ka32sia
Mamusia z piekła rodem
LUCKY oni nic nie mowia .. powiedzial ze ok wiewc mu zaufalamKachurku dbaj o sie zeby sie skurcze nie nasiliły. No i masz racje jeszcze 2 miesiące. Mam nadzieje podtuczyć ja do 1 kg do 22,02;-)
Kasia nie wiedziałam że w Irlandii tak krucho z ginamiA ile miałas cukru powiedział?? Głowa do góry. Najwazniejsze dobrze myslec i zadbaj o ten magnez;-)
Lady no faktycznie jak pierwsze tylko na płatkach to teraz tez lepiej uważać:-)
Dzień dobry dziołszki![]()

A ile miałas cukru powiedział?? Głowa do góry. Najwazniejsze dobrze myslec i zadbaj o ten magnez;-)
:-)
a co do tego ze sie zwinelam sapac .. nic innego nie mozna bylo w tej sytuacji zrobbic .... przynajmniej nie chcialo jej sie siedziec z facetami wiec poszla tez spac .. hehe tyle dobrego .. bo tak jak ja bym siedziala z nimi to ona wlewalaby w siebie te piwso i palila fajki..................a najlepsze w tym wszystkim jest to ze laska pracuje w szpitalu w Dublinie jako pielegniarka;-)... biedne to jej dziecko :-(
jak można być tak nieodpowiedzialnym

musze do niego dokupić torbę bo nie ma w wyposażeniu, jest leciutki więc akurat dla mnie, nie wiem jak zimą się spisze bo nie jest z tych takich "dużych na pompowanych kołach) ale do zimy daleko :-)