reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Lady kochana, pewnie sie znajdzie jakaś okazja, jak nie urodziny to pewnie któraś ze styczniówek urodzi i trza bedzie opić, no nie?!
Ja już uciekam, bo ten mój mnie z wyra woła, może chce po brzuszku połechtać czy gdzie... :-D
Dobranoc laseczki :-) pchły na noc ;-)

Dobra laski od wódy mozg sie kuli ide spac wywar mam juz niezły... popiłam ja trza..... jutro spotkamy sie na kacu.....:)

Więc spokojnej nocy,ale nie zaspokojnej...erotycznych...snów:) po takim wieczorku upojnej nocy kto wie ....co sie bedzie tam działo hahahahahah

Duża buzka do juterka....
glitteryourway-a5973fa4.gif

No to ładnie się działo! A dzisiaj puchy! Czyżby jakiś kac, główki bolą, a może jakiś moralniaczek? :cool2:
No to teraz się będziecie laseczki Maśka prosić żeby pokasowała dowody winy!:-D:-D:-D

Upssssssssssss.....czy ja tu wczoraj byłam....nic nie pamiętam......:confused:

Dzień dobry dziewczynki!!!
KAchurku dzień dobry!!!Reszcie kwietniówek też dzień dobry!!!!w ogóle całemu forum dzień dobry,chyba mnie trzyma jeszcze....:-D

A tak serio to nie wyrzucą nas z kwietniówek cio....????Zaraz wpadnie Masiek i nam głowy poumywa ładnie......to nie my.....

Jak wasze samopoczucie dziś lasencje????Gadać szybko.....wstawać a nie się obijać albo nie wiem co tam pod kołderką robicie...już już...

Pójdę chyba na spacer łyk świeżego powietrza dobrze mi zrobi...a mój syn od godziny 7.30 szaleje na maksa nie wiem co go tak pobudziło ;-):-)

no proszę a gdzie nasz wianuszek LADY???ŚPI....ty nie zapomnij o powtórce pierwszej miłości o 14.00 a nie znowu maż lody itp...bo gdybym nie oglądała to kto mi relację zda.....

reklama
WITAM WITAM :)
Humorek dopisuje widze.... wiec takiego kaca miec i humor od rana hahahahha :)

Dopiero laseczki wstałam cieżko było sie podnieśc z łózka:)gdyby telefony sie urywały to pewnie dalej bym słodko spała hahahaha:)

po tej naszej bibie pokoj musiałam ostrro wietrzyc hahahha :)

przez te pogaduchy równiez poszłam poznooo spac a to sie wykapac a to poczekac az włoski podeschną a to jakas maseczka apotem z tego wszystkiego zgłodniałam..tłukłam sie do 1 w nocy a potem ciezko było mi zasnąć....:P

Mnie SAndra tez daje w palnik kopie pod zebrami niesamowice ma tego kopa.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry