Silka, dzieki za odpowiedz. Ostatecznie trafilam do dr Jóżwiaka. Mialam male problemy i potrzebowalam konsultacji jeszcze przed weekendem. Obdzwonilam caly Gorzow. szans nie bylo. wszyscy pozajmowani a on jeden sie zgodzil. Dostalam na niego namiar od dziewczyny ktorej prowadzil 2 ciaze. Pracuje w szpitalu i nawet mi podpasowal. Naprawde wyczerpujaco odpowiedzial na moje pytania.
A tak zupelnie z innej beczki moze to zabrzmi zabawnie ale dam sobie reke uciac ze spotkalysmy sie w windzie w Askanie. To byl czwartek okolo 13-14. Bylaś chyba ze swoim M i jakas kobieta. Kojarze Cie tylko z tego male zdjecia na forum ale wydaje mi sie ze to bylas Ty. Czy to mozliwe?
Dziewczyny powiedzcie co Wam leakrze przepisuja na grzybice? Mnie to tez dopadlo ale mam globulki i krem Clotrimazolum ktore strasznie szczypia i nie wiem czy tak to dziala czy jestem na ten lek uczulona. Pozdrawiam Wszystkich. Soltera
A tak zupelnie z innej beczki moze to zabrzmi zabawnie ale dam sobie reke uciac ze spotkalysmy sie w windzie w Askanie. To byl czwartek okolo 13-14. Bylaś chyba ze swoim M i jakas kobieta. Kojarze Cie tylko z tego male zdjecia na forum ale wydaje mi sie ze to bylas Ty. Czy to mozliwe?
Dziewczyny powiedzcie co Wam leakrze przepisuja na grzybice? Mnie to tez dopadlo ale mam globulki i krem Clotrimazolum ktore strasznie szczypia i nie wiem czy tak to dziala czy jestem na ten lek uczulona. Pozdrawiam Wszystkich. Soltera
Zadzwoniłam do lekarza, wypytał o rózna rzeczy i kazał rano przyjechać. No i wsio jest dobrze, a to są pierwsze skurcze, tzw. przepowiadające:-) Ło matko nikt mnie nie uprzedził, że to to tak wygląda. Po za tym jak już byłam no to doktorek mnie zbadał i dał odpust. 

skąd niewiem i wcale niejest to podobno chłopczyk żeby był taki wielki , podobno ma być dziewczynka więc zasilam grono spodziewjących się nielicznie dziewczynek w kwietniu 
Czy to mozliwe ze mam juz pokarm?? Mowie wam szok! Dobrze ze w piatek do gina ide to sie o wszytko doladnie wypytam. Mam nadzieje ze u was wszytsko dobrze. Jak znjade troszke czasu to zagladne co tam naskrobalysie przez ten czas. Buziaki