reklama

Kwietnióweczki 2008

witajcie szalone mamy!!

Rozebrałam choinke hihi wreszcie sypała się nieziemsko już ;-)

Aduś moje dziecie też sobie lubi dolną część do kopania ..ale już wiem że i potrafi nóziami di góry zatargać..ale za to głwoisią jak mi słicznie dziś wypychała brzuś niesamowite ...

Swoja drogą to czuję sie tu stara Wy takei młodziutkie jestescie!!
Madziujka co ty gadasz jaka stara a co ja mam powiedziec:-)

reklama
Kłaniam się wszystkim kwietniówkom :-), po tej wczorajszej imprze głowa mnie tak nawala i kac morderca męczy;-), ale warto było się zintegrować :happy2:. Te które nie byly niech żałują, ale nic straconego - w poniedziałek opijamy moją studniówkę (oooo zapomniałam i Dzień Babci przy okazji hehehe :-D) więc czujcie się wszystkie zaproszone.
A tak w ogóle to wstałam dzisiaj o godz. 8.00 (ostatnimi czasy to dla mnie środek nocy :dry:) bo wpadła ekipa hydraulików i zaczęli borowanie piętro niżej i grozili że odłączą wodę więc zerwałam się na równe nogi bo po takim pijaństwie bez prysznica nie da rady:tak: potem jeszcze wpadli elektrycy i prąd wyłączyli no i przy okazji ani kompa ani neta nie było, no to co tu robić ??? :confused: zjadłam śniadanko i kulałam się po domu, od ściany do ściany :-D. Ale jak już widać wszystko wróciło do normy :-).
Renia, Kasia, Madziujka Wy już stare?! Na pewno nie duchem :tak:
Silka daj znać jak tam po wizycie :happy2:
Masiek, Katja - życzę Wam lepszego samopoczucia :tak:

Madziujka i to wcale nie swiadczy o tym ze jestesmy dorosle i powazne, nie Kasia:-D:-D

Kasiu ja mam mala lazienke, a poza tym wieksza miska na pranie tez sie przyda;-):-D

no nie teraz z metryką wyskakują, lepsze to niż straszenie wagą:-D
łóżeczka, łóżeczka, łóżeczka oglądam i oglądam dzisiaj przy okazji wizyty u babci skoczę do sklepu z dziciowymi rzeczami może tam coś upatrzę.
Wanienkę kupujemy najzwyklejszą, dużą, bez bajerów do wanienki kupimy taką żabkę gąbkę na takiej kompany był Mati synek mojej siostry, bardzo pomocna jak dziecko jeszcze nie siedzi:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry