reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
wiecie dziewczyny ze czesto przed porodem kobieta ma biegunke i jelita sie same czyszcza .. wiec nie ma co panikowac ze sie po.......... bo nawet jakby to dla poloznych to zadna sensacja ... bulka z maslem hahah;-)

Kasia mnie nie zasmucilas wrecz odwrotnie podziwam ze chce Ci sie codziennie no ja to az tak czesto nie no ....nie wybrazam sobie zebym sie golila codziennie a co nog nigdy w zyciu nie goliłam i nie musze bo nie mama wlosow tam akurat nic mi nie rosnie bo jestem blondynka rodowita hahah i mam nozki gladziutki ;) o tyle dobrze....:-D

ja chyba zaraz urodzę:wściekła/y:
no weźcie mi mojego faceta
pytam się go kiedy zamierza skończyć pokój małego, a ten coś pomamrotał i se polazł:wściekła/y::angry:
już mnie dzisiaj tak drażni, że nie wytrzymam. Nic do końca nie robi. Zacznie, zostawi i pójdzie zostawiając bajzel:wściekła/y::angry:
rano idę do kuchni a tam na blacie narzędzia, na stole kuferek na narzędzia.
Robił jajecznicę talerze pozmywał a patelnię zostawił:wściekła/y:
mam go dość:baffled::angry:

Masiek, to trzeba Go na dobrą drogę sprowadzić :tak: Może jakaś terapia wstrząsowa :confused::-D;-)

Sila no powiem ze Piotruś pierwsza klasa dobry kandydat na mężą hihihihi :-D

:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

SILA mi to zawsze tylko głupoty w głowie :-):-):-):-)

a ja se znalazłam wymówkę nie ma m komody to gdzie uprane ciuszki poukładam :-):-):-)

:-D:-D:-D:-D:-D Ada, ja z Ciebie nie mogę :-D:-D:-D:-D:-D:-D Bierz się do roboty leniuszku, bo Cię kwiecień zastanie w takim tempie :-D:-D:-D:-D

zreszta moj chlop tez goli cala glowe maszynka co drugi dzien bo ja sapie ze nie jste gladki hihiih.. ostatnio jak chcial wlosy zapuscic to mu powiedzialam ze sie rozwiode :cool2:...

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Mniemam, że ogolił :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A tak serio, to ja też nie lubię mieć zbędnych włosów :tak: Także zgadzam się z Tobą :tak: Tylko, że ja nie codziennie, ale tak co 3/4 dni, bo tak mi włoski odrastają :tak: Ale kurde już coraz ciężej mi wykonywać ten " zabieg " Brzuchol przeszkadza :-D:-D:-D:-D Co ja się zawsze pod prysznicem nagimnastykuję :-D:-D:-D:-D:-D Aż się sama z siebie śmieję :-D:-D:-D

z porodu jedną rzecz pamietam dobrze ze pielegniarka na skorcze by mi je oslabic a raczej bol dawala do odbytu czopek jakis i tak ze dwa razy w ciagu 17 godzin ale nie wiem na co on bo naprawde nie odczuwalam zadnej roznicy....:szok:

Masiek, to trzeba Go na dobrą drogę sprowadzić :tak: Może jakaś terapia wstrząsowa :confused::-D;-)

:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

:-D:-D:-D:-D:-D Ada, ja z Ciebie nie mogę :-D:-D:-D:-D:-D:-D Bierz się do roboty leniuszku, bo Cię kwiecień zastanie w takim tempie :-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Mniemam, że ogolił :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A tak serio, to ja też nie lubię mieć zbędnych włosów :tak: Także zgadzam się z Tobą :tak: Tylko, że ja nie codziennie, ale tak co 3/4 dni, bo tak mi włoski odrastają :tak: Ale kurde już coraz ciężej mi wykonywać ten " zabieg " Brzuchol przeszkadza :-D:-D:-D:-D Co ja się zawsze pod prysznicem nagimnastykuję :-D:-D:-D:-D:-D Aż się sama z siebie śmieję :-D:-D:-D
Sila sprobowal by nie.. zreszta on sie ze mna tylko droczy ze zapusci wreszcie klaki .... wiec ja mu mowie wtedy ze ja sobie tez zapuszcze tu i tam ..a wszczegilnosci pod pachami :-D:-D:-D
ps.. Sila powiedz mi jak ty te cytaty wklejasz bo ja nie potrafie .. a to by mi bylo pomocne w wielu rzeczach ....hah

ok Laski lece mąz tosty juz zrobil w piekarniku tym razem zobacze co on tam wymyslil potem lece sie kapac i sie polozyc..... tazke milej nocki i owocnych pogaduszke hahahahahaah mam nadzieje ze porod mi sie nie przysni heheheheh :-D

<>DOBRANOC <>

No dobra Kaśka, jako, że znamy się już od 8 miesięcy, to Ci zdradzę ten sekrecik :-D Jak chcesz zacytować więcej niż jedną osobę, to naciskasz ten plusik, który jest obok "cytuj" wtedy możesz sobie wybrać tyle wypowiedzi ile chcesz. A jak już wybierzesz wszystkie, to klikasz " Odpowiedz" i już masz Kozucho :tak::happy2:

reklama
SILA ja to już bym to dawno zrobiła ale mój piekny mnie wstrzymuje bo jesteśmy w trakcie załatwiania mieszkania i po co na starym jak będziemy mieli nowe (tak twierdzi)ale też się boję że mnie kwiecien zasatnie w tym etapie:baffled: ostatnio wyciągnęłam go na zakupy a on i mówi dobra za tydzień ja mu mówie za tydzień to ja moge urodzic...:-):-):-) ale zobaczymy jak to będzie z tym mieszkaniem to jedynie mnie blokuje

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry