reklama

Kwietnióweczki 2008

Fajne galeryjka, i jaka figura po pierszym dziecku mi się przutyło i już figury nie odzyskałam takiej jak miałam przed porodem, zazdroszcze Ci Lady

reklama
Kachurek, Lady fotki ze ślubu naprawdę extra! :tak::-)
Lady no a synuś to niezły przystojniaka ;-)
Iza ja to tam czasem i może sie ciut zawstydzę przy moim, ale jak sytuacja zmusi to wolę żeby on golił niż jakaś nieznana kobietka, jakąś fuu golarką :sorry2:

Asiakow jeszcze sobie je przywieziesz do siebie !!!!

Izabela kupowany na ostatnia chwile bo kobita oznajmila nam godzine przed slubem ze na gieldzie nie bylo takich kwiatkow jak chcialam wiec wybor zmiejsca dokonal mąz jak do mnie jechal a raczej po mnie hihihi :-)

Asiakow ja po ciazy tylko dlatego zrzucioalm wage w szybkim tempie bo mialam wiele nocy nie przespanych maly mi non stop chorował....trzeba bylo w nocy jak i w dzien czuwac nie spac tylko siedziec w pol mroku jesc mi sie nie chcialo przez te zmartwienia i wszystko bylo zdane na mnie maz musial pracowac mama mi troche pomagala no ale wiesz jak jest poza tym moj mąż wtedy mial same nocki wiec jak on w nocy w pracy to ja normalka ze bez snu do 5 nad ranem bo nie moglam zasnac i sie balalm bo mi kiedys o duchach nagadali ze byly w tym domu co mieszkam ze kasiadz 3 krotnie przychodzil i swiecil ten dom... to niesety zostalo mi na psychice do dzis sie boje sama byc noca w domu... na szczescie jestem sam od 3 moze 4 w nocy tylko....haha i tak schudla z wykonczenia....inaczej pewnie bym nie zrzucial bo nie mam takiej szybkiej niesety przemiany materi:)

Iwonko wiesz ja po wczorajszej dywersji Kasi naszej uruchomilam maszynke hahahahah i sie pozacinalam naopowiadala ze na wyczucie wiec ja tez tak sprobowalam a potem nagle zaczelo mnie cos piec a to zaciciecia hahahahaha musze potrenowac jeszcze hahahah narazie pozostane przy lusterku haha:-)

No to jak sie chwalić naszymi ślubnymi to na całego - niech żyją długowłosowcy :))

Załączniki

• IMG_7637web.jpg
    IMG_7637web.jpg
    105,1 KB · Wyświetleń: 39
  • IMG_7640web.jpg
    IMG_7640web.jpg
    92,6 KB · Wyświetleń: 40
  • IMG_7642web.jpg
    IMG_7642web.jpg
    79,5 KB · Wyświetleń: 40
Asiakow ja po ciazy tylko dlatego zrzucioalm wage w szybkim tempie bo mialam wiele nocy nie przespanych maly mi non stop chorował....trzeba bylo w nocy jak i w dzien czuwac nie spac tylko siedziec w pol mroku jesc mi sie nie chcialo przez te zmartwienia i wszystko bylo zdane na mnie maz musial pracowac mama mi troche pomagala no ale wiesz jak jest poza tym moj mąż wtedy mial same nocki wiec jak on w nocy w pracy to ja normalka ze bez snu do 5 nad ranem bo nie moglam zasnac i sie balalm bo mi kiedys o duchach nagadali ze byly w tym domu co mieszkam ze kasiadz 3 krotnie przychodzil i swiecil ten dom... to niesety zostalo mi na psychice do dzis sie boje sama byc noca w domu... na szczescie jestem sam od 3 moze 4 w nocy tylko....haha i tak schudla z wykonczenia....inaczej pewnie bym nie zrzucial bo nie mam takiej szybkiej niesety przemiany materi:)

Iwonko wiesz ja po wczorajszej dywersji Kasi naszej uruchomilam maszynke hahahahah i sie pozacinalam naopowiadala ze na wyczucie wiec ja tez tak sprobowalam a potem nagle zaczelo mnie cos piec a to zaciciecia hahahahaha musze potrenowac jeszcze hahahah narazie pozostane przy lusterku haha:-)
Lady na wyczucie to sobie mozna pozwolic jak sie juz dosc dlugi czas tak czeszesz hahaha a poza tym do golenia tammmm potrzebna jest dobra maszynka ja sie gole machem .. i proponuje nie eksperymentowac z goleniem przed samym porodem gdyz pozniej to sie zadrapiecie nie dosc ze boli po szyciu to jeszcze swedzie bo cialo nie przyzwyczajone...:-):-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry