reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
ide do toalety mała chyba sie własnie oprózniła zaraz wracam i zaspiewam ...uwielbiam spiewac chociaz mąz mówi zebym sie sciszyła ze sie dre a nie spiewam i zebym se w lazience zamknela i tam powyła....hahhaha a to ham nie zna sie...taki talent ma w domu hahah :)

paliwo lotnicze nie daj boże ja mam lęk wysokości nie wchodzi w grę a to jednak ponidziałek..............:confused: cholera szare komórki pozabijałyśmy

zobaczycie co sie narobi przez to nasze pijanstwo .. zamkna nam watek kwietniowy i bedziemy musialy rodzic w styczniu:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
heheh Lady chlop pewnie wie co mowi idz do lazieki i tam powyj :))))

lady mój mówi mi to samo a to bezczelni tak magnez wypłukiwać ale oni się nie znają a nasz śpiew pieści ich uszy ale spoko jeszcze to docenią

Kasia Ty sie tak nie przewracaj bo kieliszki się kończą, no i dziecko poobijasz tam :no:, co ten Twój stary o naszym forum pomyśli, trzymaj fason :happy2:, lady idź i zaraz wracaj bo flaszka sie grzeje, jeszcze pół litra zostało :-)

ooooooooooooooooo....kasia masz do nadrobienia....renia poszła męczyć męża lady ledwo widzi bratka myli się w obliczeniach ale dajemy radę zaraz będziemy śpiewać

kasiu no trzeba się odstresować nie..................przecież zawsze się tak kobiecie w ciąży radzi:-D:-D:-D

A juz myslałam że w kime poszłas...e tam kupisz sobie nowe szklo...dobrze ze nogi całe....:P

no jeszcze troszke i kwietniowki nasze bede mialy co czytac i dzieciom opowiadac o ich ciociach :)
glitteryourway-a5973fa4.gif

reklama
wezcie przestancie po zaraz sie przewroce ze smiechu .. brzuch mnie juz boli ... :-D:-D:-D:-D:-D:-D ja normalnie nie wiedziala ze tu taka ekipa szurnieta jest:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dszkoda ze nie mozemy sie spotkac wszytkie ale bysmy cyrk odstawily;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry