reklama

Kwietnióweczki 2008

Hejka!
U nas się pogoda trochę popsuła.My dzisiaj będziemy miec gości cały dzień.Przyjeżdża kuzynka i kuzyn Patryka,wiec będzie wesoło.patryk śpi a ja właśnie szykuję obiadek-spaghetti,mniam mniam:-)

Lady co się dzieje,odezwij się,martwimy się.

Moncia a co u ciebie?

Pozdrawiam i życzę miłego dnia;-)

reklama
HEJ!!

RUDA aż 4 ząbki...kurczę to Natanek na pewno marudny.....mogły by te zęby wyjść szybko wszystkie i było by z głowy...

ASIA u nas też pogoda się popsuła ale maj chyba własnie taki zapowiedzieli niestety u nas bedzie padać jejku jak ja nie lubie deszczu.....

AGUŚ a jak u Ciebie?????:happy2:

My po spacerku i zakupach obiadek mamy i młody zje i pójdzie nyny:happy2:

Hej laseczki cos tu ostatnio mały ruch gdzie wszystkich wywiało?

u nas pogoda tez troche sie popsuła ale jeszcze nie pada mała spi narazie po obiadku idziemy na spacerek teraz duzo czasu na dworze spędzamy bo małej w domu się zaczyna nudzić

Lady wlaśnie odezwij się bo wszyscy się martwią co z Tobą ?

Lene
Hania slicznotka a jaka duża w tej sukienusi

ruda to masz niezły kołowrotek ja wsumie nawet jak mała spi nie umiem czasem usiąćś i odpocząć bo poco tak juz mam i tyle

Iza
jak tam po chorubsku Patusia juz doszła do siebie

u nas po szczepieniu została jeszcze tylko wysypka ale to cholerstwo jest czy wy już szczepiliście ta okropną szczepionką MMRII chyba najgorsza ze szczepionek w całym kalendarzu szczepień czytalam na necie że wiele osób w ogóle nie szczepi swoich dzieci tym badziewiem całe szczęście że tylko na gorączce i wysypce się skończylo

Pozdrawiam

Hej wszystkim
ja tak przelotem
boże nie mam nanic czasu ostatnio...grrr...muszę się jakoś bardziej "poukładac" hahahah:-D

nooo Ruda w koncu napsiałaś..a już się martwiłam..gratki za pierwsze kroczki!!!! no i wierze że masz biegania za nim..mała biega..na pluszkach jak baletnica..wszedzie jej pełno,o czy na około głowy..zresztą nie tylko ja tak pewnie mam..niemal każda z nas tak teraz ma że oczy na około głowy trzeba miec:-Da jak brzusio????

Anrus
a jak Ty sięczujesz????

gdzie reszta fasolek????

Ada
:-)u nas ok..tylko pogoda siespierniczyła...zimny wiatr strasznie i juz te spacerki nie są aż tak przyjemne jak podczas"majówki"...

Mała spiewa..hahahah..przykłada sobie rękę do buzi i brzmi to jakby"indiańskie" "łołoło
czy jakoś tak..haha ale mam ubaw:tak::-D;-)

Lady
a Ty gdzie????co tam sieu ciebie staneło...pisz nam tu szybko...bo się martwim...

Izabelinda
jak tam u Was kochana???/

zmykam bo mi mała urwisica pisac nie daje...:-p

miłego dnia paniom zyczę:happy2::happy2::happy2:

wybaczcie błędy ale na szybko pisac i nas stojąco t owiecie jak jest;-)

hej laseczki:-)

pogoda się strasznie spieprzyła :-( cały czas pada nie ma więc co myśleć o spacerku

Natanowi chyba zęby dały aż tak o sobie znać że znowu jest chory
świeczki z nosa i lekka temperatura
ogólnie nie spał całą noc bo nie mógł bidulek :-(
biorąc pod uwagę jego poprzednie ząbkowanie to z tydzień będzie gorączkował i miał katar oraz luźny stolec
widocznie u niego to już standard :-(
myślałam że teraz jak już skończył rok to jakoś bez konsekwencji będą mu sie wyżynać te zębole no ale jednak nieeeeeeee:-(

Aga jeśli chodzi o mój brzuch to juz się zaczynam toczyć :-(:szok:
jestem zdziwiona bo zawsze miałam taki mały a teraz rośnie mi nie zła piłka plażowa :tak::-D
nie wiem dlaczego akurat przy 3 ciąży tak jest
kręgosłup to już się stał stały problem :-(
boli mnie na maxa od noszenia i schylania się po małego :tak:
ja nie jestem raczej z tych narzekających ale teraz to nawet moi najbliżsi są zdziwieni że jakoś tak opadłam z sił
a ja zawsze do 9 miecha na nogach byłam i to na wysokich obrotach
powiem tak szczerze że z tą wielkością brzucha to chyba troszkę natura mi tak na złość zrobiła
przecież wiedziała że muszę być na chodzie do ostatnich dni to mi dała takiego giganta i to jużzzżż :-D:-D:-D:-D:-D
dobra koniec narzekania:tak:

Anrusku ja też tak mam że jak młody śpi to raczej nie odpoczywam tylko wtedy mam motorek w deeeeee i robię wszystko na co tylko starczy czasu :tak::-D
a jak ty się czujesz ????

gdzie reszta fasolek jak tam u was bo bym coś porównała ale was nie ma :confused:

Ada
no masz rację by mogły wyść wszystkie na raz te zęby i byłby spokój hahaha :tak::-):-D

do potem lasezcki buziam was wszystkie papa:-):tak:

Hej hej:-)
Ale się pogoda popsuła..brrr...zimno :baffled: wieje :baffled: a mi już tak było dobrze ze słoneczkiem.
Mała przysnęła teraz troszke, zaraz trzeba sie brać za porządki i obiadek przyszykowac.
Młody w zerówie, ciężko nieszczęśliwy ze na plac zabaw nie idą bo zimno...ale w piątek mają mieć wycieczkę do parku i na miejską plaze wiec pewnie się wyszaleją tam.

Ruda
hehe mówisz że siętoczysz? no co Ty.. kobieta w ciąży nie tyle tylko ładnie sięzaokragla..będzie dobrze:-)
A Ty się dziwisz że cię boli kregosłup czy że z sił opadasz? ja to sięwcale ci nie dziwię bo przecież Natanek jeszce amay i absorbujący..a to swoje robi...
Dasz radę, dzielna kobieta jesteś.. Imię wybrane? jakeiś rzeczy już szykujecie dla maleństwa itd?
hehe pomęczę cię pytaniami chociaż z Waszych ciąż się pocieszę bo sama narazie..wiadomo:-p
Troszkęmnei przeraża małe M i kiepska poprzednia ciaża...ale poczytam o Waszych brzusiach z chęcia;-)

pare fotek wstawiłam w galerię z weekendu maowego..meża nie wstawiam bo się piekli że nie mam go wstawić w intenet..hihi ..nie to nie:-D
miłego dnia:happy2::happy2::happy2:

WITAM!!!

RUDA kurczę nie dziwię się,że kręgosłup siada:baffled: Natanek waży...ciężko....a poza tym trzecia ciąża wiec to też pewne obciążenie dla kręgosłupa organizmu..... dla Natanka zdrówka oby szybko wyszły ząbki....

AGUŚ kurczę ale macie ślicznie u siebie jeziorko na prawde super już se wyobrażam lato słonko piknik nad jeziorkiem...aż miło popatzreć... Adi i Niteczka super naprawde masz śliczne dzieci....:tak:;-):-)

ANRUS ja jeszcze nie szczepiłam MMR mam iść za miesiąc ja właśnie też czytałam ,ze objawy mogą wystąpić miezy 7-24 dniem od szczepionki...a jak teraz przeszło córci lepiej już??Jak ty się czujesz???

ASIA a jak u Ciebie??Jak Ptaryczek???

oki uciekam mały po obiadku muszę go spać położyć...kurczę wczoraj se nabił sinika na policzku dzis na czole:baffled:a nawet ja nie wiedziałam kiedy bo nie płakał tylko rano wstaje a tu siniak:sorry2:

pozdrawiam reszte:-):happy2:

Witam!
Ja mam jeszcze gości od wczoraj.Siostra męża z córeczką została u nas.Jutro już wyjeżdżają i znowu będziemy sami:-(

Ja też jeszcze małego nie szczepiłam,za jakieś 2 tygodnie mam się zgłosic,martwi mnie to co piszecie,że jakaś wysypka może wyjśc i wogóle.

Ada to dobrze,że twój maluszek nie płacze jak się stłucze.Mój Patryk to lubi popłaczec,wyżalic się jak sobie coś zrobi.

Pozdrawiam,miłej nocki.

Hej
co tam u Was?
tu pada , wieje i w ogóle zimno brrr.... fuj co za maj.

Co do szczepionek to moja była szczepiona( sprawdziłam w książeczce :-p ) na odrę ,swinkę , różyczkę "priorix"czy jakoś tak i muszę powiedizec że dobrze zniosła..pomarudziła jeden dzień..ale nie było gorączki, wysypki itd...lekko stan podgorączkowy i tyle..także myslę ze to zalezy indywidulanie od dziecka jak które znosi szczpionkę.

zmykam robić sniadanko dzieciom i sobie przy okazji tez...miłego dnia:happy2::happy2::happy2:

reklama
Hej hej!

A do nas słoneczko wróciło i ja wraz z nim. Pytałyście o Pati - zdrowa jak koń :-D całe szczęście. Mamy biały tydzień więc z czasem krucho, wybaczcie zatem że nie zaglądam.

Anetko - wysypka już znikła?

Aga - śliczne foteczki, kolorowo i wiosennie, zwłaszcza te kwiatki na tle niebieskiego nieba :tak:

Karola - duuużo sił do toczenia piłeczki ;-):-) i zdrówka dla Natanka żeby się nie rozłożył całkiem i na katarku się skończyło.

Resztę pań serdecznie pozdrawiam i znów znikam :cool2:. Miłego dnia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry