Heja laseczki ja dzis na badankach byłam sobie poszłam a co miałam isc w poniedziałek a ze czasu wolnego mam w nadmiarze i nie spalam od 4 w nocy to sie ubralam i pojechalam....robilam morfologie mocz i glukoze... chcialm po niej pojechac do domu a kazali mi siedziec na dupie i tam byc dajcie spokoj! sie wynudziłam ! wyniki mam o 14 tazke sama jestem ciekawa co tam jest 
polowa z Was poniekad dobrze spala to chyba ja za Was wszystkie mialam taka straszna noc haha a tam dzisiaj inna bedzie pelnic dyzurek haha
czekaja mnie zaraz zakupy na przyjecie ale mi sise nie hcce oczy mi sie juz nóżą...a na spanie nie mam dzis naprawde czasu... mozna jak padne to bede lepiej dzisiaj spala....
Niech te slonce juz wylazi za chumrek bo trzeba energi wiosennej podlapac hahah
Dzisiaj jade do hurtowni reczniczki kocyki i takie tam pierdoly zobacze co jest to musze kupic....tej listy zakupów konca nie widac .....
polowa z Was poniekad dobrze spala to chyba ja za Was wszystkie mialam taka straszna noc haha a tam dzisiaj inna bedzie pelnic dyzurek haha
czekaja mnie zaraz zakupy na przyjecie ale mi sise nie hcce oczy mi sie juz nóżą...a na spanie nie mam dzis naprawde czasu... mozna jak padne to bede lepiej dzisiaj spala....
Niech te slonce juz wylazi za chumrek bo trzeba energi wiosennej podlapac hahah
Dzisiaj jade do hurtowni reczniczki kocyki i takie tam pierdoly zobacze co jest to musze kupic....tej listy zakupów konca nie widac .....
jak tak dalej pójdzie to się rozmyślę co do ślubu, a wczoraj oglądałam obrączki, takie fajne, krawcowa przysłała mi zdjęcia sukienek żebym coś sobie wybrała, teściowa podpytuje co z weselem
o maniu