reklama

Kwietnióweczki 2008

Dobra laski... Koniec z tym gadaniem o wadze. Zajmiemy się tym w maju :tak:

Kasiu, a i jak Ci się lola podoba ?? i jaki kolorek wybrałaś ?? Bo ja też zastanawiałam się nad BebeConfort, ale coś mi się odwidziało na Bebecar... A powiedz jak wykończenie, jak wygląda wózio ogólnie ??
Aaaaaaaa... no i kurde darować sobie nie mogę, że wczorajszą bibę opuściłam :wściekła/y:
Niebo, to musisz chłopa do masowania zatrudnić, coby odleżyn nie było :-D

Ada, a Ty gdzie? No i Renatka ?

reklama
przestan robilas usg przeciez a ten lekarz co ci je robil to nie jakis bylejaki konowal.... :-)zreszta wybrac sobie wozek mozesz ustalic co i jak obejrzec na zywca i jak urodzisz niech stary twoj kupi .. zreszta 3 dni w szpitalu minimum ... pozniej w domku z malenstwem tez pare dni wiec zdarzysz kupic .......... nie pekaj kobito:-D:-D:-D

Lady tak bardzo słodziakowy wózeczek :tak: I nie przejmuj się, bo chłopaka już nie będzie. Dziewuszkę masz w brzuszku i już ;-) Kurde tak gadam, a sama się trochu stresuję na to kolejne usg, bo jak mojemu synkowi odpadł siusiak, to co ja zrobię z tymi ciuszkami w samochodziki :-D:-D:-D:-D:-D:-D A tak w ogóle, to Piotrek coś przebąkiwał dziś, że może w sobotę albo w niedzielę po wózio, łóżeczko i resztę duperelków pojedziemy do Poznania :-D:-D:-D:-D:-D:-D Ale jestem uszczęśliwiona :-D:-D:-D:-D:-D:-D

RENIA ty z wałbrzycha a ja ze strzegomia patrz jak blisko....tutaj niestty jestem teraz ale już nie długo cierpliwa jestem....

MASIEK a co to za doły

dziewczyny nie gadajcie juz o tej wadze...............................luz............

reklama
No tak... Tak myślałam, że to Kaśka :-D:-D:-D Przepraszam Adunia, że Ciebie o to podejrzewałam, bo przecież kto inny jak nie Kasia mogła flakonika zaproponować :cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry