reklama

Kwietnióweczki 2008

Dzięki Bratka :-):-):-) A Twoja dziewczynka kiedy ujrzy świat? :-) Mogłabyś mi pomóc?, jak mogę zrobić takie opisy pod odpowiedziami, czyli data z obrazkiem kiedy ile dzidzia ma tygodni czy wkleić zdjęcie usg? Dziękuję :)

reklama
Ja mam teermin na 30.04. więc najpóźniej ze wszystkich kwietniówek, ale co będzie to nie wiadomo ;-) a suwaczek który odlicza Ci dni do porodu, zdjęcia czy inne obrazki zrobisz następująco: otóż musisz wejść w swój profil a dokładniej w edycję podpisu i tam w okienko "edytuj podpis" wklej kod który otrzymasz po wykonaniu takiego suwaczka czy obrazka (jest to specjalny kod dla forum, jest to np. coś takiego co zaczyna się tak:
http://www. .........................................................
natomiast jeśli chcesz wkleić zdjęcie poniżej masz okienko "zdjęcie w podpisie" i tam należy podać stronę na której ono się znajduję lub podać jego lokalizację w komputerze.
Sama jestem tu nowa więc jestem świeżo po uruchomieniu tych kolorowych cudeniek.
W razie dalszych problemow, służe radą :-)

Dziewczyny głowa do góry, przecież wiecie że od kobiety w ciąży bije niesamowity blask i ludzie aż się oglądają na ulicy :-) mam nadzieję że nie dopadnie mnie później to co Was, póki co humorek mi dopisuje, chociaż im bliżej rozwiązania tym ciężej.
Silka ja na przedostatniej wizycie w 19 tc przytyłam przez 4 tyg. 3kg!!! Więc u Ciebie nie jest tak źle jak Ci sie wydaje. Czekam na wieści powizytowe :tak:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Oj dziewczyny Wy to naprawde "lekko szalone" jezdescie, z samego rana taka dawka smiechu, jak to wyglada ciezarna baba z samego raba ryjaca do monitora w rozowym lapotopie:-D:-D, dobrze ze sama jestem bo by mnie przymnkneli:-D

Kasia a co Ty myslisz ze matce trojki dzieci nic sie od zycia nie nalezy:-D, ja jestem porzadna, nigdy od tylu;-)(to za blisko krzyza:-D)

Zybym wiedziala ze tu taka impra sie rozkreci to bym meza olala;-):-D, ale nadrobie na stodniowce nie Bratka?

Lady, Ada takie talenta sie marnuja:cool:
Lady jak chlopa z Wroclawia nie mam ale on ma brata we Wrocku to my mamy szanse sie spotkac, napewno dam Ci znac jak bedziemy w Polsce:cool2:, bo My z Walbrzycha jestesmy

masiek, katja lepszego dzionka zycze
Renia dlugo mieszkalas w Walbrzych ja dziecinswo spedzialm na " Bialy Kamieniu", o boze moja pierwsz milosc tez byla z Walbrzycha, a teraz jezdze do Zgorzelaca zawsze zachacze o Walbrzych spory sentyment, ale teraz jest am smutno. Fajne klezanki mialam, mam co wspominac. A ja moze jestem stara ale nie czuje sie na te lata co mam, a trzecie dziecko moze mnie jeszcze bardziej odmlodzi.:-)
No wlasnie moja kolezanka jest dobe po c.c zdycha, ale nie przez bol tylko przez znieczulice w szpitalu kaza juz jej wstawac, dziecko placze a ona nie daje rady oplacila juz pielegniare 250 zl nocka a tu jeszcze przyajmniej dwie doby, a rano nikt nawet nie zajrzy, maz czuwa przy niej ale co on moze zrobic. Noi co lepsze c,c czy p.n.?????????Ja mam dwa naturalne za soba, i chcialm cesarke na zyczenie teraznie wiem????????

reklama
hej Silka! Głowa do góry! :-) Mam wiele znajomych mam, które baardzo dużo przytyły i wszystko jest wporządku, dzidzie zdrowe a dziewczyny już odzyskały poprzednia figurę :-) Twój stres i złe samopoczucie tylko robi gorzej, a ginki sie nie bój, bo one to wszystkie by chciały prowadzić najidealniejsze ciąże :blink: mnie bada niezły grubasek, więc o wage nie ma prawa się czepiać hihi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry