reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Normalnie kACHA JESTES W CENTRUM, DZIS HAHAHAHAHAH

tO DOBRZE ZE JESZCZE W JEDNYM KAWAŁKU HIHIHI ;) MÓJ TO BY CHYBA Z MIESIAC SIE DO MNIE NIE ODZYWAŁ A MALO TEGO NIGDZIE BY MNIE NIE WOZILA JUZ NIE WSPOMNE O ZAKUPACH HAHAHAHAHA..ZAZWYCZAJ TO AJ SIE PAKOWAŁĄM I SINA W DAL RUSZAŁĄM I TAK MIESIAC W MIESIAC.. NO ALE ODPUKAC OD 2LAT NIE AM TAKICH AKCJI....

Sila co do porodu to marzy mi sie naturalny.... chcialbym to moc przezyc chodz nie ukrywam że sie boje.... a jeszcze bardziej chyba boje sie tej cesarki tego bolu i jak pomysle co przeszlam aj....zaciskam zeby...zobaczy sie jak bedzie./....

Dobra lece dzieciak mi dzis spokoju nie daje.. buzia do pozniej

Witam kochane:-)
Ale się tu działooooooooooooooooooo
Musiałam czytać i czytać!!!
Aż od rana siedze i Was czytam, a że D ciągle coś chce to mi tyle zajęło.

Kasieńko kochana że się martwiłaś, ale ze mną ok. Troche tylko sie przeziębiłam i oskrzela mnie bolą fest:dry:
Raju kobito aleś Ty silna, ja bym Go do domu wpuściła, bardziej ze strachu co bedzie potem, a skoro to tylko teściowej "wina", to odpuść mu trochę;-) Jesteś strasznie dzielna kobita:tak:

Bratka cesarka na życzenie:-D Nie martw się na zapas i szykuj się kochana na rodzenie naturalne, to serio nic takiego i na bank bedzie ok. A jak nie bedziesz miała siły to wtedy Ciebie i tak pokroją;-)

Sila jak to jest "na króliczka":confused::-) I co jadłaś na obiadek:confused:

Kachurku cudnie że dochodzisz do siebie tak szybciutko:-)

Aduniu ściskam:-)

Masiek Tu pracusiu, odpoczniesz i będzie super. A co do wątków to jak najbardziej można połączyć wg mnie;-)

Ja chrzciłam chłopaków. Miałam szczęście na księży:-D, ale rozgrezeszenia to mi nie dali i i tak jestem wyklęta ze świata księży:-p

Kasiu, no to cieszę się, że przynajmniej masz za sobą rozmowę :tak: No i może w końcu zrozumie ( tak jak mój ) i przyzna Ci rację. Trzymam kciuki, żeby już było dobrze, bo Ci się całkiem magnez wypłucze z organizmu ;-)

Kachurku, po poranku to tylko mi lepiej, a brzuszek ciągnie, bo pewnie ukrwiony lepiej od masażu :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Silka fajny opis pozycji:-D:-D
Mi po ostatnich wybrykach jakoś przeszło, ale to chyba przez to ciśnienie cholerne. Bo raz śpię a innym razem serducho kołacze, głowa boli.
A i zgaga lubi się znowu odzywać. Ble. Siostra się śmieje, że Leonek będzie kudłaty. Ta fajnie się je śmiać. Oddam jej tą zgagę.

No to mam wolne. Projekty skończone, opisane, wymierzone i wysłane. Teraz do 10czekam na kasę:-) i znowu poszaleję może z zakupami.
teraz myślę by zacząć kupować cosik do szpitala, piżamy, koszulę, stanik do karmienia itp.

A wiecie wczoraj jak wróciłam do domu to zarz poszłam do pokoiku gdzie mamy składowisko rzeczy dla Leonka zajrzałam do wózka, a dzisiaj jeździłam nim po domu, świrnięta jestem. Powyjmowałam ubranka z worów, posegreguje je do prania, zrobię chyba listę co i ile mamy, bo może jeszcze czegoś brakuje. Mam nadzieję.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry