reklama

Kwietnióweczki 2008

No dobra Kaśka, jako, że znamy się już od 8 miesięcy, to Ci zdradzę ten sekrecik :-D Jak chcesz zacytować więcej niż jedną osobę, to naciskasz ten plusik, który jest obok "cytuj" wtedy możesz sobie wybrać tyle wypowiedzi ile chcesz. A jak już wybierzesz wszystkie, to klikasz " Odpowiedz" i już masz Kozucho :tak::happy2:
no nie wiem czy mi wyjdzie

ok Laski lece mąz tosty juz zrobil w piekarniku tym razem zobacze co on tam wymyslil potem lece sie kapac i sie polozyc..... tazke milej nocki i owocnych pogaduszke hahahahahaah mam nadzieje ze porod mi sie nie przysni heheheheh :-D

<>DOBRANOC <>
idz seeeeeeee juz DOBRANOC

reklama
SILA ja to już bym to dawno zrobiła ale mój piekny mnie wstrzymuje bo jesteśmy w trakcie załatwiania mieszkania i po co na starym jak będziemy mieli nowe (tak twierdzi)ale też się boję że mnie kwiecien zasatnie w tym etapie:baffled: ostatnio wyciągnęłam go na zakupy a on i mówi dobra za tydzień ja mu mówie za tydzień to ja moge urodzic...:-):-):-) ale zobaczymy jak to będzie z tym mieszkaniem to jedynie mnie blokuje

a jutro przychodzi do mnie właścicielka miezkania o 14 i zobaczy mój brzuch ale mam ja w d....niech tylko coś powie to od razu sie wyprowadzę jędza przyjdzie licznik spisywć na wodę i se wymyśliła że musi przy tym byc choc nigdy nie była oj bedzie wesoło jak zobaczy moj bruch:-)
heheh chcialabym jej paszczu zobaczyc zdziwiona:-D

Dobra dobra .. co to ja sie od ciebie juz nauczyla.. wklejac zdjecia i te cytaty ... ale ze mnie pojetna uczennica:-D

ps. brzuch mam twardy jak kamien .. przed chwila myslam ze do kibla nie doje tak mnie bolal na dole.......... kurde byle do poniedzialku ..sad..

reklama
Mi też czasami twardnieje ale nie często i pobolewa ale czasami na razie nie często

ale najgorzej jak mały rusza głową to mi żołądek i wszystko na górze staje na baczność jak tylko rusza głową to mi od góry brzuch robi sie twardy i boli mnie wszystko.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry