Hej
Agnes leku nie kojze mam nadzieje ze dacie z tym rade ze wszystko minie....
biedne te nsze dzieci u mnie nto samo jedno wyjdzie a drugie popda i tak w kolko....i jak sebek m byc zdrowy jak mi Dominis ciaglecos przynosci....
malutk biedna sie meczy moj ma niby cos w nosie jeszcze ale chyba juz koniec bbo jak chce scuagac frida to nic nie leci ale bzyczy mu cos tam i kaszelek dalej sie utrzymuje mu sporadycznie ale jest sluchac jak flegma mu zalega na gardle......
zdrowka dla dzieciaczkow!!!
i sie nie martw zupkami mi juz 2 lekarki mowily ze dziecko jeszcze zdazy sie nauczyc jesc te rozne zupki i ma na to czas ja sama jestem z sebkiem teraz na diecie mlecznej przez 14 dni naraziee....lekarka mowila ze wszystkie witaminy dziecko ma w mleku ze przyjdzie czas i zacznie jesc ladnie a potem nadrobi..ze mam sie nie martwic i nie stresowac ale sie nie da nie?!
Karola pytanko di ciebie w swoich postach piszesz ze natanek zawsze cos skubnie od ciebie jak jesz zsniadanko czy tez obiadek ostatnio schab wcinal??? jak to mam rozumowac????????? dajesz mu smazone mieso?? twarde w duzym kawalku?? to samo z z pieczywem ????wez sprostuj bo sie zastanawiam i nie daje mi to spokoju....<ciekawosc>
Reszte mamus pozdrawiam i milej nocki!!!
moj wlasnie zjadl o 21 i odrazu zasnol mam nadzijee ze na noc juz a nie jak wczraj poszedl po 23 spac!