iwonkablaz
Fanka BB :)
skąd ja znam te uczucie?? :-) hehe kobietki w ciąży zawsze są w centrum, masz wrażenie, że te same pytania słyszysz po raz setny, ale trzeba ładnie się uśmiechnąć i odpowiedzieć kolejnej osobie to samo :-):-):-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bo tyle rzeczy już mamy. Aż czasem zła jestem, że tyle dostaliśmy. No nie narzekam, bo fajne te rzeczy. Szczególnie te od kuzynki Wojtka, ona jakiś czas temu siedziała we Francji i tam ma znajomych rodzinę i od nich dużo ubranek, kocyków i innych dzieciowych pierdułek miała, no aż już więcej dzieci nie planuje, to dużo rzeczy nam oddała. Nosz normalnie nawet bujaczek fotelik , a za kilka miechów jak jej najmłodszy synek wyrośnie z krzesełka do karmienia to i to dostaniemy

Choć dla mnie, ta imprezka była męcząca, ciągle wkoło-macieju o wielkości brzucha "czy nie za mały jak na prawie7miesiąc" "czy czujesz gdzie mały ma główkę" no i oczywiście imię "dlaczego takie" "czy mamy kogoś takiego w rodzinie". Gryyyy. Zaraz po torcie kazałam Wojtkowi mnie ratować
termin mam na 24kwietnia, ale jeśli mój gin zdecyduję się na cesarkę, to chyba będę rodzić na lutyckiej. Zobaczymy.