reklama

Kwietnióweczki 2008

Jestem i ja
Tylko jakos mi tak ciezko, dzisiaj chyba mamy dzien zaloby, ale to Majeczce sie nalezy, tylko dlaczego tak musi byc......
Ale Mama Majci jest dzielna i podziwiam ja za postawe ja bym chyba tak nie umiala:-(, madra z niej kobieta...

A tak poza tym u mnie jakos idzie tylko troche bunio dzisiaj zbuntowany:-(, ale odpoczywam i jest lepiej
Madziujka a Ty jak??? odezwij sie

reklama
Reniu smutny dzień jutro będzie lepiej podziwiam Monike za jej postawe i za to co napisała w swym poście po smierci Majeczki....

mi też brzuch coś nie teges ale to chyba wzdęcie sama nie wiem.....leże pójdę nie długo spać dobranoc dziewczynki życzę wszystkim miłej nocki do jutra

Brak MI słów....Życie bywa niesprawiedliwe.... morze łez to mało....w sercu smutek..rozpacz ...żal.....pozostały tylko wspomnienia...co najwazniejsze...Majeczka pozostanie na zawsze w serduszku swoich rodziców...Bozia nią sie zaopiekuje....serce ściska....Mam nadzieje,że rodzice MAI na tyle będą silni by to przejść.... wyrazy współczucia dla caółej rodzinki Mai.....Niech spoczywa w pokoju....

Barrdzo mnie to poruszyło i wciąz brakuje mi słów.........:-(:-(:-(

Aduś widze że nie śpisz.........

Sila powodzonka na zakupach.....

Iwonka wózeczek wylukałam na allegro....jest troszke tych wozków tam...i nie jest drogi.... bynajmniej na moja kieszen ciagle sie zastanawiam mam sto pomysłow na minute..... co nóż zmieniam zdanie.....

witajcie..
tak smutny dzień wczoraj a dziś wcale mi ne lepiej..

Reniu też mi się napinał wczoraj..wogóle zauważyłam ze jak stoję w jednym miejscu za długa bądź siedze za długo to napina sie jak szalony i boli.
Wogole Niunia spokojniejsza znów jest.
Buziaki miłego dnia..

ps. czamu tam tak szaro?

Hej dziewczynki!!!!

Jak tam u was mi dalej jakoś smutno nie mogę się otrząsnąć...:-(

LADY byłam wczoraj ale jakoś nie miałam siły gadać....:hmm:

czekam aż zaświeci słońce....:tak:

Dzień doberek.
Pukam się kawusią tzn. inką o smaku waniliowym nawet dobra:-p

iwonka witaj miałam cię wcześniej powitać, ale przez libację zapomniałam:tak: :-D tak jam z poznania, od niedawna nadaję z Naramowic czyli praktycznie peryferie poznania.
Do lekarza chodzisz w Poznaniu?? Upatrzyłaś szpital do rodzenia??

MASIEK heloł:-)

Jak tam u cie dziś ;-) ja od rana biegam po allegro i już mi się w oczach miesza mam wszystko przed oczami:happy2: wózki łóżeczka pościel ubranka aż łebek boli:baffled:

hej dziewczyny! Dziś znów szarawo... :baffled: wczoraj bylam na spacerze w deszczu, brrr i juz kichanie sie zaczęło. dzis siedzę w domu, może mąż coś ciekawego wymyśli, jakąz zabawe czy cóś hihi :-)
MASIEK ja to narazie wynajmuje na rynku jeżyckim małe mieszkanko, ale w marcu mamy się przeprowadzić na grunwald już do własnego, to chyba troche daleko od naramowickiej, ale może kiedyś spotkamy się na spacerek z maluszkami :-) ja chyba zdecyduję się rodzić na lutyckiej, ze względu na pozytywn opinie na temat atmosfery i opieki, jestem w poznaniu zupełnie sama a poza tym czasem aż za baaardzo wrażliwa, więc opinie o polnej mnie do niech zniechęciły mimo, że niby najlepszy mają sprzęt. na 100% się jeszcze nei zdecydowałam, a ty??? a wogóle kiedy masz termin?

reklama
no Witam I Tu

;p

nie Mi Kto Obiadku Ugotowac.....a Tak Zjadłabym Cos Ze Smaczkime..... Chodz Wczoraj Na Urodzinkach Chrzesniaka Bylo Tyle Pysznosci Ale Malo Miejsca Na To W Brzuszku....i Powiem Wam Ze Zamiast Maly Solenizant Byc W Centrum To Mnie Sobie Wszyscy Obrali Za Glowny Watek Wieczorku :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry