reklama

Kwietnióweczki 2008

Dzień dobry!!

U nas słoneczko ale witarzycho straszne:baffled: i zimno 9 stopni brrrr.......:blink:

ASIU wiesz ja nie zauważyłam tego ale czasem jest tak,że jak się uderzy:blink:omatkooo wyję jak syrena strażacka ale przez 3 sekundy i koniec......w miare szybko mu przechodzi....

AGUŚ u nas też ta szczepionka bo MMR chyba są 3 rodzaje u nas prorix czy jak to sie pisze.....

Jade na zakupy małe musze małemu papu zakupić:happy2: i smoczki...bo mi przegryza starsznie:baffled:

MIŁEGO DNIA:-)

reklama
Ada
Adi był szczepiony MMR jak był mały ( jeszcze była płatna wtedy ta szczepionka) to po pół roku i tak zachorował na różyczke:baffled: może i lzej i krócej przeszedł ale co był w kropki to jego....wszędzie nawet w uszkach....

Izabelinda
dobrze ze zdrówko dopisuje:-)

oj dziewczyny jak mi się dziś nic nie chce, najchętniej bym spała w taką pogodę pół dnia:-p

Hej Kobietki
Niewiem co się dzieje z moim Kompem ale mam go dosyć wczoraj napisalam do was 2 posty zezarło mi trzeci raz już mi się nie chcialo pisac dzisiaj już mi jednego tez zezarlo ciekawe czytego skończę pisać:wściekła/y:

Ada , Anekha ta wasza szczepionka jest lagodniejsza podobno szkoda że ja nie wiedzialam tego wczesniej bo MMRII nie powinno się podawac dzieciom które są uczulone na białko jaja kurzego a moja jest tylko że lekarz nie raczył się zapytać o to a ja tego przed szczepieniem nie wiedzialam :baffled: dlatego może wystapily te objawy ale dobrze że juz po

Na przyszlośc te co jeszcze nie szczepiły to pamiętajcie o tych szczepionkach i o tym czy dziecko jest uczulone na bialko bo czasami może być duży problem po szczepionce tylko ciekawa jestem czemu nikt oto nie pyta przecierz zapłacilabym jak by trzeba było za inną szczepionkę łagodniejszą np
ale dobra już koniec bo się znowu zaczynak denerwowac na nasza sluzbę zdrowia :wściekła/y:

Iza tak wysykla juz znika pozostaly pojedyńcze jeszcze plamki i tyle jek narazie

U nas pogoda tez fatalna strasznie wieje i zimno niema jak wyjsc na dwor, a moje dziecko wlaśnie bawi się sterta dlugopisow trochę spokoju:-)
a ostatnio przegryzla mi kubek niekapek normalnie dziura ze chocho trzeba nowy kupowac :baffled:
Pozdrawiam wszystkich

ANETKO ja własnie wiem,że Priorix jest łagoniejsza....kurczę widzisz powinni pytać uprzedzać a u dzieci obciążonych alergią bądź skazą nie powinna być ta MMR2 podawana....ale dobrze ,że u córci lepiej.....:-)

AGUS szczepionki i tak przecież nie chronią nasze dzieci przed chorobami tlyko przed skutkami i właśnie mają łagodniej przejść....ale co się wymeczą to nasze:sorry2:

kurcze ale u mnie wiatrzycho na maksa:baffled:

hej laseczki:-)

to ja też ponarzekam na wiatr deszcz i ziąb :-):tak::tak:

z Natanem już chyba troszkę lepiej chociaż nocki są fatalne :-(:szok:
ale w dzień mu humor dopisuje

widze ze piszecie o szczepieniu na 13 miesiąc życia no właśnie tak się teraz nad tym zastanawiam bo jak na razie to nie dostałam z przychodni na razie żadnego listu zawiadamiającego kiedy mam z małym wpaść na to szczepienie
a zawsze do mnie wysyłają taką informację listownie 0- no cóż jeszcze poczekam chwile jak nie to zadzwonię czy o nas zapomnieli czy co??
jeśli chodzi o znoszenie szczepień to młody na same kłucia to nie nażeka tylko po tym ma zawsze lekka temp i rozwolnienie mu ssię zdarza
tak było po tych pierwszych teraz jest starszy to może mu pójdzie lepiej :tak:

a my dziś ładnie z Natim rozpoczęliśmy dzionek :szok:
młodego pierwsza kupa i mamie zrobił prezent
takie uwielbiam szczególnie jak co się ledwo obudziłam
wielka KUPA
mały cały zasrany :-D:-D:-D
musiałam go z rana kąpać :wściekła/y:
nic się z tym nie dało zrobić po za tą opcją :-D

Aga mówisz że kobieta w ciąży się tylko ładnie zaokrągla heheh a to dobre
ja jak na razie to mam 5 -6 kg do przodu i jakoś je strasznie czuję
chętnie bym ten nadbagarz zrzuciła :-):tak:
a jeśli chodzi o mój zgrabny obwód brzucha to mam w tym mpmencie 94cm .:szok:
z Natim kończyłam ciąże to miłam 106cm a tu jeszcze muszę do końca troszkę poczekać ciekawe na ilu skończę hehe:confused:
a jeśli chodzi o imię to już troszkę nad tym myślam
i doszłam do wniosku że to moja najbardziej ruchliwa ciąża w sensie że młody tak wali kopie boksuje i jeszcze nie wiem co on tam robi :-D:-D:-D
nie ważna dla niego jest godzina zabaw
czy chodzę śpię skaczę on jest zawsze gotowy na wygłupy
no i takim sposobem trafiłam na imię DENIS (rozrabiaka):-D:-D
no i mam jeszcze 2 w rezerwie Alex i Alan :-):tak:

buziaczki dla was mamuśki i dla pociech
ja spadam bo mały poszedł właśnie w kime
i mam jakieś 50 min dla siebie tz. dla domu hahaha
miłego dnia :-)

Ruda
Denis rozrabiaka...hihih dobre dobre
Alex o tak to moje imię jakby mi się jeszce chłopczyk trafił:-p dziewczynkę bym chciała Amber a maż pewnie tą Linke- znacyz Aline:-D Nitka, linka...sznurek ogórek :-D hahah"sznurki chodżcie do domu" czy coś w tym rodzaju....:-pCiekawe jak by było z amber, pewnie by coś tam klaskali przy rejestracji imienia że damskie sie na A nie kończy..ale co tam:-p

Słoneczko wyszlo..jak miło..wieje jeszcze ale zawsze lepiej jak jasniej za oknem...do jutra mam nadzieję że siewypogodzi bo młody idzie na plażę na pokazy WOPR'u i do parku na pozorację PCK , pierwsza pomoc i te sprawy...jak tak będize wiało to te dzieci tam wywieje w kosmos nad wodą:baffled:

mała lazi i meczy banana..jedyne co jej tak smakuje to banany:-Dto ma po braciszku bo młody jak był mały to aż sie caly trząsł z radości na widok banana;-)

AGUŚ linki niteczki:-D:-D:-D:-D super.....

wiesz mój też uwielbia bananki.....:happy2:

RUDA mi się podoba Alex i Denis.....

KOCIA witaj napisz coś więcej o sobie....:happy2:

reklama
Hej hej
A Wy gdzie kobiety się pochowałyście?
Ja łaziłam od 9 po miescie, zachaczylam o pokaz WOPRu nad jeziorem ,młodemu pstrynkełam pare fotek przy okazji:-poczywiście juz se upatrzył kurs żeglarstwa i nurkowania:szok: ja mu zaraz dam nurkowanie:-Dpomysle nad zeglarstwem.....długo chyba bede myslec..no nie wiem..jakoś mam obawy do dzieci na pełnym jeziorze, niby opieka, instruktorzy...eh..nie wiem ...zastanowie się.

Mała śpi teraz, ja robie pranei i oobiad w biegu....Nagrałam ją jak "tańczyła" jakiś czas temu...takie jej pierwsze podrygi..ale miałam ubaw:-D
możecie obejrzeć jak macie ochotę:

[video=youtube;uFlqOKuqNiM]http://www.youtube.com/watch?v=uFlqOKuqNiM[/video]

A tak poza tym to mała ma katar...wczoraj juz miaąl przytkany nos ale dziś to juz tak iżołtawy..fuj...daje jej euphorbium na zmianę z woda morską i tyle, mam nadzieje że przejdzie i taka kuracja wystarczy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry