reklama

Kwietnióweczki 2008

Zobacze czy widać suwaczek:) Iwona jak się udało to Twoja zasługa:-)

Iwonka, fajne sa prawosławne msze, w bieszczadach jak byłam kiedyś to cerkwie robiły na mnie duże wrażenie (takie małe drewniane suupre klimat), to nie założyli Wam korony tylko ja trzeba trzymać :nerd:

reklama
Iwonka no wiesz ja ledwo firanke wywiesilam to mi rece odpadaly a trzymajac korone 15 minut o jeju masakra

Kachurku jakie kanary narazie stać go na polskie morze i na solarium hahahahah:-)

Wasnie przyszedl moj chlop z pracy i na wstepie pierdyknal mi komplement .... :-)cos ty taka dzis rozlazla:-):-(milo z jego strony nie???
fak faktem nie czuje sie dzis dosc dobrze .. i nie wygladam jak miss polonia 2010 .. no ale zeby odrazu tak gadac:-) chyba skocze z mostuuuuuu:-Dz rozpaczy:-D

Kasia hahahahahahahhahahahahahahaah nie skacz plissss idz sie poloz odpocznij :):-D

Asiakow ja na szczescie nie mama kwiatkow w domu bo mi wiecznie usychaja zapomniam o nich a latem mam ich mase w ogrodzie tylko chodze i litrami konewka podlewam jejeu ile sie nakursuje to juz moje ostatnio ze szlaufem szalalm w wakacje ale ziemie tak ubiłam i kwiatki polamalam ze szok wole juz chodzic....

a pranie zapuscic to ja moge ale gorzej ze skladaniem jego hahahahczasem ze 3 dni tak na suszarce wisi hihihi :)az mi majteczek zabraknie hahahahh

Kasieńko - niestety z naszymi panami tak już jest - to się nazywa mieć wrażliwość gwoździa. Mój codziennie mnie widzi i raz zrobił wielkie oczy i mówi - ojejku, ale Ty masz duży brzuuuuch? jakby tego brzucha rosnącego nie widział wcześniej na oczy. Tak samo szef jak wpadłam ze zwolnieniem - najpierw wchodzi Twój brzuch a potem Ty - tak mi skubany powiedział. Szefa rozumiem bo rzadko mnie widzi i szczuplutki, ale mąż :p hehe.

A mi wszyscy mówią że mi brzuch opadł i mam nisko, tylko ja tego jakoś nie widzę. Ale za to czuję - zwłaszcza pod koniec dnia, jakby mi ta dziewczynka moja miała wypaść, i boli krocze, w dodatku dzisiaj wyszły mi hemoroidy, smaruję je jakimiś maziami i wysłałam męża po kółko bo ledwo siedzę i chodzę. Jeszcze w dodatku w nocy śnił mi się dziwny sen - że szłam ulicą i nagle rączka mojej córeczki sie wychyliła z dołu i się ze mną bawiła ściskając mnie za palec. Innym razem też mi sie śniło moje maleństwo, że przez skórę na brzuchu złapałam ją za stópkę, wyraźnie było czuć i przekręciłam córeczkę w brzuszku dookoła jej osi.... Jejku co za schizy.

Iwonka, właśnie zobaczyłam Twoją suknię - jejku prawie jak balowa, coś przepięknego :))
Ogólnie miło patrzeć na Wasze buzie, same sympatico młode mamuśki :)

Izabelindo ta ustalona kolejność to się pewnie jeszcze 10 razy zmieni!:-D:-D:-D
Ach wzięło mnie na wspominki i sobie oglądałam zdjecia z podróży poślubnej. Góry ( w deszczu) potem mazury (w deszczu)... Co nas podkusiło żeby miesiąc miodowy spędzać w polsce zamiast jak normalni ludzie wyjechać kulturalnie na jakąś egzotyczną wyspę i byczyć się w słoneczku na plaży. Ech...
Ale i tak wspomina się miło.

reklama
oj jakie laseczki!!! Wow!!

Lady słodki synuś..i podobny do Ciebei bardzo!! Będzie miał powodzenie!!

ja też jestem rozlazła dziś podbrzusze mnie boli twradnienie co chwila az nic sie nie chce..

i starcha mam czy ze wszystkim zdąże i w ogóle...

CO do opadania brzucha to moja mama juz mi to powiedziała 3 tygodnie temu ale jak dla mnie jest oki ..taka jego uroda...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry