reklama

Kwietnióweczki 2008

Dziewczynki no ja nniesety musialam takie rzeczy robic bo niesety na mojego meza nie ma bata wszystko zostawiuac chce na ostatnia chwile a ja to w gorącej wodzie kapana hahahha

Reniu---- moj Dominik to rybka tak jak moj mąż urodzil sie 26 lutego a termin mialam na 28 luty :) wszystkiego naj dla Twojej pociechy :) pewnie balanga bedzie jak sie patrzy .... mój maly sie wkurzyl wlasnie bo zamowilismy torta prostakat duzy na 28 osob 4 na 7 tyle ze mial byc zamek a babka dzis zadzwonila ze nie moze byc zamku bo czegos tam nie maja... wiec znowu musielismy wziasc boisko...jakie te dzeci wybredne ze szok ja jak bylam mala to moglam sobie tylko o takim torcie pomarzyc....ajjj....

Madziujka----- Ty to energi nabieraj bo porod tuz tuz a tam trzeba sie troszku nameczyc hihihi

Asiakow---ja tez zazdroszcze ja jeszcze nigdy nie jezdzilam na nartach.....a tak bym chciala ,,,,,

Izabela---Twoj maly mi przypomina bardzo tego chlopca z pierwszej miłości co tam gra brata tego Pawla...ogromne podobienstwo

Kachurku -----Ja tez bym z checia poogladala co tam masz? nie badz taka pokaz nam tez :)

Iwonko----Ja też ogromnie sie ciesze ze bedziemy rodzic wiosną to najpiekniejsza pora roku bo wszystko sie budzi do zycia....

Jolcia----- ja bym to chcial tez zeby mój maluszek urodził sie wczesniej najlepiej na poczatku kwietnia :)))) od 1 kwietnia bede sie glaskac po brzuszku na maksa hihihi a ruchliwa bede tez jak nie wiem co :)))))

reklama
Oj ja na ratach nie jezdze - miałam kilka urazów kolana i nie jest to mi to pisane.

Ale moje chłopaki mają radoche. Mąz chce jeszcze na początku marca na kilka dni skoczyć i pojeździć - więc na początku marca zaciskam nóżki :baffled:.

Lady - urodziny Twoich chłopaków 28 a moje męza 27 lutgo - dzień po dniu imprezy u nas beda - mazowi 30 stuknie hi:szok: latka lecą

Jolcia, Lady - Wy się po brzuszkach nie głaszczcie, tylko się weźcie za porządny seks :) To sprawdzony i przyjemny sposób na wywołanie porodu. Oczywiście jeśli dzidzia dojrzała już do przyjścia na ten piękny, słoneczny świat :)

A u mnie imprezka jutro... Dlatego od rana mimo że niezbyt powinnam łażę i pucuję mieszkanko, na raty of course, w przerwie między odsypianiem nocki hihi.

Dziewczyny nie wiem czy wiecie ale nasze kochane Niebo urodzilo własnie wczoraj w 31 tygodniu ciąży ! Maja po 1500kg i 1250 kgJeden bardzo bidulek chory:-(ze wzgledu na zespól podkradamia ,który jednak sie pojawił....Lekarze mówia o najgorszym....Strasznie sie boi... biedna....

Boże trzeba trzymac za nia kciuki az mi sie plakac chce .....

Witajcie! Jestem majóweczką, śledziłam tez losy Niebo i modlę się za jej dzieciątka, takie maleństwa, wierzę że będzie dobrze i szybko dojdą do siebie.:tak::tak:
Dzisiaj również pierwsza majóweczka urodziła synka Krzysia, waży 1400 kg, maluszek leży w inkubatorze i podobno ma się dobrze.

reklama
bosz gdzie te maluchy tak szybko się pchają:confused: lutóweczki jeszcze nie rozdwojone, marcóweczki też nie.
A tu wiosenne dzieciaczki w zimę się pchają:no:

pozdrowienia dla Krzysia i jego mamusi:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry