reklama

Kwietnióweczki 2008

SILA piszesz o tej cukrzycy a mi jeszcze nie kazali wykonać obciążenia bo do tej pory cukier w normie na czczo ale to przeciez nic nie oznacza chyba sama pójde po glukozę i wypije ja i pójdę na badanie....bo się martwię,że mi nie kazali tylko na zawsze jak mam morfologię to od razu robia cukier hmmmm...dziwne zrobię sama bo wizytę mam dopiero 25 lutego :-(a to bedzie już się zaczynał powoli 34 tydzień

reklama
Dzien dobry Dziewczynki

Lucky trzymaj sie napewno wszystko sie wyjasni nie moze byc zle, a u malza tez jest dobrze, da sobie rade z problemami wie ze musi dla Was, glowka do gory:tak:

Ja siedze chwilke i musze leciec na miasto jakies zakupki porobic:angry:

Buziam wszystkie Kwietnioweczki

RENIU:-):-):-):-) kochana ty zawsze tu wpadasz jak huragan i wypadasz:-):-):-) ale najważniejsze,że jesteś:-):-);-);-);-):-)

Ja tam mogę iść jeszcze raz na glukozę złe nie było, taka duża cukierkowa ulepka:-p :-D
Aduś nie miałaś skierowania w 25tc??? mniej więcej w tym tyg się wykonuje to badanie jeśli wcześniej nie było potrzeby.

Dzień dobry Kuleczki :-)
nie wiem jak Wy, ja dzisiaj strasznie niewyspana, jakieś koszmary na jawie w nocy mnie męczyły, obudziłam się w pewnym momencie i wbiłam sobie do głowy że coś drapie w ściane, no i szybko przyszło mi że to pewnie jakaś "mysz" hehe :-D przez co skutecznie nie mogłam potem zasnąć i biłam się tylko z myślami :baffled:
mam nadzieję że Wy laseczki chociaż wyspane :tak:
Luckymamo głowa do góry, bądź dobrej myśli , zobaczysz że bedzie ok :tak:a cóż to w ogóle jest ta mikrosomia ? :confused:
Gryzelda, zazdroszczę Wam że wszystko już macie, no i super że wszysztko u Was dobrze :-)
Aduś, małż dojedzie, już Ty się też tam nam nie denerwuj ;-)a o tą glukozę to się dowiedz, bo wydawało mi się że to każda ciężarówka musi zrobić :tak:
Masiek, Silka, Renia witojcie :-)
a wszystkie które jeszcze wylegają się w wyrkach --- POBUDKA !!!! :-D:-)

Adus ja wiem ze tylko na chwilke ale ja moge cos porobic i pozalatwiac jak dzieciaczki sa w szkole:tak:, bo potem lekcje, czytania i te inne, i juz nigdzie nie pojedziesz, a zreszta z maluchami robic zakupy albo isc do banku:angry:, ale staram sie chociaz odezwac:-D, no i wieczorami:baffled: zonk nawet ciezko oczy do spania zamknac:-D

Ja też lece coś porobić, łazienkę muszę całą wypucować, no i coś z tymi moimi dresami zrobić bo już mnie guma pije w bunio :baffled:
pogoda dzisiaj jakaś taka zdechła, chmury tylko wiszą na niebie, ale może wyściubie gdzieś nos na spacer :tak:
póki co miłego dzionka Wam kuleczki życzę
zajrzę do Was później
Buziaki :-):-):-)

SILA piszesz o tej cukrzycy a mi jeszcze nie kazali wykonać obciążenia bo do tej pory cukier w normie na czczo ale to przeciez nic nie oznacza chyba sama pójde po glukozę i wypije ja i pójdę na badanie....bo się martwię,że mi nie kazali tylko na zawsze jak mam morfologię to od razu robia cukier hmmmm...dziwne zrobię sama bo wizytę mam dopiero 25 lutego :-(a to bedzie już się zaczynał powoli 34 tydzień

Adunia, no to zrób sobie dla własnej spokojności :tak::tak: Glukozę kupisz w każdej aptece :tak::tak::tak: A wiecie... Ja teraz też zaczęłam się trochę martwić, bo niby norma po 60 min, to 120, a ja miałam 126 i moja ginka powiedziała, że jest ok :confused::baffled: Może Kachurek pomoże :confused: Pamiętam, że chyba gdzieś pisała normy, ale nie chce mi się teraz całego forum przeszukiwać...

Renatko witaj :-)
Bartka dałaś czadu z tymi myszami :-D:-D:-D:-D Nie ma to jak ciężarówka i jej schizy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry