reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Ciuszki cuuuudne:-)
A jak brat przyjedzie na bank W sie włączy do roboty:tak::-)
Będzie dobrze.
Nie stresuj sie i wytrzymuj te 5 tygodni bez nerw;-) bo potem Leoś da Ci w kość za nerwy, a masz byc spokojna by on wiedział jak to dobrze jak można bezstresowym być:-):happy2:

No to Leoś źle trafił;-) bo jego mamusia od zawsze nerwusem jest:tak:
staram się nie denerwować. Zobaczymy czy się włączy do roboty. mi by było wstyd. Ale cóż. Sama bym zamontowała te listwy, ale nie mogę się zbytnio schylać.
A po za tym nie odwalę całej roboty za niego.

Patrzę w notes. I się zdziwiłam. Od ostatniego badania a było nie całe 2tyg temu Leosiowi przybyły całe 4gramy:tak: się ucieszyłam że tak szybko rośnie, patrzę w normy, a to norma:-D:-D żadne przyśpieszenie:blink:ale i tak się cieszę, że rośnie.

Lucky a jak tam mała Mi. czujesz że rośnie? jutro po kontrolce melduj szybko co u niej:tak:

A Dzieńdobry dziendobry

Spac cholera nie moge cos nie dosc ze jakiesz koszmary nocne i co sie przebudze widze ubranka jakie dla Sandry kuouje to na dodatek ulozyc sie nie moge i mala sie wierci koie jak nie wiem co,,,,,

Masiu Ty sie slonce nie denerwuj!Tacy co co niektorz faceci wiecznie trzeba im mowic co maja robic i przypominac na okrągflo bo sami za to sie nie wezmą....

Luky mamo to ja tak mocno trzymalam kciuki i nic z tego? szkoda..... zaraz po wizycie napisz czy mala mi zdrowiutka tam czyy podrosla nasz kruszynka :)

Kasia Kasia to ty diablico czekałaś az tylko pojde sobie stad? hjahahahahahahah ale Ty jestes :)

Aduś utrzyj babie nosa a co....brzuchol wywal nogi walnij jeszcze na stol wozek oprzyj o sciane podloge zabrzudz na maksa zwlaszcza na przedpokoju hihihi a niech sie czerwona zrobi hihihihihii

Lady dzien dobry! U mnie tez ze spaniem słabo, młody zrobił sobie w nocy imprezke w brzuszku, kopał i się przemieszczał przez dobrą godzinę a potem dopadły mnie jakieś skurcze i poważnie zastanawiałam się czy to już czas i chciałam wstawac pakowac torbe do szpitala...

Dzień dobry,

ja też już się melduje - przeczytałam co się wczoraj działo (fajnie że tak duzo do czytania :nerd:) Mi sie dzisiaj wyjątkow dobrze spało i pierwszy raz od tygodnia mam jakiegos powera: pranie sie pierze, naczynnia też, pościel małego przebrana, ryba nasolona, musze tylko ogarnąć syfoze w chacie i ok :-)

MOze w sobote sie na zakupy uda wreszcie wyrać - wszystkie już macie prawie skompletowane, a ja tylko kilka ciuszków (głównie od znajomych i z wyprzedaży Smyka). Musze tak jak Lady sobie zapisać co mam kupić - bo jak jestem w sklepie to nie wiem po co rekę wyciągnąć.

I tak myśle że też w sobote torbe sobie spakuje (jak mi się uda) bo jak miałam we wtorek pierwsze skurcze to panikowałam, ze nic nie mam uszykowanego.

Jolcia ja mam odwrotnie mała bardzo mało mnie kopie już ma chyba zbyt ciasno (a może ona tez jest leniuszkiem po mamie)

I o to chodzi:tak:
Nie denerwuj się, a że coś jest nie zrobione to sie absolutnie nie matrw. Zrób listę rzeczy niedokończonych i ustalcie terminy kończenia:-) Moze to go zmobilizuje.
Trzymam kciuki. I mocno ściskam.
Jaka paczka??? Chwal się:happy2:
hehe dobry patent ze ja po tylu latach nie wpadlam na to:-D

No to Leoś źle trafił;-) bo jego mamusia od zawsze nerwusem jest:tak:
staram się nie denerwować. Zobaczymy czy się włączy do roboty. mi by było wstyd. Ale cóż. Sama bym zamontowała te listwy, ale nie mogę się zbytnio schylać.
A po za tym nie odwalę całej roboty za niego.

Patrzę w notes. I się zdziwiłam. Od ostatniego badania a było nie całe 2tyg temu Leosiowi przybyły całe 4gramy:tak: się ucieszyłam że tak szybko rośnie, patrzę w normy, a to norma:-D:-D żadne przyśpieszenie:blink:ale i tak się cieszę, że rośnie.

Lucky a jak tam mała Mi. czujesz że rośnie? jutro po kontrolce melduj szybko co u niej:tak:
Masku ...Lukowa mama ma racje ... nie wsciekaj sie bo pozniej Leos da ci w kosc...

A Dzieńdobry dziendobry

Spac cholera nie moge cos nie dosc ze jakiesz koszmary nocne i co sie przebudze widze ubranka jakie dla Sandry kuouje to na dodatek ulozyc sie nie moge i mala sie wierci koie jak nie wiem co,,,,,

Masiu Ty sie slonce nie denerwuj!Tacy co co niektorz faceci wiecznie trzeba im mowic co maja robic i przypominac na okrągflo bo sami za to sie nie wezmą....

Luky mamo to ja tak mocno trzymalam kciuki i nic z tego? szkoda..... zaraz po wizycie napisz czy mala mi zdrowiutka tam czyy podrosla nasz kruszynka :)

Kasia Kasia to ty diablico czekałaś az tylko pojde sobie stad? hjahahahahahahah ale Ty jestes :)

Aduś utrzyj babie nosa a co....brzuchol wywal nogi walnij jeszcze na stol wozek oprzyj o sciane podloge zabrzudz na maksa zwlaszcza na przedpokoju hihihi a niech sie czerwona zrobi hihihihihii
Lady alez skkad.. robilam test wklejania i tak mi sie napisalo....gdziez ja bym mogla tak pomyslec;-)

A tak wogole to CZESC KOZKI
dzis mi sie spalo swietnie nawet do wc nie latalam jak z pieprzem.... kurde tylko ten brzucho mi twardnieje za czesto:/

reklama
asiakow- z tym spisem to dobry pomysł,dzisiaj zrobię ciuszków dla małego mam dwie wielkie szuflady, sporo zamówiłam na allegro i od siostry dostałam więc juz nie kupuję bo i tak nie wiem czy wszystkie zdąży ponosic...a torbę tez zapakuję bo dziś w nocy to juz naprawdę się przestraszyłam i wolę byc przygotowana jak moje dziecię jednak stwierdzi,ze nie bedzie czekac do kwietnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry