moncia23
Mama Amelki:)
RYBUSIA
Moja marna też tak potrafi, ja mówię wtedy, że paraliż ją bierze, szczególnie jak ją ubieram przed wyjściem na spacer..sztywna normalnie i koniec...muszę poczekać aż jej przejdzie, bo na siłe nic nie da...te nasze pociechy nerwowe są...pokazują co potrafią, pomyśleć, że będzie coraz gorzej...
Dobrej nocki
:-)
Moja marna też tak potrafi, ja mówię wtedy, że paraliż ją bierze, szczególnie jak ją ubieram przed wyjściem na spacer..sztywna normalnie i koniec...muszę poczekać aż jej przejdzie, bo na siłe nic nie da...te nasze pociechy nerwowe są...pokazują co potrafią, pomyśleć, że będzie coraz gorzej...
Dobrej nocki
aż tak nie miał...no bokser pies się przy nimchowa
no ale tego mu nie dam bo nie czas na takie rzeczy dla niego....otwiera buzię do wszystkiego ale on to liże a nie je a najbardziej lubi cytryne
nie zegniesz za cholere ale ja myślę,że przeczekac nie ustępować bo będzie coraz gorzej
w końcu są świadomi już i chcą pokazać swoje wielkie JA....i mój też uwielboa siedzi u mnie na kolanach i nagle ryp sie do tyłu odchyla momentalnie i mu się to podoba nawet w zabawie też tak robi i się cieszy
:-)