iwonkablaz
Fanka BB :)
Dzięki Bratka :-):-):-) A Twoja dziewczynka kiedy ujrzy świat? :-) Mogłabyś mi pomóc?, jak mogę zrobić takie opisy pod odpowiedziami, czyli data z obrazkiem kiedy ile dzidzia ma tygodni czy wkleić zdjęcie usg? Dziękuję 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Renia dlugo mieszkalas w Walbrzych ja dziecinswo spedzialm na " Bialy Kamieniu", o boze moja pierwsz milosc tez byla z Walbrzycha, a teraz jezdze do Zgorzelaca zawsze zachacze o Walbrzych spory sentyment, ale teraz jest am smutno. Fajne klezanki mialam, mam co wspominac. A ja moze jestem stara ale nie czuje sie na te lata co mam, a trzecie dziecko moze mnie jeszcze bardziej odmlodzi.:-)
Oj dziewczyny Wy to naprawde "lekko szalone" jezdescie, z samego rana taka dawka smiechu, jak to wyglada ciezarna baba z samego raba ryjaca do monitora w rozowym lapotopie, dobrze ze sama jestem bo by mnie przymnkneli
Kasia a co Ty myslisz ze matce trojki dzieci nic sie od zycia nie nalezy, ja jestem porzadna, nigdy od tylu;-)(to za blisko krzyza
)
Zybym wiedziala ze tu taka impra sie rozkreci to bym meza olala;-), ale nadrobie na stodniowce nie Bratka?
Lady, Ada takie talenta sie marnuja
Lady jak chlopa z Wroclawia nie mam ale on ma brata we Wrocku to my mamy szanse sie spotkac, napewno dam Ci znac jak bedziemy w Polsce, bo My z Walbrzycha jestesmy
masiek, katja lepszego dzionka zycze
mnie bada niezły grubasek, więc o wage nie ma prawa się czepiać hihi