reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Izabelinda
oczywiście że się pochwalę:-) tylko muszę jeszcze nauczyć wklejać się zdjęcia itp, bo ja ciemniak jestem pod tym względem:)
Jak mi się uda to zamieszczę je:tak:
Bardzo mnie ciekawi jak robicie te piękne opisy pod postami;))?:tak:

Zdjęcia się wkleja za pomocą spinacza (koło buźki białej u góry) - w ten sposób dołączają sie jako załączniki do tekstu posta. Z kolei z rysuneczkami to sama sobie nie umiem poradzić ;) Tu już muszę zadziałać bardziej doświadczone koleżanki :)

Zielona tak bo my ślubujemy w urzędzie, takie bezbożniki z nas:-)

robię właśnie listę rzeczy jeszcze potrzebnych, teściowa z sis Wojtka (też jest w ciąży tylko w czerwcu termin) jadą na zakupy to i mi wezmą co trzeba:tak:
choć na szczęście mi już mało brakuje:tak: zamówiłam więc
*nożyczki do paznokci (odradzam canpol bo są do du...)
*kilka czapeczek dla noworodka
*bodziaki (tego niech mi biorą ile wlezie nigdy za mało:tak:)
*kocyk cieplejszy
*butelki do karmienia
*smoczki
* płatki kosmetyczne te dla dzieci
* pieluchy tetrowe z 10szt (moja siostra mówi, że się przydają po kąpieli otulać w nie noworodka, są delikatniejsze niż ręcznik, latem przydają się za miast kocyka)
* pieluchy tetrowe 6szt
a dla mnie zamówiłam
*koszulę do karmienia
* podkłady
* wkładki laktacyjne
*klapki pod prysznic do szpitala (tylko nie wiem czy po cc mi się przydadzą??:confused: ale zamawiam:tak:)

No i chyba już prawie wszystko będę miała.

An pochwal się też gdzie robiliście zakupy. Ja ciągle nie wiem gdzie szukać jakiejś hurtowni czy sklepu z wmiare fajnymi rzeczami dla maleństwa- a jutro mamy się gdzieś wybrać (chyba ze szanowny maz nie bedzie miał ochoty:baffled:).

pod nikiem użytkownika jest avatar
a pod postem jest miejsce na podpis
wszystko załatwia się w "ustawieniach" jest na pasku zadań bb (różowy pasek)

Masiek ja to jeszcze kilka flanelowych bym zamówiła - bo na początku nie kładzie sie dzicku pudsi, tylko na płasko. A jak synek był mały to taką pielucha była ok (dobra też jak się dziecku uleje)

Najwięcej zakupów robiliśmy w Pat i Maksie na polnej bo mamy kartę
kilka rzeczy kupiliśmy w tesko na piatkowie (tam jest sklep Dzidziuś)
teściowa jedzie do komornik bo tam ponoć jest fajna hurtownia
duży wybór jest w hurtowni w dawnej modenie (tyle, że cny mało hurtowe)
No a tak to internet, allegro, Wyprawka.pl

są jeszcze fajne komisy
jeden na pistowskim
i drugi na Hetmańskiej (blisko maka)

reklama
Dzień doberek! Jak już wywołałyście temat golenia to się wzięłam dzisiaj za siebie i szlałam z rańca z golarką pod prysznicem. Się mężulek ucieszy jak wróci ze szkolenia ( bo go 3 dni nie było w domciu).I henne zrobiłam na brwi i włosy ułożyłam . Achhhh, w końcu będę jak człowiek wyglądać. Czego to się nie robi z tęsknoty.:-D:-D:-D
Izabelinda mój mężulek to też perfekcjonista jak się za ciś weżmie, tylko go zapędzić trudno. Ale nasze mieszkanko zrobił sam łącznie z burzeniem i stawianiem ścian, sam kładł parkiet, kafelki , montował prysznice , robił gładź na ścianach itp. itd. .
A jak już o ślubach mowa to powklejam parę zdjątek , fajnie tak czasem powspominać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry