reklama

Kwietnióweczki 2008

No Silka same dobre wieści!! A waga oj no zleci nam po ciąży zobaczycie..będziemy sie dopingować a po drugie to będziemy miały helikopterki w dupciach naszych uroczych ..samo zejdzie przy dziecku..;-)

Co do ciuchów ja tez nie zamykam sie w kurtce i wyglądam komicznie okropnie sie czuje jak mam wyjsć gdzies w niej..bleee ale co tam już niedługo wiosna damy rade laseczki!!!!

Masiek tulam..nie dołujemy sie już oki? ;-)

coś mi się mój brzus napina za czesto dziś hmmm i taki twardy jest...no

reklama
Hej Iwonka :-)

No właśnie mnie też bada grubasek, ale i tak się czepia :dry: Może po prostu zależy Jej na moim zdrowiu i powrocie do figury po ciąży :-D :-D

SIlka sądze ze chodzi jej albo o zazdrochę ;-) albo o normy ;-)
Wiesz jak tak patzrę na zdjęcie Alanka to Ci zazdrocham pozytwnie że tak ładnie się ustawił...moja księżniczka ma wszystkich w poważaniu w zasadzie od początku ;-) :-D buźka wtulona do srodka a pupcią do świata..

Własnie Iwonka witaj!!

madziujko sądzę, że raczej o normy, bo babka jest na prawdę fajna :tak: A co do zdjęć, to dziękujemy :-D Ale to prawda, że pięknie buziaczka pokazał :happy2: Teraz za dwa tygodnie też mam nadzieję, że się ładnie wystawi :-)

Heloo madziujka:happy2: w końcu udało mi się zrobić suwaczka, ufff przez taki głupi mały błąd siedziałam nad tym 2 godziny:zawstydzona/y::-)
Dziewczyny, Wy tez macie takie czasami śkmieszne zaniki pamięci? mi zdaża się to baaardzo często :szok:

u mnie to z kolei roi się od myśli, każdą sytuację, każdy film, każdą wiadomość muszę solidnie przemyśleć, nocami zasnąć nie mogę :baffled: ciągle pojawiają się jakieś nowe wątki do obmyślenia, chyba że to wszystko z nudy :confused:

No co tam laski???
Silka wyluzuj nic sie nie martw schudniesz szybciej niz sie twojej gince wydaje ... i pamietaj o tym ty schudniesz ale ona nie:-D:-D

iwonkablaz WITAJ ..

MASIEK co to za doly ... usmiechniej sie jutro bedzie lepszy dzien:-D

LADY film sie skonczyl gdzie sie podziewasz ???

Ada gdzie jestes????

kaśka po prostu zawsze mi humorek poprawi :-D:-D:-D:-D:-D:-D Pewnie, że schudnę, wiem o tym, jak się zaprę, to siły na mnie nie ma :-D:-D:-D:-D
Ej... Tylko mi tu dziś bez pijaństwa ;-)

reklama
Hej!

A co to? Jakaś impreza się szykuje? :happy2: Pijaństwo... no ładnie! :-)

Silka, 12 kg to jeszcze nie masakra (według mnie), jeśli Cię to oczywiście pociesza :-) Przecież Ty już jesteś w 30 tygodniu! Będzie dobrze :-)

Madziujka, czasem lepiej nie myśleć... bo jak ja czasem tak siądę i myślę, to dopiero wychodzi z tego masakra...:-)

Iwonka, witaj :-)

Masiek, nie smutaj... mam nadzieję, ze już przeszło :tak: Ech, bido... mnie też dopadają smuty czasem, ale to po prostu "przywilej" ciężarnych - smuty mogą nas dopadać ile wlezie ;-) Ściskam

Idę dalej "wysiadywać"... już mnie boki bolą, odleżyny będą jak nic :happy2: Jak ja potem będę pielęgnować moje dzieci, jak będę taka z odleżynami ? ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry