reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
dzień dobry, wam życzę bo dla mnie okropny.
Pogoda do bani, serduszko mi pyka, stopy lekko bo lekko ale spuchły, mały napieprzał pół nocy świruje mi ludek, jestem padnięta.

LADY heloł...to rób sprawdzian potem wpadnij ja tez pójdę na mały spacer a moję dziecię to mnie puka przeważnie pod pępkiem i nad żebra jeszcze odpoczywają....

MASIEK to żeby ci szybko przeszło...życzę jak najbardziej mi też serdzuszko pyka ale to chyba normalne aczkolwiek denerwujące oby ci wszystko przeszło ale już nie długo....już końcówka ....damy radę masiek spoko....głowa do góry....

siemka wesole laski, moglyscie wypic tez za tych co nie moga:-). Pogoda okropna, samopoczucie straszne, a przy tym sny erotyczne mnie mecza od paru dniu no dzisiejsza noc to chyba jakis szal byla cala spocona, ale jaki facio:szok:.Moze cosik mi sie chce , a nie moge. Jeszcze troche, ale potem tez sie nie chce.
Dzien doberk wszystkim w ten pochmury piatkowy poranek, co robicie na obiadki, bo ja rybke, ale jak, pomyslow brak.:dry:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Oj dziewczyny Wy to naprawde "lekko szalone" jezdescie, z samego rana taka dawka smiechu, jak to wyglada ciezarna baba z samego raba ryjaca do monitora w rozowym lapotopie:-D:-D, dobrze ze sama jestem bo by mnie przymnkneli:-D

Kasia a co Ty myslisz ze matce trojki dzieci nic sie od zycia nie nalezy:-D, ja jestem porzadna, nigdy od tylu;-)(to za blisko krzyza:-D)

Zybym wiedziala ze tu taka impra sie rozkreci to bym meza olala;-):-D, ale nadrobie na stodniowce nie Bratka?

Lady, Ada takie talenta sie marnuja:cool:
Lady jak chlopa z Wroclawia nie mam ale on ma brata we Wrocku to my mamy szanse sie spotkac, napewno dam Ci znac jak bedziemy w Polsce:cool2:, bo My z Walbrzycha jestesmy

masiek, katja lepszego dzionka zycze

hehee ale się naczytałam. Kobiety to ja grzecznie na zajęciach a wy szalałyście.
No i żadna za koleżankę moderatorkę nie wypiła:rofl2:
Ech ale mi smaku narobiłyście, bym sobie wypiła jakiegoś drinka, winko różowe, piwo owocowe:-p

Renia super łóżeczko:tak::tak:

No to pięknie :no: Taaaaaaaaaaaaka impra a Wy mnie nie zawołałyście :wściekła/y: Wredne ciężarówki :-D:-D:-D:-D:-D:-D Ale ja wcale gorsza nie byłam, bo u znajomych na drineczku byliśmy... Też się nawaliłam, że szok ;-);-);-);-)
Laski, ja na chwilkę wpadłam, a już pół godziny czytałam i teraz spieszyć się muszę :-D Posprzątać szybciutko, potem do mamy jadę na chwilkę, potem do domku i na wizytę na 16:20... Także wpadnę pewnie po wizycie, około 20 :tak:

Trzymajcie się i bez pijaństwa mi tu beze mnie :-D:-D:-D

witajcie szalone mamy!!

Rozebrałam choinke hihi wreszcie sypała się nieziemsko już ;-)

Aduś moje dziecie też sobie lubi dolną część do kopania ..ale już wiem że i potrafi nóziami di góry zatargać..ale za to głwoisią jak mi słicznie dziś wypychała brzuś niesamowite ...

Swoja drogą to czuję sie tu stara Wy takei młodziutkie jestescie!!

reklama
:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Oj dziewczyny Wy to naprawde "lekko szalone" jezdescie, z samego rana taka dawka smiechu, jak to wyglada ciezarna baba z samego raba ryjaca do monitora w rozowym lapotopie:-D:-D, dobrze ze sama jestem bo by mnie przymnkneli:-D

Kasia a co Ty myslisz ze matce trojki dzieci nic sie od zycia nie nalezy:-D, ja jestem porzadna, nigdy od tylu;-)(to za blisko krzyza:-D)

Zybym wiedziala ze tu taka impra sie rozkreci to bym meza olala;-):-D, ale nadrobie na stodniowce nie Bratka?

Lady, Ada takie talenta sie marnuja:cool:
Lady jak chlopa z Wroclawia nie mam ale on ma brata we Wrocku to my mamy szanse sie spotkac, napewno dam Ci znac jak bedziemy w Polsce:cool2:, bo My z Walbrzycha jestesmy

masiek, katja lepszego dzionka zycze
Siema Renatka ide to twoje lozeczko oblukac... bo pierwsza sie darlam zebys pokazala a taka swinia ze mnie ze jeszcze nie widzialam....:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry