Ruda_
Mama Natanka i Kacperka
hej laseczki :-)
ale tu cisza nic sie nie dzieje
u nas ciąg dalszy nocek do bani :-(
nie wiem co mu jest
pierwszy raz jestem tak skołowana
normalnie potrafi sie w ciągu nocy obudzić 20parę razy
ale się nie budzi w sensie otwartych oczu tylko płacze mi przez sen
więc po ludzku mówiąc on się nie budzi tylko co jakiś czas płacze przez sen :-
-
-
-(
pierwszy raz takie coś ma i nie wiem o co chodzi ???
dopiero przestaje płakać jak go zacznę po plecach głaskać i do niego mówić :-
-
-
-(
Anrusku ja ostatnio też przesiaduje po marketach budowlanych
ale od naszego ostatniego remontu 2 lata temu wszystko tak podrożało że jestem w szoku
ja tu zaplanowałam tyle zmian ale widzę że z połowy to chyba będę musiała zrezygnować :-( bo na lipca mam za dużo wydatków związanych wiadomo z narodzinami
a jesli chodzi o mój kręgosłup to jeszcze sie trzyma
na szczęście jak dziecko zaczyna chodzić to już się go mniej nosi
ale i tak na wieczór czuję takie bóle jak na porodówie w kręgosłupie
więc mam już przygotowanie do porodu
:-)
Aga jak już będę po remoncie łazienki i pierwszej kąpieli Natana to dam ci znać jak mu się tam podobało
firanki te do których dałaś linka już kiedyś oglądałam na allegro i tez mi się widzą
:-)
ok lecę bo Natan rządzi
pa i miłego dnia
ale tu cisza nic sie nie dzieje

u nas ciąg dalszy nocek do bani :-(
nie wiem co mu jest
pierwszy raz jestem tak skołowana
normalnie potrafi sie w ciągu nocy obudzić 20parę razy
ale się nie budzi w sensie otwartych oczu tylko płacze mi przez sen
więc po ludzku mówiąc on się nie budzi tylko co jakiś czas płacze przez sen :-
pierwszy raz takie coś ma i nie wiem o co chodzi ???
dopiero przestaje płakać jak go zacznę po plecach głaskać i do niego mówić :-
Anrusku ja ostatnio też przesiaduje po marketach budowlanych
ale od naszego ostatniego remontu 2 lata temu wszystko tak podrożało że jestem w szokuja tu zaplanowałam tyle zmian ale widzę że z połowy to chyba będę musiała zrezygnować :-( bo na lipca mam za dużo wydatków związanych wiadomo z narodzinami

a jesli chodzi o mój kręgosłup to jeszcze sie trzyma
na szczęście jak dziecko zaczyna chodzić to już się go mniej nosi
ale i tak na wieczór czuję takie bóle jak na porodówie w kręgosłupie
więc mam już przygotowanie do porodu
:-)Aga jak już będę po remoncie łazienki i pierwszej kąpieli Natana to dam ci znać jak mu się tam podobało

firanki te do których dałaś linka już kiedyś oglądałam na allegro i tez mi się widzą
:-)ok lecę bo Natan rządzi

pa i miłego dnia

żelik pomaga ale na chwile, nurofenu jej nie chcę dawać nn stop bo przecież ile to mozna...viburcol nie działa..także trzeba jakoś przezyć to

my 2 maja bylismy na weselu ale z Natką tylko w kościele na ślubie - jak śpiewali to tańczyła ale do końca i tak nie wytrzymaóła bez marudzenia. Na weselu brata bedzie ciut starsza wie mam nadzieje ze jakos lżej bedzie, poza tym cała rodzinka bedzie chciala sie nią ciszyć a mniejsza kruszynka i tak bedzie w domu, moja kolezanka sie nią zajmie, Natka o 20 spać a ja mam nadzieje ze sie wybawie do rana
;-):-)
No i mi się czasem zdarza dać zamiast kaszki to co my jemy na sniadanko a obiad w weekendy zawsze z nami je, tylko w tygodniu mam problem bo jemy obiad z mężem późnym popołudniem i nie chce małej faszerować np. o 18 obiadkiem
z kubka tez wypije kilka łyków a reszte wyleje, ale ogólnie jakoś przestało jej smakować to mleko, z kaszką też mało je, jak kiedyś wsuwała 210 to teraz ledwo 150
wasze dziaciaki jak piją?