maja:)
Szczęśliwa mama Michałka
cześć dziewczynki moje kochane, ale się za wami stęsknilam
:-) my już wróciliśmy do domku i na szczęście w dwupaku;-) kurde tydzien mnie nie bylo ,a tu ponad 30 stron naprodukowane ...
i kto mi to teraz streści

bo chyba nie zdaze nadrobić dziś tych zaległości
na dodatek bez działajaecej myszki bo mi sie zepsuła:-
-
-(
silka no to synuś rośnie jak na drożdzach

Lady super ta wasza audiczka
nam tez sie takie podobaja noale narazie nie mamy funduszy na taka
:-) my już wróciliśmy do domku i na szczęście w dwupaku;-) kurde tydzien mnie nie bylo ,a tu ponad 30 stron naprodukowane ...
i kto mi to teraz streści

bo chyba nie zdaze nadrobić dziś tych zaległości
na dodatek bez działajaecej myszki bo mi sie zepsuła:-silka no to synuś rośnie jak na drożdzach

Lady super ta wasza audiczka

nam tez sie takie podobaja noale narazie nie mamy funduszy na taka

i jest czynny od 11.00 do 18.00 a w sobotę do 14 ale mnie wpuścili.....okropnie za wami tęsknie nie ma to jak net w domu....ale cierpliwości....moze coś się wyklaruj.ę z tym mieszkaniem zobaczymy....kurczę dostałam wózek i nie wiem co mam zrobić czy zostawic go czy kupić nowy ale ma gondolę plastikową i możecie się ze mnie śmiać ale się boję,że mi pęknie a nazwa to cholera zapomniałam w ponidziałek wam powiem ale chyba kupię nowy najlepszy mój mąż mówi do mnie patrz mamy podgrzewacz też ogląda zadowolony z tym,że to steliryzator ale niech mu będzie:-) pierwszą noc miałam tu okropną ale dzisiejsza gra....spałąm jak zabita właśnie wróciliśmy z warszawy a;e jedyne co kupiłam to proszek do prania dla dzidzi a jutro mamy się rozglądnąc za komodą i łóżeczkeim....ciekawe czy napewno pojadę hehehe....muszę nie długo iść jakiś obiad zrobić ale mam zapał miał prać szykować a tymczasem mam lenia jak trza
chodzę nie przytomna....
dziś znowu sama w domu ale od 18 jestem w moim w barze siedze i sie patzre jak on pracuje hehehe
wole to niz sama siedzieć w domu....