reklama

Kwietnióweczki 2008

KACHURKU sliczne foteczki a nie mowial ze ta nasza dentystka sadystka jest niczego sobobie laska .. twoj maz jest podobny do Ciebie na moje oko:tak:

LADY twoje tez ladne .. tyle tylko ze nie moge obejrzec wszytkich bo mi sie nie otwieraja:-)

Izabelinada super foteczki ...:-)

A ja ma dzis taka zgage ze jak mnie zaraz cos nie trafi .. to bedzie dobrze:-)

reklama
Kasia od piniedziałku nie mam zgagi jak mi sie brzuch opuścił - za to boli jak chol...kręgosłup - szczerze zgage wolałam,
A nie za wczesniej ci sie ten brzuch opuscil??? nie masz suwaczaka wiec nie wiem w ktorym tyg ciazy jestes ale na moj gust matki juz 2 dzieci to troche za wczesniej ... moze ci sie wydaje ze ci sie brzusio opuscil czesto jak dzidzia przybiera pozycje wyjsciowa czyt. glowa do dolu.. i ustawia sie nie prawidlowo to znaczy plecami do twoich plecow .. w tedy czesto doskwiera bol plecow...:tak:

Lady ja też się obficie pozacinałam, a to wszystko przez Kasię!!!!!!!!!!
Kachurku tak jak napisalam w odp. dla Lady... nie golcie sie dziewczyny na 0 jezeli sie wczesniej nie golilyscie .. bo macie nie przyzwyczajone cialka .. zadrapiecie sie i bedziecie miec pryszcze a to przed samym porodem nie wskazane ..i jeszcze to nacicie krocza ...... rany nie robcie tego bo mnie wyklniecie pozniej:-D:-D:-D:-D
JA tam sie gole z zamknietymi oczami ... ja nie wiem jak wyscie sie golily... no i nie golcie sie jednorazowkami bo to porazka hahhahahahahahaha ...

Kasiu no niestety już poszło, ale jak słusznie powiedziałaś jak dostanę pryszczy lub swędziawki bedzie na Ciebie!:-D:-D:-D
Iza Iwonko śliczne zdjęcia, niech się Masiek napatrzy to się może przestanie bać. ( albo zacznie?!:szok:). Lady a Twoich zdjęci mi się nie wyświetlają!?

reklama
Lady już mi się wyświetliły zdjęcia! Super. A synuś do do Ciebie podobny jak dwie krople wody! A gdzieś ty się tak opaliła? Chyba Cię mężulek na jakieś Kanary na kolonię karną wysłał!:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry