Dziewczynki no ja nniesety musialam takie rzeczy robic bo niesety na mojego meza nie ma bata wszystko zostawiuac chce na ostatnia chwile a ja to w gorącej wodzie kapana hahahha
Reniu---- moj Dominik to rybka tak jak moj mąż urodzil sie 26 lutego a termin mialam na 28 luty
wszystkiego naj dla Twojej pociechy
pewnie balanga bedzie jak sie patrzy .... mój maly sie wkurzyl wlasnie bo zamowilismy torta prostakat duzy na 28 osob 4 na 7 tyle ze mial byc zamek a babka dzis zadzwonila ze nie moze byc zamku bo czegos tam nie maja... wiec znowu musielismy wziasc boisko...jakie te dzeci wybredne ze szok ja jak bylam mala to moglam sobie tylko o takim torcie pomarzyc....ajjj....
Madziujka----- Ty to energi nabieraj bo porod tuz tuz a tam trzeba sie troszku nameczyc hihihi
Asiakow---ja tez zazdroszcze ja jeszcze nigdy nie jezdzilam na nartach.....a tak bym chciala ,,,,,
Izabela---Twoj maly mi przypomina bardzo tego chlopca z pierwszej miłości co tam gra brata tego Pawla...ogromne podobienstwo
Kachurku -----Ja tez bym z checia poogladala co tam masz? nie badz taka pokaz nam tez
Iwonko----Ja też ogromnie sie ciesze ze bedziemy rodzic wiosną to najpiekniejsza pora roku bo wszystko sie budzi do zycia....
Jolcia----- ja bym to chcial tez zeby mój maluszek urodził sie wczesniej najlepiej na poczatku kwietnia
))) od 1 kwietnia bede sie glaskac po brzuszku na maksa hihihi a ruchliwa bede tez jak nie wiem co
))))
Reniu---- moj Dominik to rybka tak jak moj mąż urodzil sie 26 lutego a termin mialam na 28 luty
Madziujka----- Ty to energi nabieraj bo porod tuz tuz a tam trzeba sie troszku nameczyc hihihi
Asiakow---ja tez zazdroszcze ja jeszcze nigdy nie jezdzilam na nartach.....a tak bym chciala ,,,,,
Izabela---Twoj maly mi przypomina bardzo tego chlopca z pierwszej miłości co tam gra brata tego Pawla...ogromne podobienstwo
Kachurku -----Ja tez bym z checia poogladala co tam masz? nie badz taka pokaz nam tez
Iwonko----Ja też ogromnie sie ciesze ze bedziemy rodzic wiosną to najpiekniejsza pora roku bo wszystko sie budzi do zycia....
Jolcia----- ja bym to chcial tez zeby mój maluszek urodził sie wczesniej najlepiej na poczatku kwietnia
.
latka lecą
lutóweczki jeszcze nie rozdwojone, marcóweczki też nie.