reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

Masiek, ja pracy ze sobą do domku zabrać niestety nie mogę, no i ja mam stałą pensję, więc nie ma problemu z premiami... Tylko wiem, że pewnie będę musiała na pieniądze czekać :wściekła/y: A to już nie za dobrze:wściekła/y: No, ale zobaczymy... Na razie mają tydzień spóźnienia.

Ps. Ale mamy brykających chłopaczków :tak::-D;-)

Soltera witaj :-) Pisz oczywiście jak najczęściej :happy2: Ja też jestem z Gorzowa :happy2:

reklama
Soltera... Zapomniałam zapytać... Powiedz do jakiego lekarza w Gorzowie chodzisz ?? Ja chodzę do p.Kozber, która przyjmuje w Hipokratesie i jestem baaaaaaaaaardzo zadowolona :tak: Usg połówkowe miałam 19-tego listopada :happy2: No i też mam wizytę 14 grudnia :-)

Silka, dziekuje za mile przyjecie. Jesli chodzi o lekarza to do tego połówkowego USG dojezdzam do gdańska. Od stycznia zamierzam juz tutaj. Jako ze nie znam w gorzowie nikogo maz podpytal kolezanek w pracy o lekarzy godnych polecenia.
Drogą analiz wybor padl na Smółkowskiego, Paszyńskiego i Musielaka. Podobno Musielak dobry ale juz teraz przereklamowany i stawia na ilosc wiec sobie go odpuszczam.
Skłaniam sie coraz bardziej ku Paszynskiemu. A powiedz, ile razy w tyg przyjmuje Twoja lekarka i ile kosztuje wizyta? i czy ona pracuje w gorzowskim szpitalu?

I to jest druga kwestia. Zanim sie tu przeprowadziam obiecywalm sobie ze porod tylko Barlinek albo Skwierzyna ale dziewczyny od meza z pracy mowia ze jak cos nie tak z maluszkiem to i tak na sygnale wioza do Gorzowa bo tu najlepszy sprzet.
Noi zmienilam zdanie - jakos przezyje ten porod na Dekerta. Podobno jest troche lepiej odkad Debniaka-rzeznika juz nie ma.

Chetnie poznam Twoja opinie na ten temat bo szczerze mowiac co osoba to inne zdanie.

Dzien dobry!!!

SOLTERA witaj i pisz jak najczęściej do nas zaglądaj i opowiadaj o dzidzi...:tak::-);-)

MASIEK GRATULACJĘ

SILA
udanych zakupów z mamą...

RENIA to pijemy kończymy 21 i zaczynamy 22 ach ten czas pomyka...

Soltera witamy i rozgość się tutaj. Pisz śmiało:-)

Silka i Aduś dziękujemy:tak: :-)

No jak zobaczyłam 20tydzień na suwaczku, to sobie pogratulowała no i coraz bardziej wierzę, że się uda i będzie dobrze, w końcu to już połowa.

A wiecie, że dzisiaj rozdwoiła się ostatnia listopadówka, niedługo nas podniosą szczebel wyżej:-):-):-)

Soltera witamy i rozgość się tutaj. Pisz śmiało:-)

Silka i Aduś dziękujemy:tak: :-)

No jak zobaczyłam 20tydzień na suwaczku, to sobie pogratulowała no i coraz bardziej wierzę, że się uda i będzie dobrze, w końcu to już połowa.

A wiecie, że dzisiaj rozdwoiła się ostatnia listopadówka, niedługo nas podniosą szczebel wyżej:-):-):-)
MASIEK GRATULACJE Z OKAZJI ZARECZYN I DATKI SLUBU:-D:-D:-D
Chyba nas podniosa szczebel wyzej dopiero jak sie pojawi watek sierpniowy...:-)sibko sibko bo ja juz chce kwiecien:-D.

Masiek - moje gratulacje z okazji zaręczyn:-):tak: pochwal sie pierścionkiem:-)
Silko - ja od początku sierpnia jestem na zwolnieniu i jeszcze ani razu pieniązki mi sie nie opóźniły... zawsze wypłatę miałam koło 10-ego i teraz tez mi kaska wplywa na konto nawet przed 10-tym zreszta w ten sam dzień co mojemu mężusiowi, bo pracujemy w tej samej firmie:-)

i wczorajzapomnialam wam dopisać , ze termin mojego porodu przesunął sie na 1.04.2008 czyli taki jak ty mam Silko:-) no i moj Michaś to duży mężczyzna bo już waży 610 gram:szok::-D

reklama
Do góry