Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Wiecie co? zapomnialam Wam powiedziec ze wczoraj rozmawiałam powaznie ze swoim mezem na temat porodu mówilam mu ze bardzo bym chciala by byl przy mnie jak bede rodzic a on ze pewnie ze bede... a ja na to ze kurde jak ja nie bede mogla zobaczyc jak to tam sie dzieje jak malenstwo nasze wychodzi na swiat to fajnie by bylo bys ty to zobaczyl a pozniej zdasz mi relacje... a wogole to skonbinowac trzeba kamere i mi to nagrasz.... a on ze smieszna jestem nigdy w zyciu zebym zapomniala o tym ze nigdzie tam nie ebdzie sie patrzł hahahahahhahah kurcze a tak bym chcuala to nagrac i pozniej obejrzec sobie )
HHAHHA LADY ten twoj maz to ma racje w 100% po co tam zagladac..sama nie chcalabym widziec co tam sie dzieje a jeszcze chlopu kazac... o rany chybba by mi musialo rozum odebrac...
Kasia ja bym chciala moze nie czyjsc porod hahah ale swoj jeju z checia bym ogladnela jak to tam sie ma hahahahahahah no ale jesli mój mąż by kamerował to bylby to bardzo drogi porod bo nie dosc ze kamera byla by pozyczona to na dodatek po jego omdleniu potluczona hahahahahahahaha
Kasia to swietnie jak ja sie ciesze ze mozemy sie doradzic doswiadczonej mausi ktora rodzila silami natury no to ja pierwsza powiedz mi czy jak dostalas skorczy porodowcyh to zanim pojechalas do szpitala ogolilas sie tam?Boze opowiedz...
och LADY ja nie kobieta kamienia lupanego.. ja sie tam caly czas gole .. wlosy mnie obrzydzaja i sa nie higieniczne .... i wlasnie moze z tego powodu ze ich nie posiadam juz od dawna .. nie wiem co to grzybica i te inne sensacje styknie wiedzy?????cos ci jeszcze zapodac
Kasia ja bym chciala moze nie czyjsc porod hahah ale swoj jeju z checia bym ogladnela jak to tam sie ma hahahahahahah no ale jesli mój mąż by kamerował to bylby to bardzo drogi porod bo nie dosc ze kamera byla by pozyczona to na dodatek po jego omdleniu potluczona hahahahahahahaha
no i pewnie jeszcze pozniej by cie nie tchnal ... przez nastepny rok albo dwa bo by mu przed oczyma stala glowka Sandruni wyychodzaca z twojej .......... hihiehieheeiehie... oj LADY ty to jeszcze duze dziecko jestes
no dobra ale zaloze sie ze Kasia nie golisz sie codziennie) haha wiec cos jednak tam rosnie hahaha ja to pamietam ze skurcze mnie zlapaly to szybko do wanny pod prysnic uczesalam sie prostownica poszla w ruch wymalowalam haha jeszcze paznokcie zdazylam u nozek sobie poprawic moja mama tylko pukala mnier w glowe ze jestem chora skorcze co 2 minuty a ja sie poprawiam zamiast sprawdzic czy mam wszystko.... hahahahahah no ale wtedy miaalm 20 lat hahaha ;D
Lady, ja też golę się cały czas i na poród na pewno też to zrobię, bo nie wyobrażam sobie, żeby oni mnie golili... A no i mam sposób, żeby łatwiej się goliło ( bo ja to pipuni swojej już od chyba trzech miesięcy nie widziałam ) ustawiam sobie lusterko pod prysznicem i wszystko widzę