reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
W mordę jeża, brrr właśnie zdałam sobie sprawę z tego, że zostało mi tylko 39! dni do porodu! Aaaa, dobra od dzisiaj oficjalnie zaczynam siać panikę !!!
Kachurek, fajny pomysł, może jakieś ślubny watek założyć z galerią zdjęć ze ślubu albo z naszymi mężusiami?

No to kilka zdjęć ślubnych. Ja to się dobrze bawiłam, za to Tomuś prawie nie zemdlał. Pewnie sobie uświadomił na co się porywa!:-D:-D:-D Pozmniejszałam te zdjęcia tak że są trochę niewyrażne ale inaczej za dużo miejsca zajmowały.

Ale z Ciebie przesympatyczny rudzielec Kachurku :) Uwielbiam takie, a jak jeszcze powiesz że masz piegi to już będę w 7 niebie... I sukienusia prześliczna. Na temat męża się nie wypowiadam :) żeby komuś nie podpaść heh. Ale faktycznie na zestresowanego wygląda.

Kachurku eno eno alez Ty fotogieniczna lsicznie tak wygladałas ... cała promieniejesz na tych zdjeciach..... taka ponetna kusicielka sliczne fotoski:-Dkurde ja nie mam skanera tez bym pare wkleila zaobacze jak to aparat robi hahahahaha i moze cos tu walne jeszcze hahahaha:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry