reklama

Kwietnióweczki 2008

RYBUSIA

Ja też ostatnio miałam gorszy dzień, byłam wściekła jak osa, dołek wyłapałam, wyżywałam się zarówno na moim mężu jak i na Bogu ducha winnej córze:( ale przeszło mi na szczęście, propponuje wyjście gdzieś na spacer, bez dziecka, sama...złapać trochę powietrza, odetchnąć.,..mi pomogło...:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mieszkam pare kilometrów od warszawy:-) jakby było słoneczko człowiek miałby siłę i ochotę na wszystko a tak za oknem szaro ponuro człoiwek siedzi w domu to i wszystko irytuje....aj aby do wiosny długo nie zostało...

ada04 o najlepszy sposób na nerwy to drzemka ja pospałam z Kubikiem i juz czyje sie lepiej ...

dzisiaj kubus jest grzeczny wspina sie gdzie tylko może i robi to strasznie śmiesznie ... i pije sam z butli ze smoka nie kapka a wczesniej nie umiał ....:-):blink:

Dziewczyny jakies nerwowe dzis chodza...ja tylko z rana..
bo poszlam na wizyte do gin a ta sie nie zjawila wiec nici z wizyty:wściekła/y:
Mala... oj...po przedpoludniowej drzemce wyskoczyl jej kaszel i katar...eh..i tak sie utrzymuje...wiec podalam co mialam,wapienko...syropek prawoslazowy...euphorbium do noska i tak mam nadzieje tym ja zaleczyc, bo mnei chyba cos trafi jak jedno wylecze a z 2gim zaczne po lekarzach latac..kurcze chyba nie oplaca sie wychodzic z gabinetu lekarskiego:baffled:
zjadla pol zupki...kaszke z rana normalnie,teraz sinlac przed lulaniem i juz spi...nunka moja biedna mala...pewnie kiepska nockaq bedzie bo katarek i w ogole...

Ruda
gdzie Ty?jak sie czujesz i w ogole co slychac?

Rybusia
fajnie 4 zebole....my na gorne 2ki nadal czekamy;-)
ja kiedys 3miasto teraz giżycko

Ada
nie denerwuj sie...zlosc pieknosci szkodzi:tak:

Lady
my nie mamy tego w tabletkach akurat tylko w granulkach do rozrabiania z woda...pierwszy miesiac mamy dawac tak: 3 tygodnie przez 4 dni w tygodniu potem 3 dni przerwy a nastepne 5 miesiecy jutro tylko raz w miesiacy taki tydzien 4leku/3dni przerwy.
a wyglada to tak:
Ribomunyl (sobre - forte) :: Laboratorios Silesia
tu jest co prawda forte ale pudeleczko i saszetka wyglada podobnie tylko moja nie jest z niebieskim paskeim tylko beżowym.

Wszystkim życzę milego wieczorku!!!!:happy:

reklama
Hej

Agnes leku nie kojze mam nadzieje ze dacie z tym rade ze wszystko minie....

biedne te nsze dzieci u mnie nto samo jedno wyjdzie a drugie popda i tak w kolko....i jak sebek m byc zdrowy jak mi Dominis ciaglecos przynosci....

malutk biedna sie meczy moj ma niby cos w nosie jeszcze ale chyba juz koniec bbo jak chce scuagac frida to nic nie leci ale bzyczy mu cos tam i kaszelek dalej sie utrzymuje mu sporadycznie ale jest sluchac jak flegma mu zalega na gardle......

zdrowka dla dzieciaczkow!!!

i sie nie martw zupkami mi juz 2 lekarki mowily ze dziecko jeszcze zdazy sie nauczyc jesc te rozne zupki i ma na to czas ja sama jestem z sebkiem teraz na diecie mlecznej przez 14 dni naraziee....lekarka mowila ze wszystkie witaminy dziecko ma w mleku ze przyjdzie czas i zacznie jesc ladnie a potem nadrobi..ze mam sie nie martwic i nie stresowac ale sie nie da nie?!

Karola pytanko di ciebie w swoich postach piszesz ze natanek zawsze cos skubnie od ciebie jak jesz zsniadanko czy tez obiadek ostatnio schab wcinal??? jak to mam rozumowac????????? dajesz mu smazone mieso?? twarde w duzym kawalku?? to samo z z pieczywem ????wez sprostuj bo sie zastanawiam i nie daje mi to spokoju....<ciekawosc>

Reszte mamus pozdrawiam i milej nocki!!!

moj wlasnie zjadl o 21 i odrazu zasnol mam nadzijee ze na noc juz a nie jak wczraj poszedl po 23 spac!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry