HEJ!!!
Aguś Niteczka taka słodka aj aż marzy sie córeczka ale nie mogę teraz a poza tym chyba mam po ciąży przepukline i trza będzie ja zoperować pierw wiec chyba na razie moge marzyć...Bardzo sie cieszę,że Niteczka je...jaka to ulga prawda...kurcze dzieci muszą dorosnąć i tyle ale co nerwy miałam to moje

ale teraz to już z górki.....
ASIU no gratuluje kolejnego ząbka...oby inne się szybciej przebiły i z głowy.....wiesz mój też jeszcze je flaszeczke ale nad ranem około 200-230pije i zagęszczone

wiec mamy głodomorków...a je wcześniej o 20.30 i potem 5 rano.....w sumie nie przeszkadza mi ta 5 nawet.....
RUDA mój spokojnie siedzi w brodziku póki co ale wcześniej nie chciał się kąpać....mojemu nie przeszkadza mało miejsca ale jak twój lubi se po wannie hasać...mój spokojny póki co

zresztą jemu wrzuce zabawki i może siedzieć godzine....tylko musze siedzieć obok nawet nie moge sie ruszyć na 10cm

:-)
IWONKA mój też ma podobny jadłospis ale my na śniadanie tylko kaszke bo kanapki itp nie chce zbytnio jako posiłek raczej ćumka.....potem też zupka miesna i na deserek je sinlac z różnymi owocami potem przękaska czasem nasz obiad i mleko na noc.....
ANRUSKU widzę,że Wam też jeszcze ząbki nie wyszły????U nas dolne dwie 4 spuchnięte na maksa...3 też zaczynają puchnąć góra lekko opuchnięta ale mniej wiec najbliższy miesiac nie bedzie ciekawy..... Powiem ci,że mój bardzo lubi jeźdźik uwielbia te duże klocki garnuszek na klocuszek szczeniaczka te zabawki lubi które dostał i nimi sie bawi....
Mój bączek kochany śpi wstanie gdzieś za pół godzinki deserek i bedziem sie bawić a maruda starszna tylko na rękach by siedział a smoka teraz przy ząbkowaniu nie ma szans nie odstawie mu bo on ryczy za nim w dzień teraz starsznie....a jak ząbki wyjdą to smoka ma gdzieś wiec ja też czekam aż wyjdą i odstawiamy.....Nocnik u nas też nie bardzo bo mały w ubraniu siądze nie ma problemu ale na gołą dupcie chyba go pali starsznie:-)
Pozdrawiam wszytskich