reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Madziujka lepiej ale sie nadal prezy i nie wiem czemu:-(, ale wczoraj to az bolalo

Dziewczyny to jest poprostu szok, ja normalnie nie wiem co mozna im napisacm pozostaje sie pomodlic, a przez to i humor skfaszony:-(

Witam wszystkie kobietki, z którymi się jeszcze nie witałam!

MASIEK z Poznania jestes? Ja w Poznaniu od kilku miesięcy z mężem, troszkę nudno i smutno daleko od rodziny, ale zaraz urodzę córunię to będę miała o kogo dbać przez calutki czas :-)

LADYLAILA piękniutki wózeczek wypatrzyłaś, mogę wiedzieć gdzie go znaleść?

Ja jeszcze nic nie mam!!! Ani wózka, ani łóżeczka, ani kosmetyków dla dziecka , nic! :szok: czuję, że jak pójdę na zakupy to wydam kupkę kasy. no ale teraz na głowie bede miała przeprowadzkę do własnego M, więc chyba jeszcze chwilkę muszę poczekać z zakupami, a już tak bardzo sie chce miec coś dla kruszynki!

Jeju.... straszna tragedia nawet nie jestem w stanie sobie wyobraźić co czują rodzice....
[*] Majeczko, aniołku tyle wycierpiałaś:-( może w niebie będzie Ci lepiej, czuwaj stamtąd nad swoimi rodzicami
[*]
a do tego u mnie też kochane okropna pogoda. taka dobijająca:-(

eno dziewczyny kurde nnooo........ zawsze jak jestem to niema nikogo i niemam z kim pogadać eehh:zawstydzona/y::-( trudno w takim razie ide z moją psią na spacer:tak:

Hej dziewczynki. Ja na chwilkę się przywitać z wieczora i uciekam, bo już musimy wyjeżdżać. Jedziemy na urodziny do kolegi, także mnie już dziś nie będzie. A jutro raczej na zakupki wózkowo-łóżeczkowo-kosmetyczne. Więc jakby co laski, to do poniedziałku :-)

Trzymajcie się.

Ja to już powoli rezygnuje z wyjsc na jakies nawet male imprezki, jakos mnie przytlaczaja :/
Silka mam nadzieje ze jutro pochwalisz sie zakupkami, ja dzis bylam w hurtowni dzieciecej, w sumie to z wozeczkow nic ciekawego, ale uswiadomilam sobie ze mnooostwo rzeczy bedzie do kupienia.
ja w weekendy nacieszam sie wolnymi chwilami z mężem, więc jak wpadne tu to na chwilkę.
Milego wieczorku i niedzielki zycze :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry