Moje dziewczynynki maja po dwa zabki na dole. Gorne dziasla maja opuchniete wiec chyba za niedlugo wyjda górne jedyneczki.
Sory ze tak zadko pisze ale jakos nie mam weny

ale za to fajnie mi sie czyta Wasze wypowiedzi

Pozdrawiam
Nie podczytuj tylko nawijaj

wdrozysz sie szybciej niz myslisz
Witam z ranka!
znowu szkoła i znowu problemy
starszy chodzi do 2 klasy liceum i czasem jak muszę mu pomóc to czuję się jak niedouczony człowiek!
Dobra pomarudziłam ,idę jakiś obiad zrobić ,miłego dnia życzę wszystkim mamusią!
wiesz ja se mysle ze zablysne jak moj maly dorosnie i bedzie lekcje odrabial albo trzeba bedzie cos mu wytlumaczyc a tu niespodzianka bo ostatnio kolezanki corka przyszla do mnie z ksiazkamia tu sie okazuje ze mi z glowy duzo wywialo hahahahha
Dzień Dobry!
Mały śpi a ja właśnie piję kawkę i wcinam pączka:-)Nocka taka sobie,3 razy była pobudka a rano tylko do 7 dał pospac.Sama już nie wiem czemu się tak budzi w nocy,jeśc nie chce.Może mu zimno bo on się bardzo odkopuje.Nawet na śnie jak go przykrywam to od razu wierzga nogami.Taki czuły sen ma.Tak sobie pomyślałam,że spróbuję go do śpiworka dawac,zobaczymy czy sobie da radę

ANRUS niezły pomysł z tym ciastem na Walentynki,muszę nad tym pomyślec.Zobaczymy jak będzie z czasem.
Moj tez sie strasznie odkopuje i dlatego tez go ciut cxieplej ubnieram do snu .....kiedys lubial byc opatulony pod szyje a teraaaa w zyciu nogi ciagle na wierz wywalal co przykryje on znowu swoje hahahahah
Dzień Doberek

:-) jak tam po weekendzie małej mam pulpeciki indycze...A JUTRO CZEKA MNIE RELAKS, PRZYJEŹDZA MOJA MAMA DO OPIEKI NAD MARNĄ A JA IDĘ DO .....FRYZJERA....UWIOELBIAM TE CHWILE RELAKSU...TRZY GODZINKI...:-)JUŻ SIĘ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ

MIŁEGO DZIONKA MAMUSIE
ja tez to uwielbiam i ostatnio sie wycwanilam bo moj maz zawsze dostaje sraki ze tak dlugo mnie nie ma i ze musi siedziec z dzieckiem tyle sam hahaha i mi wydzwanial to raz czy juz?????? juz Ala????? a ja nie a teraz jak ide do fryzjerki to wylanczam telefon buhahahahah
Aduś
ale ja mam piwnice w sąsiedniej klatce

a sąsidow mam w swojej klatce kiepskich wiec nawet nie pytam czy mi pozwoliliby trzymac u siebie...
a mięśnie...taaaa..wyglądam jak anorektyczna kulturystka..hahahaha..nie dość że chuda jak badyl ;-)
;-)
tez bym chciala byc troszke badylem troszke przytylam ostatnio jak na chleb znowu weszlam... szlak.... az maz dzis do mnie ze policzki mi urosly to sie zagotowalam ale prawda w oczy kole... no nic od jutra zas koniec z pieczywem..... czemu ja nie mam ekstra przemiany noppopp
Adus widzisz moj tez mial stan goraczkowy ostatniooo iiiii\
musze sie pochwalic ze mamy juz oprucz 2 dolnych jedynek 1 jedynke lewa gorna juz hihihi wyszla....ale dzis nocka bnyula okropna no ale zabka mamyu bhuraaa

jeszcze jeden i kaplet bedzie
ja dzis zajeta bylam pol dnia dominik wyblagal na mnie by do budy nie isc bo zmeczony po takiej nocy jak maly dal nam w palnik nie dziwie sie wiec zostawilam go..... troszke zesmy posprzatali chate a to zurek sie ugotowalo

i sok z marchwi se zrobilam

super taka z lodowki

a tak poza tym nudy na budy....
a tak wogole to czesc Wam wszystkim