek i rwalo jak cholera ale szyba wizyta i na szescie zadnej prucnicy nie bylo tylko zabka ppolukal i zaplabowal i mialam przeglad wszystkie zobki zdrowiutkie nic do roboty mnie ma a ja myslalam ze po tej ciazy bedzie troszku ubytkow

witam się laseczki po krótkiej przerwie

nie mogłam was dobrze poczytać bo mi pokasowało wasze posty nie wiem dlaczego ?

u nas bez zmian Natan nadal ma kaszel - mega mokry
ale jeszcze nie byłam u lekarza - waham się czy iść
wyczytałam w poradnikach że przy ząbkowaniu może się pojawić kaszel nie wiadomo skąd - więc może to to :baffled:

chwale się mamy jednego wymarzonego zęba :tak::-)
ale to takie dziwne że mu jedna dolna jedynka wyszła prawie zawsze wychodzą po dwie - ale dobrze że jest chociaż to jedna

nie miałam wcale czasu bo mały stał się taki marudny że nic nie można zrobić

Natan od 2 dni przestał mi spać w dzień :-(
i kładzie się później niż zawsze - teraz 23 zasypia pobudka 9

mam nadzieję że to chwilowe bo mi się cały dzień popindolił przez to
miałam już wszystko tak poukładane że najpierw robię to potem tamto - no same wiecie - a teraz lipa

Aga gratulki dla Nitki zębola

Alicja zazdroszczę ci że masz wszystkie ząbki zdrowe
ja od kąd pamiętam siedzę na fotelach dentystycznych i wiecznie leczę zęby - już sama nie wiem po ile razy miałm te same zęby plombowane
no i każdy mam leczony :wściekła/y::-(
jestem zdrowa jak dziad tylko te zęby - ale pewnie tak musi być coś za coś :-D

nie wiem co tam jeszcze pisałyście laseczki ale musze kończyć bo młody wzywa

buziaki dla wszystkich

i miłego dnia :-)

Dzień dobry

u nas nocka okej za dzień mamy cały rozwalony mały też marudzi jak nigdy pewnie zęby go męczą no czas najwyższy wczoraj nawet miał lekki stan podgorączkowy wieczorem ale ładnie spał i wsio ok....gryzie wszystko nawet mnie jak wezmę go na ręce:baffled: teraz non stop marudzi w dzień ale dziękować za nocki:-p:-) i biedny pije mleczko a za chwilę płacze i to samo z soczkiem tylko łyżeczką w miare ok...więc na pewno zębole go męczą:dry: no cóż dajemy radę póki co:tak:;-)

KAROLA gratki zębolka w końcu się doczekaliście...i nie martw się zębów nie jest dużo ;-):-):rofl2:

a gdzie to reszta

hej hej:-):-):-)

no to my po lekarzu...
kupki po Nutra ( jakimkolwiek) mogą być zielone bo ona jeszcze mało je czego innego i nie mam sie martwić...niektóre dzieci tak robią na zielono...
mam odstawić soczki i herbatki hippa bo one słodkie i hamują apetyt na co innego...i to dać dopiero wtedy jak się przyzwyczai do zupek itd...
mam nie mieszać z mlekiem i walczyć z łyżeczką...
no to walczymy a co... hehe
taaa..
dziś marchewka z ziemniaczkiem...zjadła nie całe pół słoiczka...ale żeby jej smakowało to nie powiem:-p 6,5 m-ca a my od podstaw znowu:wściekła/y: no nic może załapie.....

Ada:-)
moja też płacze jak je mleko..ząbki bo co innego....u ciebie o tyle dobrze że z łyżeczki je...hehe a moja nie za bardzo ...bo zaciska usteczka jak tylko widzi łychę...nawet tą co się dokręca do butli i tam coś kapie...hehe

no zobaczymy co dalej będzie...

jutro idę ze sobą na rtg stóp bo mnei bolą jak cholera i powiedziałam o tym dr przy okazji...wiec zakazła prześwietlić i przyjść..prawdopodobnie przeciążylam stawy ale kazała zrobić to zrobię...
ciekawe co mi pomoże jak to rzeczywiście przeciążeniowe...córki nie będę nosić czy wózka na górę???haha nie możliwe....

Lady
dobrze że ząbki wporzo ..ja se poszłam ostatnio na przegląd to też cacy wszystko na szczęście...
jak tam dzieciaczki?
Pozdróweczka!!!!:-)

no zmykam jakiś obiad robić...zero weny do garów dziś....

Papa:happy2:

reklama
Ruda:-)

GRATKI pierwszego białego z buźce!!!!! :tak::happy2::-)nam zaraz 2gi wylezie bo już taka biaął kulka jest pod dziąsełkiem...pewnie będzie gorsza nocka przy tym...no ale noc to..damy radę..co nas nie zabije to nas wzmocni..no nie? :-p
a kaszel czy katar no..tak mówią że przy ząbkowaniu moze sie pojawiać..
muszę zapytać pediatry skąd to wszystko przy ząbkowaniu sie bierze i dlaczego...moze sie dowiem czegoś mądrego

no lecę,papaap:happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry