Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-)
Lady na wyczucie to sobie mozna pozwolic jak sie juz dosc dlugi czas tak czeszesz hahaha a poza tym do golenia tammmm potrzebna jest dobra maszynka ja sie gole machem .. i proponuje nie eksperymentowac z goleniem przed samym porodem gdyz pozniej to sie zadrapiecie nie dosc ze boli po szyciu to jeszcze swedzie bo cialo nie przyzwyczajone...:-):-):-):-)Asiakow ja po ciazy tylko dlatego zrzucioalm wage w szybkim tempie bo mialam wiele nocy nie przespanych maly mi non stop chorował....trzeba bylo w nocy jak i w dzien czuwac nie spac tylko siedziec w pol mroku jesc mi sie nie chcialo przez te zmartwienia i wszystko bylo zdane na mnie maz musial pracowac mama mi troche pomagala no ale wiesz jak jest poza tym moj mąż wtedy mial same nocki wiec jak on w nocy w pracy to ja normalka ze bez snu do 5 nad ranem bo nie moglam zasnac i sie balalm bo mi kiedys o duchach nagadali ze byly w tym domu co mieszkam ze kasiadz 3 krotnie przychodzil i swiecil ten dom... to niesety zostalo mi na psychice do dzis sie boje sama byc noca w domu... na szczescie jestem sam od 3 moze 4 w nocy tylko....haha i tak schudla z wykonczenia....inaczej pewnie bym nie zrzucial bo nie mam takiej szybkiej niesety przemiany materi
Iwonko wiesz ja po wczorajszej dywersji Kasi naszej uruchomilam maszynke hahahahah i sie pozacinalam naopowiadala ze na wyczucie wiec ja tez tak sprobowalam a potem nagle zaczelo mnie cos piec a to zaciciecia hahahahaha musze potrenowac jeszcze hahahah narazie pozostane przy lusterku haha:-)