reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Bratka ja to się przyznam,że przed ciążą też miewałam dziwne zestawy :-( za co mój małż skutecznie mnie gonił bo potem rzekomo mu stękałam ,że źle się czuję ale mi o tym stękaniu nic nie wiadomo pewnie się chłopinie przyśniło :-D:-D:-D....a jak ja gadam już tak o śnie wiecie co mój to mi opowiadał,że ja nie raz w nocy gadam przez sen...tylko nie mówił co...a raz to mówi,że się obudził a ja brechtam się w głos i to na maksa myslał,że z niego ale patrzy a ja spie może faktycznie akurat cos o nim sniłam....:-D

LADY helooooooooooooooooł jestem happy że jesteś o proszę ty juz z grubej rury potójny a co jak szaleć to szaleć ja drinasa pije z parasoleczka i słomka nie wiem co mi siadło na łeb z tą parasolką

kasia pośła :-(

Może Ci ten Twój małż kawały we śnie opowiadał hehehee ? :-) Ja też nieraz godom, a jak tylko słyszę że mój małż zaczyna to go podpytuje różne rzeczy, bo wiecie że od gadających przez sen można zawsze prawde wyciągnąć ? :tak:

EEE Ada to ja bym się bała z Toba spac ,..gadasz przez sen to i jeszcze przez sen bys mnie pobila hihihihihi a pózniej zdziwiona obudziłabym sie ..skad ten makijaż w nocy sie wzioł:P:cool2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry