reklama

Kwietnióweczki 2008

Kasia, wiem, że za jakieś 2-3 latka będziemy się starać o siostrzyczkę dla Alanka i wiem, że nie warto oszczędzać. Akurat żaden z wybranych przeze mnie wózków nie jest oszczędny :no::-p Ale co tam... Zawsze potem sprzedać mogę. No i zobaczę na żywca, porównam, pojeżdżę, posprawdzam i wybiorę :tak:

Widzę, że dziś laski odpoczywają po wczorajszej bibie... Renia znowu pewnie męża męczy, Lady znalazła fajny film, a gdzie reszta ? śpicie ?

reklama
masz 100% racje zawsze sprzedac mozesz i napewno nie stracisz na firmowym wozku ... co innego jak sie kupi jakis wozek firmy uncia puncia;-)to pozniej za grosze go trzeba oddac lub kolezance za dziekuje bardzo;-)

Oki... Ja chyba też się położę... Piotrek pojechał po kubełek KFC, bo kolega Mu ze Szczecina specjalnie przywiózł i zaginął :baffled: A ja kurde kolacji nie jadłam przez Niego i już czuję, że w brzuszku mi burczy :-D Ciekawe czy się doczekam ;-)

Dobranoc Laski :happy2:

Wiem właśnie i dlatego oszczędzać na wóziu nie ma co, tym bardziej, kiedy się jeszcze planuje dzieci w niedalekiej przyszłości :tak:

Kasiu uciekam... Dzięki za info... Bardzo pomocne były w moich rozmyślaniach :-DDobranoc :happy2::happy2:

przestan Silak dzis moj RADEK sie ze mnie smial ze jem jak dziecko platki o 8 rano ,pozniej o 10:30 jajecznice a o 12 zupke i tak co 2 godziny :-):-) do wieczora i co 10 na +:-Da co tam w dupie to mam schudne przeciez

:tak::tak::tak::-):-) Wiem... Ja też schudnę, ale wkurzają mnie komentarze tego typu... Kurka, i to w szczególności gruba baby tak gadają... Ja nie wiem.. Jakieś niedowartościowane, czy co :-D

czesc dziewczyny filmu zadnego sie nie dopatrzyłam ...ale padam ze zmeczenia..... a guzik dzis robiłam jutro to dopiero dom przewroce do gory nogami normalnie....wiec sie natyram.... Miłej nocki moje panie.... jutro też jest dzień.....dzis mi jakos się dłuzył i moze dlatego tak padam.....

kolorowych snów :) papapaaaaaaa pozdrawiam wszystkie mamuski.....

KASIU w Rusku to rzut beretem my na te stawy zawsze na grilla tam jeździmy o proszę jaki ten świat mały w we wrocku swego czasu mieszakałam na starym kozanowie....

widzę że wszystkie poszły spać to dobranoc miłych snów

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry