Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Zobacze czy widać suwaczek Iwona jak się udało to Twoja zasługa:-)
Iwonka, fajne sa prawosławne msze, w bieszczadach jak byłam kiedyś to cerkwie robiły na mnie duże wrażenie (takie małe drewniane suupre klimat), to nie założyli Wam korony tylko ja trzeba trzymać
Wasnie przyszedl moj chlop z pracy i na wstepie pierdyknal mi komplement .... :-)cos ty taka dzis rozlazla:-):-(milo z jego strony nie???
fak faktem nie czuje sie dzis dosc dobrze .. i nie wygladam jak miss polonia 2010 .. no ale zeby odrazu tak gadac:-) chyba skocze z mostuuuuuuz rozpaczy
Kasia hahahahahahahhahahahahahahaah nie skacz plissss idz sie poloz odpocznij
Asiakow ja na szczescie nie mama kwiatkow w domu bo mi wiecznie usychaja zapomniam o nich a latem mam ich mase w ogrodzie tylko chodze i litrami konewka podlewam jejeu ile sie nakursuje to juz moje ostatnio ze szlaufem szalalm w wakacje ale ziemie tak ubiłam i kwiatki polamalam ze szok wole juz chodzic....
a pranie zapuscic to ja moge ale gorzej ze skladaniem jego hahahahczasem ze 3 dni tak na suszarce wisi hihihi az mi majteczek zabraknie hahahahh
Kasieńko - niestety z naszymi panami tak już jest - to się nazywa mieć wrażliwość gwoździa. Mój codziennie mnie widzi i raz zrobił wielkie oczy i mówi - ojejku, ale Ty masz duży brzuuuuch? jakby tego brzucha rosnącego nie widział wcześniej na oczy. Tak samo szef jak wpadłam ze zwolnieniem - najpierw wchodzi Twój brzuch a potem Ty - tak mi skubany powiedział. Szefa rozumiem bo rzadko mnie widzi i szczuplutki, ale mąż hehe.
A mi wszyscy mówią że mi brzuch opadł i mam nisko, tylko ja tego jakoś nie widzę. Ale za to czuję - zwłaszcza pod koniec dnia, jakby mi ta dziewczynka moja miała wypaść, i boli krocze, w dodatku dzisiaj wyszły mi hemoroidy, smaruję je jakimiś maziami i wysłałam męża po kółko bo ledwo siedzę i chodzę. Jeszcze w dodatku w nocy śnił mi się dziwny sen - że szłam ulicą i nagle rączka mojej córeczki sie wychyliła z dołu i się ze mną bawiła ściskając mnie za palec. Innym razem też mi sie śniło moje maleństwo, że przez skórę na brzuchu złapałam ją za stópkę, wyraźnie było czuć i przekręciłam córeczkę w brzuszku dookoła jej osi.... Jejku co za schizy.
Iwonka, właśnie zobaczyłam Twoją suknię - jejku prawie jak balowa, coś przepięknego )
Ogólnie miło patrzeć na Wasze buzie, same sympatico młode mamuśki
Izabelindo ta ustalona kolejność to się pewnie jeszcze 10 razy zmieni!
Ach wzięło mnie na wspominki i sobie oglądałam zdjecia z podróży poślubnej. Góry ( w deszczu) potem mazury (w deszczu)... Co nas podkusiło żeby miesiąc miodowy spędzać w polsce zamiast jak normalni ludzie wyjechać kulturalnie na jakąś egzotyczną wyspę i byczyć się w słoneczku na plaży. Ech...
Ale i tak wspomina się miło.