reklama

Kwietnióweczki 2008

dzień minął szybko syn szaleje w brzuchu po wczorajszej imprezce chyba go jeszcze trzyma.....:-D:-D:-D a w nocy spałam jak zabita usnęłam po 23 i obudziłam sie po 8 nawet w nocy się nie obudziłam pewnie dziś nadrobię budzenie co godzinę.....

reklama
a tak w ogóle to jak to kasia rzekła wczoraj my tu wszystkie szurniete jesteśmy...........:-D:-D:-D:-D:-D

lady a ja widziałam dziś o 18.00 ale ci nie powiem co było...:-D

Przepraszam za swoją chwilową nieobecność. Za potrzebą byłam ;-) Herbatkę wstawiłam ( tzn wodę ) i dziś to ja na herbatkę zapraszam z okazji... Aaaaaaaaaaa bez okazji ;-)

Dobra laski... Koniec z tym gadaniem o wadze. Zajmiemy się tym w maju :tak:

Kasiu, a i jak Ci się lola podoba ?? i jaki kolorek wybrałaś ?? Bo ja też zastanawiałam się nad BebeConfort, ale coś mi się odwidziało na Bebecar... A powiedz jak wykończenie, jak wygląda wózio ogólnie ??
Aaaaaaaa... no i kurde darować sobie nie mogę, że wczorajszą bibę opuściłam :wściekła/y:
Niebo, to musisz chłopa do masowania zatrudnić, coby odleżyn nie było :-D

Ada, a Ty gdzie? No i Renatka ?
SILKA mi sie od zawsze te wozki podobaly ..nigdy nie mialam z nimi problemu... a LOOLA powiem tak ... fajnie sie sklada bo szybko zajmuje malo miejsca w bagazniku ,jest bardzo dobrze wykonczona ,gondola w srodku jest milusia ma fajny materacyk .... zapina sie na stelarz blyskwicznie , przed chwilka byla u mnie kolezanka z maluchem 7, 5 miesiaca maly sie miesci jeszcze w gondoli wiec pomimo tego ze gondolka w srodku wydaje sie malutka to nie jest taka mala... ogolnie wozek jest bardzo zwrotny ma fajny zatrzask do zmiany ustawienia kolek ... spacerowka rozklada sie na plasko .. do spacerowki pasuje przykrycie od gondolki wiec takiego maluszka mozna juz wozic spokojnie w spacerowce w razie czego .. folia przeciw deszczowa zapina sie do budy spacerowki ...jedynie co to maly kosz na zakupy .. niby jest napisane ze mozna w niego wlozyc 2kg ale z praktyki wiem ze wiecej sie zmiesci:-)KOLOR MAMY square abyss to taki niebieski faktura ciut wpadajaca w jaens... moze byc jak na te warunki Irlandzkie :-D do gondolki dostalismy pasy wiec odpuszczam sobie kupno fotelika do 13 kg ...kupie fotelik od 0-18 kg ........ no chyba ze mi cos odbije a z tym roznie moze byc....;-)

Ada szaleje mówisz :-D No i dobrze... Za chwilkę miejsca już nie będzie miał tyle, to i ruchy się zmienią :tak: Mój syn już inaczej kopie niż jakieś dwa tyg. temu... Teraz mam wrażenie, że takie ma skoordynowane ruchy i nie są takie hmmm.... zamaszyste :-D Kurde, alem ciekawa ile On waży i jaki już długi... Bo ja mam ważenie, że z 5 kg ;-):-D

No tak... Tak myślałam, że to Kaśka :-D:-D:-D Przepraszam Adunia, że Ciebie o to podejrzewałam, bo przecież kto inny jak nie Kasia mogła flakonika zaproponować :cool2:
trzeba bylo towarzystwo rozruszac bo jakies smentne bylo ... ale ja tylko rzucilam propozycje a te pijaczki jak zaczely pic to skonczyly jak ja sie na drugi bok przewracalam i starego po plecach drapalam:-):-)

Kasia no ja też jeżeli coś mi Bebecar nie podpasuje, to będzie BebeConfort, ale na stelażu Trophy A4... No, ale kolor będzie taki jak Twój, bo bardzo mi się podoba :tak: A powiedz gondolkę masz Windoo, tak ?? Taką " zaokrągloną " na końcu ?? Bo oglądałam jeszcze Prelude, ale bardziej wizualnie podoba mi się chyba Windoo.

ale dostałam dziś porządnego kopa aż mi łezka się zakręciła w oku real tragedia a czasami powolne silne przesuwania chyba głową kręci....:-D:-D:-D ja już mam herbatkę bez wkładki....:-D:-D

reklama
Kasia no ja też jeżeli coś mi Bebecar nie podpasuje, to będzie BebeConfort, ale na stelażu Trophy A4... No, ale kolor będzie taki jak Twój, bo bardzo mi się podoba :tak: A powiedz gondolkę masz Windoo, tak ?? Taką " zaokrągloną " na końcu ?? Bo oglądałam jeszcze Prelude, ale bardziej wizualnie podoba mi się chyba Windoo.
tak Silka gondola Windoo .... fajna gondolka .... ogolnie jestem heppy:-)
kupowalam tu w Irlandi wyszla cena 1700 bez fotelika wiec taniej niz w Polsce ...w komplecie byla folia do spacerowki i pasy do mocowani gondoli w samochodzie... z tego co sie orietuje pasy i folie w Polsce trzeba dokupic ....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry