reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
LADY jedziemy.....śpiewamy..............cała sala z nami śpiewa dawać dziewczyny....

hej hej hej sokoły omijajcie góry lasy doły dzwon dzwon dzwoń dzwoneczku mj stepowy skowroneczku....

No dobra Kasia bierz moje szkolo co prawda slubne...no ale co mi tam zawsze mozna sie hajtnąc drugi raz hahahahahaaha

luky mama nie ma sprawy :) jakies pytanka jeszcze z checia odpowiem:)

Adus ja to zaspiewałabym nie biesiady a To nie ja byłam Ewą Edyty górniak hahahhaha albo masz mnie za glupia dzikuske albo dumka na dwa serca....

no dobra niech wam bedzie...

Wiła wianki i wrzucała je do falujacej wody wila wianki i wrzucala je do wody...hahahahha

Kasia no fajnie by bylo kurna spotkac sie i ostro poszalec ze tez nie jestescie wszystkioe z mojego miasta nie moglyscie chlopów we wrocku se poszukac nooo hahaha

glitteryourway-a5973fa4.gif

Aduniu nie moge odejśc :-p Co chwilę coś dopisujecie i normalnie kładę sie ze smiechu, ale juz serio zmykam:-D

Ps. za moje zdrówko tez prosze wypić;-):happy2: Moj Dominis ząbkuje znowu i co chwile sie budzi. Juz padam:-(

reklama
a gdzie Lady?! Laaaaaaaaaaaaaaaaaaaadddddddyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy !!!!!!!!!!
Wspomóż swoim głosem ! :happy2: bo ja śpiewać za bardzo nie umim, jak przyduszonemu słowikowi mi to idzie :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry