Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bo się nie odzywa do mnie

Ale w nowym mieszkanku będzie wanna więc może tak na półleżąco lepiej pójdzie
a jak nie to będę prosić męża i jego sprawne rączki 
nunu tak denerwowac ciężarną!!! Ja to taka strasznie niecierpliwa i jak o coś raz poproszę mojego i on nie zrobi to sama sie za to biore
a pozniej płacze, albo focha strzelam i troche powypominam że mi nie pomaga 

wczoraj jak się na niego wkurzyłam rozbolał mnie brzuch a ten mi mówi i po co się tak denerwujesz
bo to juz przesada
no i moj kruszy jak swinka, ale ja juz pozamiatam, bo jak jego poprosze to doczekac sie nie moge, a syfu to juz czasem zniesc nie moge! no z szafkami i takimi pracami to masz racje, sama sie nie bierz 
OJ MASKU... za nic sama sie nie bierz chodz bys mogla ... raz pokazesz ze potrafisz i do konca bedziesz sama sobie musial radzic..... sa pewne rzeczy ktore mezczyzną nie przeszkadzaja .. powiedzmy tak... oni tego nie widza.. np. okruchow na blacie:-)..Iwonko sama bym się wzięła za to, ale nie mogę, nie dam rady poprzyklejać listew przy podłodze, nie ustawię mebli, nie zawieszę linek do prania (bo bym musiała stać na stołku z rękoma u góry), to raz. Ale on ciągle coś robi i zostawia. Zrobi kanapki, pochowa wszystko, ale okruchy na blacie zostawi.
Kazałam mu zamieść podłogę, zamiótł ale kupkę zamiecioną zostawił w rogu kuchni i stała tak3dni aż się wku... ciągle coś
a burdel wiecznie robi, no ja idealna nie jestem, ale jak coś skończę to sprzątam. A ten nie wstanie i pójdziewczoraj jak się na niego wkurzyłam rozbolał mnie brzuch a ten mi mówi i po co się tak denerwujesz
![]()