A
ada04
Gość
KASIu ja też muszę jak się nie ogolę to czuję się okropnie no muszę nie wytrzymam .....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ja chyba zaraz urodzę![]()
no weźcie mi mojego faceta
pytam się go kiedy zamierza skończyć pokój małego, a ten coś pomamrotał i se polazł![]()
już mnie dzisiaj tak drażni, że nie wytrzymam. Nic do końca nie robi. Zacznie, zostawi i pójdzie zostawiając bajzel![]()
rano idę do kuchni a tam na blacie narzędzia, na stole kuferek na narzędzia.
Robił jajecznicę talerze pozmywał a patelnię zostawił![]()
mam go dość![]()
Może jakaś terapia wstrząsowa 
;-)Sila no powiem ze Piotruś pierwsza klasa dobry kandydat na mężą hihihihi![]()

SILA mi to zawsze tylko głupoty w głowie :-):-):-):-)
a ja se znalazłam wymówkę nie ma m komody to gdzie uprane ciuszki poukładam :-):-):-)

Ada, ja z Ciebie nie mogę 

Bierz się do roboty leniuszku, bo Cię kwiecień zastanie w takim tempie 

zreszta moj chlop tez goli cala glowe maszynka co drugi dzien bo ja sapie ze nie jste gladki hihiih.. ostatnio jak chcial wlosy zapuscic to mu powiedzialam ze sie rozwiode...

Mniemam, że ogolił 

Także zgadzam się z Tobą
Tylko, że ja nie codziennie, ale tak co 3/4 dni, bo tak mi włoski odrastają
Ale kurde już coraz ciężej mi wykonywać ten " zabieg " Brzuchol przeszkadza 

Co ja się zawsze pod prysznicem nagimnastykuję 

Aż się sama z siebie śmieję 

Sila sprobowal by nie.. zreszta on sie ze mna tylko droczy ze zapusci wreszcie klaki .... wiec ja mu mowie wtedy ze ja sobie tez zapuszcze tu i tam ..a wszczegilnosci pod pachamiMasiek, to trzeba Go na dobrą drogę sprowadzićMoże jakaś terapia wstrząsowa
;-)
Ada, ja z Ciebie nie mogę
Bierz się do roboty leniuszku, bo Cię kwiecień zastanie w takim tempie
Mniemam, że ogolił
![]()
A tak serio, to ja też nie lubię mieć zbędnych włosówTakże zgadzam się z Tobą
Tylko, że ja nie codziennie, ale tak co 3/4 dni, bo tak mi włoski odrastają
Ale kurde już coraz ciężej mi wykonywać ten " zabieg " Brzuchol przeszkadza
Co ja się zawsze pod prysznicem nagimnastykuję
Aż się sama z siebie śmieję
![]()

Jak chcesz zacytować więcej niż jedną osobę, to naciskasz ten plusik, który jest obok "cytuj" wtedy możesz sobie wybrać tyle wypowiedzi ile chcesz. A jak już wybierzesz wszystkie, to klikasz " Odpowiedz" i już masz Kozucho 
ostatnio wyciągnęłam go na zakupy a on i mówi dobra za tydzień ja mu mówie za tydzień to ja moge urodzic...:-):-):-) ale zobaczymy jak to będzie z tym mieszkaniem to jedynie mnie blokuje