HEJAAAA
Dzieki za zyczenia

wzajemnie!
Agnes a nie mowilam izolacja byla a mala i tak zlapapala ale jeszcze taka mala ze sie az tak chyba nie podrapie?!!oby!!!! przynajmniej juz bedzie miala to za soba bo starsze dzieci czasem tak sie drapia jak cholera i maja blizny........
Ale macie z tym jedzeniem moj wpierdziela slicznie wszystko i w dobrych ilosciach takze nie mama na co nazekac ... przespia mi cale nocki nie je juz w nocy zas duzoo pije nad ranem kolo 6.....
wstaje juz sam trzeba wiecej go pilnowac...wstaje i chce isc i upada skubaniec sie nie boi... raczkuje powolutku daje rade jak mnie widzi to tylko mama mam i raczki ..a tak to siedzi i sam sie bawi na dywanie tylko musze go zasypac zabawkami co najsmieszniejsze ze nie jego tylko dominika bardziej go rajcuja pilke ladnie kopie non stop by kopal i kopal......
jeju jakie to zyci fajne jak dzieci zdrowe sa ....psychicznie odpoczywam juz..... maly chodzi w chodziku od pokoju do pokoju sam po chacie na troszku rece wolne

kiwa juz glowa na tak i mowi przy tym jak sie puytam go tak??? a on kiwa i mowi taaaaa

2 tygodnie a takie postepy zrobil szok....
je mi juz chlebek z maselkiem ladnie male kawlki mu daje i slicznie je se juz sie nie dlawi jemy grubsze kawalki wazyw juz nie miksuje na mial i super se radzi..... przytyl mi taki papusiek sie zrobil
Ja u rodzicow jestem caly czas i se siedzimy odwalilam sie jak nie wiem dla meza hihihihihih anigdzie sie nie idzie
a jak tam u Was????opowiodajcie bo ja strasznie ciekawa jestem jak u was poszly postepy u dzieci przez te 14 dni????
pozdrawiam goraco i bawcie sie dobrze!!!!