reklama

Kwietnióweczki 2008

KASIU mysmy tylko czekały na te hasło....widzę,że o wózkach gadacie ale niestety ja o żadnym nie mam pojęcia w ogóle mój mózg dziś zwolnił obroty za mało paliwa.....

reklama
Kasia, to jak będziesz miała okazję, to wklej fotki, ja chętnie pooglądam :tak:
A Ada znowu o pijaństwie... Ja widzę, że tu się dopiero Jej prawdziwa natura ujawnia ;-);-);-);-);-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

W Polsce za taki komplecik ( stelaż Trophy A4, gondola, spacerówka i fotelik ) trzeba zabulić 3100 :no: Więc MASAKRA !!!! I wszystko trzeba dokupić ( torbę, folię, pasy... wsio :no::no: ) Dlatego ten Bebecar mi się spodobał, bo i wygląd ma podobny i parametry, w miarę lekki a komplecik z torbą, parasolem, śpiworkiem i folią kosztuje 2900 zł. zawsze to trochę zaoszczędzone... No, ale jak zobaczę na żywca, to zdecyduję :tak: Dzięki za info :tak::-)

RENIA ty z wałbrzycha a ja ze strzegomia patrz jak blisko....tutaj niestty jestem teraz ale już nie długo cierpliwa jestem....

MASIEK a co to za doły

dziewczyny nie gadajcie juz o tej wadze...............................luz............
Adunia to my wszytkie mamy blisko do siebie Ja jestem z Wroclawia ale pod Strzegomiem kupilam dom na wsi w Rusku czesto tam bywam gdyz moj tato caly czas ten dom remontuje ..a z Walbrzycha pochodzi moj tato i mieszkala tam moja ukochana babcia ale juz nie zyje :-(

reklama
W Polsce za taki komplecik ( stelaż Trophy A4, gondola, spacerówka i fotelik ) trzeba zabulić 3100 :no: Więc MASAKRA !!!! I wszystko trzeba dokupić ( torbę, folię, pasy... wsio :no::no: ) Dlatego ten Bebecar mi się spodobał, bo i wygląd ma podobny i parametry, w miarę lekki a komplecik z torbą, parasolem, śpiworkiem i folią kosztuje 2900 zł. zawsze to trochę zaoszczędzone... No, ale jak zobaczę na żywca, to zdecyduję :tak: Dzięki za info :tak::-)
Silka jak planujesz kolejnego bejbika za jakis czas to nie ma co zalowac na wozek .... i tak zaoszczedzisz jak kupisz teraz super wozio:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry