reklama

Kwietnióweczki 2008

ja tam am 3 wozek tej firmy i nigdy nie nazekalam ze mi cos skrzypi .. pozniej w tym moim wozku po Julce wychowala sie jeszcze dwoje dzieci...wiec moze to wina wozka w najlepszych egzemplarzach trafia sie jakies dziadostwo:-) gorzej bedzie jak za 3 miechy napisze ze ten moj to nie wypal hahahha ...chyba bym padal:-D

z tego co widziałam masz teraz lolę, to jest bardzo dobry wózek, jest jeszcze ten na nie pompowanych kołach też jest dobry.
Niestety coraz częściej słyszę, że właśnie ten na którego Silka patrzyła jest trefny.
W ogóle bebe confort ma dobre rzeczy, ale ten wózek chyba im się nie udał:baffled:

reklama
LADY jak dobrze pamiętam porody to ulubiony temat naszej KASI:-):-):-):-)

a serio mi już nogi latają a do konca 7 byłam odważna mogłam iśc w każdym momencie zaczął sie ósmy i gdzieś ma odwaga zniknęła:szok::szok::szok:

wróciłam:-):-):-)
Mały rośnie jak na drożdżach waży już 1.8kg i jest długi:tak: bo ma około 45cm.
Serducho pracuje jak należy:tak:
No teraz mamusia musi popracować nad sobą. Bo cholipa skraca się szyjka i robi się coraz bardziej miękka. Ale gin uważa, że damy radę mam wytrzymać jeszcze 5tyg. Całkiem możliwe, że cesarkę będę miała jednak szybciej. Może zostanę mamą już w marcu:shocked2: :baffled:

Silko całe szczęście, że nie kupiłaś tego wózka bebe confort na pompowanych kołach, po drodze do szpitala widziałam kobietę pchającą ten wózek, trząsł się na boki i jakoś tak dziwnie jechał. Zaczepiłam tą kobietę i powiedziała, że chce sprzedać ten wózek, bo prowadzi się koszmarnie:no:

Masiu, najważniejsze, że z Leosiem wszystko dobrze :tak::-) Bardzo się cieszę, a Ty leż i odpoczywaj... Ja też mam już skróconą i zmiękczoną szyjkę, ale na szczęście bez rozwarcia :-D Musimy odpoczywać, a na pewno wsio będzie dobrze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co do wózka, to mnie się on bardzo podobał wizualnie, a jak się prowadzi, to nie wiedziałam... Tylko w sklepie sprawdzałam, ale przecież w sklepie nie da się wszystkiego sprawdzić... Może i dobrze, że nie kupiłam, nie wiem... Teraz to i tak już po ptakach, bo wózio już mamy i mam nadzieję, że dobrze wybraliśmy :happy2::blink: Okaże się w praniu :-)

A mój Synuś ma właśnie czkawkę :-D:-):-D:-)

A w ogóle chciałam Wam się pochwalić, że w czasie mojego pobytu w szpitalu mój Piotrek zrobił mi niespodziankę i kupił nowe, PIĘKNE firanki do " salonu " i sypialni :-D:-D:-D:-D:-D:-D Kochany :-D:-D:-D:-D:-D Tak się zdziwiłam jak dziś wróciłam... Piękne są :happy2:

Ale Wy wredziochy jesteście laski ;-) Jak Wy będziecie mogły tak na swoich chłopów krzyczeć, że już nigdy w życiu :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dziewuszki, a wiecie co u cioci Reni ?? Bo kurde, albo nie doczytałam, albo Jej dawno nie było :confused:

Wiecie co? zapomnialam Wam powiedziec ze wczoraj rozmawiałam powaznie ze swoim mezem na temat porodu mówilam mu ze bardzo bym chciala by byl przy mnie jak bede rodzic a on ze pewnie ze bede... a ja na to ze kurde jak ja nie bede mogla zobaczyc jak to tam sie dzieje jak malenstwo nasze wychodzi na swiat to fajnie by bylo bys ty to zobaczyl a pozniej zdasz mi relacje... a wogole to skonbinowac trzeba kamere i mi to nagrasz.... a on ze smieszna jestem nigdy w zyciu zebym zapomniala o tym ze nigdzie tam nie ebdzie sie patrzł hahahahahhahah kurcze a tak bym chcuala to nagrac i pozniej obejrzec sobie ):-D:-D:-D

Lady, nie jestem pewna, ale raczej nie pozwolili by Wam nagrać całej akcji porodowej... Tzn. tak mi się wydaje, ale nie wiem czemu :baffled::confused: Może coś sobie ubzdurałam :-D

LADY jak dobrze pamiętam porody to ulubiony temat naszej KASI:-):-):-):-)

a serio mi już nogi latają a do konca 7 byłam odważna mogłam iśc w każdym momencie zaczął sie ósmy i gdzieś ma odwaga zniknęła:szok::szok::szok:
heheh musze was zasmucic ja jzu ma takie stadium hahhaha ze mi wszytko jedno bo jzu ma tak dosc lazenia w ciazy .. wiec mozemy sobie pogadac:-D:-D:-D

O proszę KASIU co za odmiana brawo a mi tez już się nudzi chodzenie czuję się jak krowa mam dość a i na poród czekam jak na zbawienie ale nie ukrywam że drżem lekko....:-)

reklama
Kasia to swietnie jak ja sie ciesze ze mozemy sie doradzic doswiadczonej mausi ktora rodzila silami natury no to ja pierwsza powiedz mi czy jak dostalas skorczy porodowcyh to zanim pojechalas do szpitala ogolilas sie tam?:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Boze opowiedz...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry