reklama
A
ada04
Gość
Hej dziewczynki...
LADY widzę,że nie tylko ja nie wytrzymuję w domu...też bym poszła do pracy ale mój mnie nie chce puścić a co ja mam w domu robić...nudzi mi się ogromnie... teraz odwiedziłam rodziców i na razie ok...a co potem
.
LADY widzę,że nie tylko ja nie wytrzymuję w domu...też bym poszła do pracy ale mój mnie nie chce puścić a co ja mam w domu robić...nudzi mi się ogromnie... teraz odwiedziłam rodziców i na razie ok...a co potem
.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
masiek
Mamy kwietniowe'08
Cześć.
Wywaliłam mojego faceta po zakupy, no i mam trochę czasu na bb.
Ciekawe czy kupi wszystko tak jak mu kazałam
bo wiecie on, to potrafi tak namieszać, że często przynosi nie, to co miało być, ech faceci;-)
Kachurek, miałaś ślicznego szczeniaczka, no i widzę, że nasze psinki w podobnym wieku;-)
Katja jeśli będziesz czuła, że dzieje się coś niepokojącego, dzwoń do swojego lekarza prowadzącego, albo jedź do szpitala!!! Nie wiem czy, to cię pocieszy ale ja wcale tak optymistycznie nie przechodzę tej ciąży. Tak bardzo chciałam mieć dziecko, po pierwszej stracie o mało się z Wojtkiem nie rozstałam, my nie mamy ślubu więc rozstanie, nie było by takie trudne formalnie, ale za radą mamy Wojtka poszliśmy do psychologa, razem i osobno, pomogło.
Wiem, że w Polsce podejrzliwie się patrzy na pomoc psychologa, ale może rozważ czy nie warto.
Lady nie daj się teściom, dobrze, że masz oparcie w mężu, ale kobietko uważaj na siebie, w końcu jesteś 2w1
Aduś, tobie serduszko pyka a moje leniwe, zrobić coś i opadam z sił, 15minut spaceru i padam do łóżka i zasypiam, bosz ja mam tak całą ciążę

Wywaliłam mojego faceta po zakupy, no i mam trochę czasu na bb.
Ciekawe czy kupi wszystko tak jak mu kazałam

Kachurek, miałaś ślicznego szczeniaczka, no i widzę, że nasze psinki w podobnym wieku;-)
Katja jeśli będziesz czuła, że dzieje się coś niepokojącego, dzwoń do swojego lekarza prowadzącego, albo jedź do szpitala!!! Nie wiem czy, to cię pocieszy ale ja wcale tak optymistycznie nie przechodzę tej ciąży. Tak bardzo chciałam mieć dziecko, po pierwszej stracie o mało się z Wojtkiem nie rozstałam, my nie mamy ślubu więc rozstanie, nie było by takie trudne formalnie, ale za radą mamy Wojtka poszliśmy do psychologa, razem i osobno, pomogło.
Wiem, że w Polsce podejrzliwie się patrzy na pomoc psychologa, ale może rozważ czy nie warto.
Lady nie daj się teściom, dobrze, że masz oparcie w mężu, ale kobietko uważaj na siebie, w końcu jesteś 2w1

Aduś, tobie serduszko pyka a moje leniwe, zrobić coś i opadam z sił, 15minut spaceru i padam do łóżka i zasypiam, bosz ja mam tak całą ciążę

Madziuja
Ludki Cudki :o)
Witam :-)
Renatko wysłałąm listę do Aniaslu i czekam az nam załozy wątek.
CO do ruchów tez czuje je na dole choc zaczyna mi coraz wyzej pukac ..choć i tak nadal najlepsze miejsce do pukania to pęcherz i szyjka ;-)
Ostatnio nawet na stojaco poczułam Cudka :-)
Dziewczynki ściskam Was wszystkie
dodano ;-)
Masiek ja nie uważam by pomoc psycholaga b\yła czymś dziwnym i sama nie raz chciałam iść . Moja ciaza też ąłtwa i spokojna nie jest ale cały czas wierze mocno ze będzie dobrze :-) Bardzo dobrze!
Aduś a ja cos czuję ze Ty chłopaka nosisz :-)
Renatko wysłałąm listę do Aniaslu i czekam az nam załozy wątek.
CO do ruchów tez czuje je na dole choc zaczyna mi coraz wyzej pukac ..choć i tak nadal najlepsze miejsce do pukania to pęcherz i szyjka ;-)
Ostatnio nawet na stojaco poczułam Cudka :-)
Dziewczynki ściskam Was wszystkie
dodano ;-)
Masiek ja nie uważam by pomoc psycholaga b\yła czymś dziwnym i sama nie raz chciałam iść . Moja ciaza też ąłtwa i spokojna nie jest ale cały czas wierze mocno ze będzie dobrze :-) Bardzo dobrze!
Aduś a ja cos czuję ze Ty chłopaka nosisz :-)
A
ada04
Gość
Hej dziewczynki madziujka kochana ja też mam takiego czuja nie wiem czemu tak jakoś mi się wydaję ale parę osób mówi mi dziewczynka no czas pokaże
MASIEK widzisz nasze serduszka na odwrót ja pierwszą ciążę stratę strasznie przeżyłam i ta ciąża do łatwych nie należy ale do kwietnia zbliżamy się dużymi krokami więc musi byc dobrze.
Wpadne wieczorem zaglądnąc co słychać u was
MASIEK widzisz nasze serduszka na odwrót ja pierwszą ciążę stratę strasznie przeżyłam i ta ciąża do łatwych nie należy ale do kwietnia zbliżamy się dużymi krokami więc musi byc dobrze.
Wpadne wieczorem zaglądnąc co słychać u was
masiek
Mamy kwietniowe'08
No i zostałam znowu sama. Wojtek pojechał spotkać się z jakimś kumplem. Wiecie co mądrala kupił paczkę pieluch dla noworodków mówi, że jakoś tak go ciągnęło do "krainy malucha" i jak zobaczył mężczyzn kupujących pieluchy nie wytrzymał i też wziął

no normalnie rozbraja mnie.
Ale życie nie jest takie piękne, oczywiście część zakupów nie taka jak chciałam, proszek do prania o połowę mniejszy i nie ten co zwykle biorę , nie to mleko, nie ta maślanka, zauważyłam, że zwykle bierze to co ma przed oczami na jego wysokości, a tak trudno mu się kuźna rozejrzeć
ja chyba zwariuję do końca ciąży

Ale życie nie jest takie piękne, oczywiście część zakupów nie taka jak chciałam, proszek do prania o połowę mniejszy i nie ten co zwykle biorę , nie to mleko, nie ta maślanka, zauważyłam, że zwykle bierze to co ma przed oczami na jego wysokości, a tak trudno mu się kuźna rozejrzeć

masiek
Mamy kwietniowe'08
Madziujka mój himen;-) też skacze po pęcherzu, normalnie worek treningowy sobie zrobił, tak, że czasem jak walnie to muszę biec do wc
czasem mocniej go czuję z tyłu gdzieś przy plecach nie wiem jak tam się dostał;-)
i coraz częściej wiem kiedy się spodziewać jego aktywności
Napisała, że ludzie do tego dziwnie podchodzą, bo niestety tak jest. Czasem mam wrażenie, że nasze społeczeństwo jest ze100lat za murzynami, ludzie wolą tłamsić się w sobie ale nie nie pójdą do psychologa, jak już do księdza, który każe im zmówić zdrowaśki i myślą, że to pomorze
Mieszkam w Poznaniu, poznaniacy uważają się za mądrych, światowych itp. ale wolą chować swoje brudy do konta niż pomóc sobie ich się pozbyć.

masiek
Mamy kwietniowe'08
Oki zmykam. Trochę odpocznę, no i super nianię obejrzę, choć raczej jej metody uważam za dość kontrowersyjne, to podglądam jak można rozpaskudzić nawet całkiem fajne dzieci, traktuję ten program jako naukę jakich błędów nie popełniać;-)
Dobra zmykam. Pogadam sobie trochę z Leonkiem
Do poniedziałku papa
Dobra zmykam. Pogadam sobie trochę z Leonkiem

Do poniedziałku papa
A
ada04
Gość
Dziewczynki a co u nas ostatnio takie puchy gdzie się pochowałyście...
Masiek fajnie,że twój tak zakupy dzieciowe robi bo mój to tak nie za bardzo nie żeby mu zależało ale mój to taki typowy samiec to sprawy kobiece choć ostatnio tyci się przełamuje no ja go na pewno przełamie
:-)
Wiecie co moja dzidzia też po mym pęcherzu bryka mam wrażenie że robi po nim fikołki i muszę pędzić do toalety a co będzie później
jak dzidzia podrośnie szok...
Dziewczynki odzywajcie się bo mi was brakuję ale tak zawsze w weekend jutro mam nadzieję będzie Was więcej....
Masiek fajnie,że twój tak zakupy dzieciowe robi bo mój to tak nie za bardzo nie żeby mu zależało ale mój to taki typowy samiec to sprawy kobiece choć ostatnio tyci się przełamuje no ja go na pewno przełamie

Wiecie co moja dzidzia też po mym pęcherzu bryka mam wrażenie że robi po nim fikołki i muszę pędzić do toalety a co będzie później

Dziewczynki odzywajcie się bo mi was brakuję ale tak zawsze w weekend jutro mam nadzieję będzie Was więcej....
reklama
Witam sie:-)
Oj Ada mam nadzieje ze te nasze maluchy sie ujawnia bo mnie juz tak ciekawosc zzera
i juz bym chciala wiedziec kto mi "dokucza":-)
No to czekamy madziujka:-)
widze ze sie chwalicie swiomi psiakami - sliczne, ja tez sie pochwalw ale jutro bo dzisiaj zdjecie mi nie chce wejsc
Dobranoc wszystkim
Oj Ada mam nadzieje ze te nasze maluchy sie ujawnia bo mnie juz tak ciekawosc zzera

No to czekamy madziujka:-)
widze ze sie chwalicie swiomi psiakami - sliczne, ja tez sie pochwalw ale jutro bo dzisiaj zdjecie mi nie chce wejsc

Dobranoc wszystkim