reklama

Kwietnióweczki 2008

Kacurek ale masz co wspominac a tak to tylko słońce żarełko i plaża ;-)

My mielisy podróz poślubną dwa lata po ślubie i było bardzo milusiowsko..

reklama
Ehhh chyba sie dzis za duzo narobiłam :baffled: lady podziwiam Cię jak ty tak cały dzień malujesz i jeszcze żyjesz :sorry2: ja dzis popakowalam graty w pudla, zlozylam szafke, zrobilam pranie, zmylam podloge i chyba bede umierac... :szok: a tu nawet w zlewie nie pozmywane i pieczywa nie ma, no to mąż mi dzis da :baffled: a tu jeszcze sie umowilismy na pizze w pizzeri, chyba wezme ze sobą poduszke pod tyłek :sorry2:

oj szalecie...
ja bym tak nie mogła..chyba bym urodziła przy tym wszystkim... mocarne mamusie :-)

ja jutro pranei mam zamiar robic ale nie wiem co mi z tego wyjdzie bo chce ciuszki wyprać ręcznie

Madziujka ja to chyba dzis za duzo zaszalalam :baffled: a ostatnio jak pranie ręczne robilam to zdychalam pol dnia, a wypralam tylko 4 rzeczy :szok: no ale moze dlatego ze nie mam nawet miski wiec musialam wyczyscic prysznic i w brodziku wyprac :wściekła/y:
nie uwierzycie ale jestem rekordzistką w rozbieraniu choinki, dopiero dziś się za to wzięłam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Iwonka hihi super z ta choinką :-) no co zawsze przyjemniej ;-)

ja wiem ze wałkowany był juz temat ale te które kupiły pościel którą polecacie? jeśłi na allegro prosze podajcie nicka sprzedajacego lub ta aukcję..

jestem. wróciłam. była zwykła kontrolka i zastrzyki kurka jakiegoś trzeciego mi dołożyli:baffled: ale byłam dzielna jedna łezka.
No i już się nie gniewam na mojego przyszłego męża dostałam od niego bukiet kwiatków i 2eklerki:-p:-p najbardziej złamał mnie tymi eklerkami:-D

a w domu frajda czekały na mnie zakupy teściowej, ma kobieta głowę, zapomniałam o kosmetykach no i są takie jak chciałam, ciekawe skąd wiedziała, że preferuję penatena i linomag. No i tyle tego fiu fiu:rolleyes:

No a jednak - dobra teściowa nie jest zła :) Szkoda tylko, że to taki deficytowy towar hehe. Dobrze trafiłaś Masiek, i na chłopa, skoro tak Cię rozpieszcza, i na teściową :)
Oczywiście wrzucisz jakieś zdjątka z cudeniek to Ci nakupowali?
A co do zastrzyków - faktycznie dzielna z Ciebie kobietka, inne pewnie by z krzykiem uciekły a Ty ząbki zaciskasz i dla dzidzi się poświęcasz. A co dopiero będzie jak dzieciątko już będzie na świecie - nie mogłoby lepiej trafić.

Witam wieczorkiem!!!!!!!!!!!!!!!!!

MASIEK mnie też by eklerki ujęły....:-p:-p ale bym se wszamała uwielbiam wiedział czym cie przekupić....

Dziewczyny zdjęcie ślubne super....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
No to już się nie boję ślubu jak patrzę na wasze zdjęcia;-):-D
wszystkie wyglądałyście jak księżniczki:tak: naprawdę.
A zdjęcie małego synka Lady są super.

A ja siedzę i się bawię z suwaczkiem ślubnym, bo przyszło potwierdzenie z urzędu stanu cywilnego. Dokładnie 16sierpnia mamy zarezerwowane w Murowanej Goślinie, na szczęście się zgodzili, bo blisko z urzędu będzie do pałacyku weselnego:-)

o wyszły gumiśki. zaraz je wkleję :happy2: ja jestem widocznie ten ta żółta żelka :-D:-D tylko ciekawe co się tak chwieje

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry