Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.Moze cosik mi sie chce , a nie moge. Jeszcze troche, ale potem tez sie nie chce. 

, dobrze ze sama jestem bo by mnie przymnkneli
, ja jestem porzadna, nigdy od tylu;-)(to za blisko krzyza
)
, ale nadrobie na stodniowce nie Bratka?
, bo My z Walbrzycha jestesmy
Taaaaaaaaaaaaka impra a Wy mnie nie zawołałyście
Wredne ciężarówki 

Ale ja wcale gorsza nie byłam, bo u znajomych na drineczku byliśmy... Też się nawaliłam, że szok ;-);-);-);-)
Posprzątać szybciutko, potem do mamy jadę na chwilkę, potem do domku i na wizytę na 16:20... Także wpadnę pewnie po wizycie, około 20 

Siema Renatka ide to twoje lozeczko oblukac... bo pierwsza sie darlam zebys pokazala a taka swinia ze mnie ze jeszcze nie widzialam....:-)
Oj dziewczyny Wy to naprawde "lekko szalone" jezdescie, z samego rana taka dawka smiechu, jak to wyglada ciezarna baba z samego raba ryjaca do monitora w rozowym lapotopie, dobrze ze sama jestem bo by mnie przymnkneli
Kasia a co Ty myslisz ze matce trojki dzieci nic sie od zycia nie nalezy, ja jestem porzadna, nigdy od tylu;-)(to za blisko krzyza
)
Zybym wiedziala ze tu taka impra sie rozkreci to bym meza olala;-), ale nadrobie na stodniowce nie Bratka?
Lady, Ada takie talenta sie marnuja
Lady jak chlopa z Wroclawia nie mam ale on ma brata we Wrocku to my mamy szanse sie spotkac, napewno dam Ci znac jak bedziemy w Polsce, bo My z Walbrzycha jestesmy
masiek, katja lepszego dzionka zycze