reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Ada ja to juz ide spac ... a jak nie ide to moze zejde do mojego chlopa na dol bo juz calkiem z dziczeje ............. bo ja ciagel przy ty kompie siedze a to nie wplywa za dobrze na stosunki malzenskie:-D:-D:-D:-D BRANOCCCC

idź przytul kasiu chłopa a co niech mu będzie....biedaczek....boże jak ja bym się do mojego przytuliła chuderlaczka ale jeszcze tydzień a potem sie nie obedzie ode mnie....ja jak lep na muchy....:-D:-D:-D:-D:-D miłych snów kasiu

Buuuuuuuu, a tu co takie puchy :szok: !?!? Zanim ja przeczytałam te 7 stron które naprodukowałyście od godz. 16.00, to Wy wszystkie poszłyście już w kimono :-( :confused: . To chyba po tej wczorajszej imprezce takie wszystkie zmęczone, co??
A ja byłam dzisiaj w sklepie dzięciecym i oglądałam wózie:-) ale o tym jutro :tak: i kupiłam 3 łaszki o rozm. 56 :-D:-):rofl: Matko, ale mi to dobrze zrobiło, chyba położe je sobie na szafce nocnej, a i tak nie bede mogła zasnąć heheehehe, a mój stary już chrapie w najlepsze :nerd::-)
Silka, naprawde ta ginka to chyba jakaś zazdrosna że Cie tak tyra, moja też gruba a nic mi nie mówi a też ostatnio troche nabrałam. Nie przejmuj się nic a nic:tak:
Kasia, normalnie powaliłaś mnie z nóg tekstem o uncia puncia :-D:-D:-D.

No dziewczynki jak by sie tak uparl to impreze na zywca mozna robic:-D, wszystkie z okolic ale jaja,
Katja ja sie w Walbrzychu urodzilam i nie mieszkam w nim jakies 5 lat:tak::tak:, Ada, Kasia Strzegom:-) ja Jaworzyne przez 5 lat nawiedzalam:-D, ale ten swiat malutki:-D, no to nic nam nie zostaje jak do Wrocka do Lady:-D sie wepchac;-):-D, reszta dojedzie jest w mniejszosci;-):-D

Ja dzisiaj malza nie mecze bo podobnie jak madziujke caly dzien bunio sie prezy:szok:, bralam nospe i nic:szok:, ide lezakowac

Kasia czekamy na zdjecia:-)

Dobrej nocki :-)

Dzień dobry!!!

O proszę jaki ten świat mały....rusko jaworzyna wałbrzych to me strony a i we wrocku mieszkałam na kozanowie więc możemy sie kiedyś spiknąć....:-D:-D:-D:-D

Jak nocka minęła????

MASIEK jak się dziś czujesz lepszy humorek???Jak samopoczucie???
Jak się czują dziś kwietnióweczki????U mnie pogoda hmmmmm nawet ciepło ale deszcz kropi:no: czego nienawidzę ale mam nadzieję,że nie będzie tak cały dzień zdecydowanie stawiam na wiosnę.....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry