reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Święta, Święta i po Świętach,
nikt już o nich nie pamięta,
bo Sylwester już za pasem,
bawmy ostro się w tym czasie.:)

wszystkiego naj kochane w tym 2009 roku

teraz troszkę codziennych spraw

witam nową mamuśkę Angie_G :-)
ale malutka ma dużo ząbków WOW :szok:
jak przechodziła tak intensywne ząbkowanie:confused:
napisz jak masz na imię i parę słów o sobie bo my tu jak wielka rodzinka :-D
napisz jak tam malutka się rozwija jaką ma wagę upodobania itd.

Aga
no to pech OSPA potrzebna jak świni siodło na to zakończenie roku
ale z was twardziele i przejdziecie ją pewnie gładko :tak:

Ada ja też jestem ciekawa jak te nasze bąble będą dziś spać :szok:
u mnie też wszędzie na około imprezy
ale to pikuś bo ja też mam imprezę
ale bardziej boję się reakcji na fajerwerki :-(
nie wiem czy mały nie będzie się bał

ok spadać muszę szykować nasze balety
już prawie mam całe jedzonko przygotowane ale trzeba jeszcze chatę ogarnąć
więc papa i miłej zabawy :tak::-)

RUDA no właśnie u mnie strzelają już od rana raz sie wysrtaszył ale w noc najgorzej będzie no nic da sie rade...

ANEKHA w sumie nic takiego robię lasagne sałatki zrobiłam sernik na zimno to dla nas dwójki tylko ale i tak za dużó tego hehe....ale zje się:-pw końcu cała noc przed nami:-D:-D

oki zaraz młody wstanie i bedziemy się bawić:sorry2::blink:do wieczorka a potem nyny:-)może jeszcze zajrzę...:-):happy:

HEJAAAA :)

Dzieki za zyczenia :) wzajemnie!

Agnes a nie mowilam izolacja byla a mala i tak zlapapala ale jeszcze taka mala ze sie az tak chyba nie podrapie?!!oby!!!! przynajmniej juz bedzie miala to za soba bo starsze dzieci czasem tak sie drapia jak cholera i maja blizny........

Ale macie z tym jedzeniem moj wpierdziela slicznie wszystko i w dobrych ilosciach takze nie mama na co nazekac ... przespia mi cale nocki nie je juz w nocy zas duzoo pije nad ranem kolo 6.....

wstaje juz sam trzeba wiecej go pilnowac...wstaje i chce isc i upada skubaniec sie nie boi... raczkuje powolutku daje rade jak mnie widzi to tylko mama mam i raczki ..a tak to siedzi i sam sie bawi na dywanie tylko musze go zasypac zabawkami co najsmieszniejsze ze nie jego tylko dominika bardziej go rajcuja pilke ladnie kopie non stop by kopal i kopal......

jeju jakie to zyci fajne jak dzieci zdrowe sa ....psychicznie odpoczywam juz..... maly chodzi w chodziku od pokoju do pokoju sam po chacie na troszku rece wolne :)kiwa juz glowa na tak i mowi przy tym jak sie puytam go tak??? a on kiwa i mowi taaaaa :) 2 tygodnie a takie postepy zrobil szok....

je mi juz chlebek z maselkiem ladnie male kawlki mu daje i slicznie je se juz sie nie dlawi jemy grubsze kawalki wazyw juz nie miksuje na mial i super se radzi..... przytyl mi taki papusiek sie zrobil :)

Ja u rodzicow jestem caly czas i se siedzimy odwalilam sie jak nie wiem dla meza hihihihihih anigdzie sie nie idzie:P

a jak tam u Was????opowiodajcie bo ja strasznie ciekawa jestem jak u was poszly postepy u dzieci przez te 14 dni????

pozdrawiam goraco i bawcie sie dobrze!!!!

dziewczynki już po pogrzebie ciężko było ale jakoś dałam rade ...
kubica został u kuzynki jak pisałam .. a i wiecie co okazało sie że z niego cygańskie dziecko jak to się mówi tzn że nawet sie nie przejąl jak wyszłam był bardzo grzeczny bawił sie z dziećmi i zjadł cały obiadek i 4 ciastka mój kochany synek ...
wiecie co podaje też mu już na śniadanko kanapeczki z szynusią lub jajeczkiem i na serio super mu to wychodzi ... nie dławi się grysie mieli i połyka hahahahah ....

a i kochane oczywiście życze wam wszystkiego najlepszego w nowym roku aby ten 2009 był jeszcze lepszy od tego i zdrówka i wszystkiego czego sobie wymażycie

my spędzamy sylwka w domku w rodzinnym gronie a kuba to pewnie prześpi

a i musze się pochwalić że kubuś prubuje chodzić dosłownie niemożliwy jest ...
pcha ten pchacz co dostał od mikusia i gna na przud troche mu pomagamy ale naprawde tylko troszke
buziaki :-)))

Witam dziewczynki w Nowym Roku 2009:)
Życzę Wam wszystkiego dobrego, dużo miłości, radości i przede wszystkim pociechy z tych naszych kochanych urwisów;) POZDRAWIAM:)

My też spędziliśmy sylwka w domku, Mała poszła spać dopiero około 23.00...jeszcze trochę i by dotrwała do nowego roku;) mAM PYTANKO, ILE RAZY W CIĄGU DNIA WASZE MALEŃSTWA PIJĄ MLECZKI, BO MOJA TERAZ TYLKO TRZY RAZY, RANO JAK SIĘ OBUDZI, PÓŻNIEJ PO OBIADKU OKOŁO 17.00 - 18.00, I PRZED ZAŚNIĘCIEM...JESTEM CIEKAWA, CZY U WAS TEŻ TAK JEST...MIŁEGO DNIA ŻYCZĘ WSZYSTKIM MAMUSIOM:)

moncia23 mój mały pije mleczko 2 razy dziennie rano kaszkę na mlesio i po południu pije koktajl np z banana jabłka melona i mlesia sama mu zawsze robie ...

jak po sylwestrze dziewczyny ? kubuś przespał oczywiście ale jak zaczeli strzelać to troszkę płakał ale dostał smoka i dalej w kimono ...

wiecie co wczoraj jak myłam ząbki małemu to znalazłam ząbka to już piąty hehehehe dwujeczka u góry po lewo

Ostatnia edycja:
Rybusia gratulujemy ząbka!
Moja mała na raty dostawała ząbków. Najpierw dwa dolne, potem dwa górne i zaraz po nich dwa kolejne. Wszystkie w ciągu miesiąca wyszły. Były problemy żeby ją karmić w czasie gdy się przebijały bo smoczek drażnił. Teraz chyba któryś boczny jeszcze jej wychodzi bo się wścieka, ślini i pcha wszystko do buzi, a do tego znów po małej porcji przestaje jeść.

Trochę się martwię że są kłopoty przy karmieniu bo przy 70 cm waży 8 kg, to jest trochę powyżej 10 centyla.. Jest drobnej budowy i dużo się rusza. Muszę ją teraz częściej karmić mniejszymi porcjami. Ale nie ma powodów by sądzić że się nie najada

Sylwestra to ok. 22-24 spała, a potem do 4 szalała. Byłyśmy u moich rodziców i nie było gdzie jej położyć bo łóżeczko turystyczne jeszcze nie dotarło i jedynie do wózka mogłam. Niestety Lusia się buntowała i w końcu spała ze mną na ramieniu. Nie wiem skąd bierze siłę bo o 8 już wstała i dopiero o 11 ucięła sobie drzemkę dwie godziny. Chyba z powodu zębów ostatnio późno zasypia i w nocy często się budzi. 4 noce z rzędu zasypiała po 3. Chyba to ją zmęczyło i już o 20 zasnęła dziś.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry